Noise Magazine
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Noise Magazine
Dziś na feju Maria wrzucił foto fragmentu artykułu i rzewna dyskusja pod postem. Nic tylko popcorn brać
- nagrobek
- zahartowany metalizator
dziecinada.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
to nie artykuł tylko fragment wstępniaka

przejrzałem w empiku gazete i nic ciekawego tam nie było

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Harlequin
Ja nie kupuje więc nie wiem.
-
- zaczyna szaleć
Nie było takiej deklaracji. Nie bylibyśmy w stanie się z niej wywiązać, bo od zawsze nakład rozwożony jest "na bazę" i do salonów tym samym transportem z drukarni. Nigdy nie było inaczej.zapytam natomiast o coś innego. o ile dobrze pamietam jako zachęta do prenumeraty i bezpośredniego wspierania miało być wcześniejsze otrzymywanie pisma, przed datą pojawienia się w Empiku. wiecie, że średnio Wam to wychodzi? klyent opłaca dodatkowo przesyłkę a pismo dostaje w ten sam dzień lub później niż pojawiło się na półkach.
- Triceratops
Elytka z Noise nie lubi czosnkowej kielbasy? Och jej, pewnie wpierdalaja weganskie niemieso z soi i zapijaja sojowa latte z jarmuzem xdeeee
woodpecker from space
- Believer
- weteran forumowych bitew
srac na to pisemko i łysego cepa xd
- Triceratops
trockiego zapiekla dupa po banie u marii i sie poskarzyl do naczelnego xd
woodpecker from space
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
A mówio, ze na masterfulu, dziecinada i żenada fhooy 

- Ascetic
- maciek z klanu
Wydaje mi się ze na samym początku były deklaracje o jakich wspominał nagrobekcobra_verde pisze: ↑07-07-2022, 18:36Nie było takiej deklaracji. Nie bylibyśmy w stanie się z niej wywiązać, bo od zawsze nakład rozwożony jest "na bazę" i do salonów tym samym transportem z drukarni. Nigdy nie było inaczej.zapytam natomiast o coś innego. o ile dobrze pamietam jako zachęta do prenumeraty i bezpośredniego wspierania miało być wcześniejsze otrzymywanie pisma, przed datą pojawienia się w Empiku. wiecie, że średnio Wam to wychodzi? klyent opłaca dodatkowo przesyłkę a pismo dostaje w ten sam dzień lub później niż pojawiło się na półkach.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- zaczyna szaleć
Nie umiem się odnieść do sytuacji, która mogła mieć miejsce w 2014 czy 2015, kiedy w ogóle nie byłem zaangażowany w nic poza dostarczaniem tekstów. Wiem z całą pewnością, jak sprawy mają się od kilku ostatnich lat i że po prostu nie da się "opóźnić" rozkładania magazynu po salonach, do których trafia on wprost z drukarni. Szybsza wysyłka do prenumeratorów byłaby de facto opóźnioną dystrybucją w sieci i ktoś, gdzieś musiałby przechowywać te kartony, gdy HQ pakowałaby przesyłki i je rozsyłała. Rozumiem, że nie każdego musi interesować taki background, ale tak by to musiało wyglądać w praktyce.maciek z klanu pisze: ↑07-07-2022, 20:04Wydaje mi się ze na samym początku były deklaracje o jakich wspominał nagrobekcobra_verde pisze: ↑07-07-2022, 18:36Nie było takiej deklaracji. Nie bylibyśmy w stanie się z niej wywiązać, bo od zawsze nakład rozwożony jest "na bazę" i do salonów tym samym transportem z drukarni. Nigdy nie było inaczej.zapytam natomiast o coś innego. o ile dobrze pamietam jako zachęta do prenumeraty i bezpośredniego wspierania miało być wcześniejsze otrzymywanie pisma, przed datą pojawienia się w Empiku. wiecie, że średnio Wam to wychodzi? klyent opłaca dodatkowo przesyłkę a pismo dostaje w ten sam dzień lub później niż pojawiło się na półkach.
-
Ja się tak w ogóle cieszę że jeszcze cokolwiek z niszowej branży muzycznej sie ukazuje na papierze. Szczerze - nawet jakby w Noise ukazywał się dosłownie jeden artykuł który mnie interesuje to i tak kupie. Obecne ceny druku papierowego sa tak okrutne ze leci magazyn po magazynie albo podnoszą cenę. Relatywnie wydruk magazynu kosztowo zwiększył się o jakieś 150% jak sobie potrafię obliczyć. I tak podziwiam ze Wam sie jeszcze chce. I gratuluję uporu.
Duże wydawnictwa dają sobie już spokój z flagowym magazynami, bo koszta sie nie zwracają a w nieskończoność nie można podnosić cen. Na brak papieru i materiału wytwórczego nie możemy narzekać. Polskie lasy sa jedna wielka ścinka na mapie Europy. Wagony rozbijają sie po Berlinie. Ale to jak z Polskim węglem. Nie ma co się wkurwiac na noc.
Powodzenia przy magazynie. Ja uważam że jest bdb. Zawsze coś znajduje dla siebie.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Duże wydawnictwa dają sobie już spokój z flagowym magazynami, bo koszta sie nie zwracają a w nieskończoność nie można podnosić cen. Na brak papieru i materiału wytwórczego nie możemy narzekać. Polskie lasy sa jedna wielka ścinka na mapie Europy. Wagony rozbijają sie po Berlinie. Ale to jak z Polskim węglem. Nie ma co się wkurwiac na noc.
Powodzenia przy magazynie. Ja uważam że jest bdb. Zawsze coś znajduje dla siebie.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
-
- zaczyna szaleć
Dziękuję w imieniu własnym i reszty, miło to słyszećtomaszm pisze: ↑07-07-2022, 22:56Ja się tak w ogóle cieszę że jeszcze cokolwiek z niszowej branży muzycznej sie ukazuje na papierze. Szczerze - nawet jakby w Noise ukazywał się dosłownie jeden artykuł który mnie interesuje to i tak kupie. Obecne ceny druku papierowego sa tak okrutne ze leci magazyn po magazynie albo podnoszą cenę. Relatywnie wydruk magazynu kosztowo zwiększył się o jakieś 150% jak sobie potrafię obliczyć. I tak podziwiam ze Wam sie jeszcze chce. I gratuluję uporu.

- nagrobek
hmm wydaje mi się, że była przy okazji jeśli nie aktualnej to poprzedniej prenumeraty. ale możliwe, że pomyliłem z „Wędkarzem polskim”. przepraszam.cobra_verde pisze: ↑07-07-2022, 18:36Nie było takiej deklaracji. Nie bylibyśmy w stanie się z niej wywiązać, bo od zawsze nakład rozwożony jest "na bazę" i do salonów tym samym transportem z drukarni. Nigdy nie było inaczej.zapytam natomiast o coś innego. o ile dobrze pamietam jako zachęta do prenumeraty i bezpośredniego wspierania miało być wcześniejsze otrzymywanie pisma, przed datą pojawienia się w Empiku. wiecie, że średnio Wam to wychodzi? klyent opłaca dodatkowo przesyłkę a pismo dostaje w ten sam dzień lub później niż pojawiło się na półkach.
- Sybir
A "Wędkarz Polski" jak sobie z tym radzi? Prenumeratorom dostarcza nowe wydania przed czasem?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nagrobek
- Sybir
No, to słabo, przegrać z "Wędkarzem Polskim". Noisiaki, ogarnijcie to.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
Moim zdaniem już są wygranymi. Co najmniej na jednym froncie.
Swoją drogą, ciekawe czy musieli wycofywać nakład z drukarni, żeby zmienić wstępniak? Jakby nie patrzeć zareagowali błyskawicznie, co w dobie internetu, błyskawicznego przepływy informacji jest podążaniem zgodnie z duchem czasów.
Swoją drogą, ciekawe czy musieli wycofywać nakład z drukarni, żeby zmienić wstępniak? Jakby nie patrzeć zareagowali błyskawicznie, co w dobie internetu, błyskawicznego przepływy informacji jest podążaniem zgodnie z duchem czasów.
Poro
- nagrobek
pod koniec jest jeszcze krótka relacja z Byczyny ale chyba nie ma nic o Marii, no trudno