Oczywiście się nie zgadzam. Zawodnik ma mocno pod górę aktualnie, a tutaj rozkminy, że pieniacz. Może tak, może nie. Nie wiem, nie znam gościa. Z mojej perspektywy, lepiej się skupić póki co na tym:
https://zrzutka.pl/5np5vu
BLAZE OF PERDITION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- Ascetic
Re: BLAZE OF PERDITION
Spoko. Ja bym tam jednak poczekał, ale co mi tam. Jedziecie dalej panowie. Do woli (aż wam się kredens na łeb spierdoli).
Macie jeszcze jakieś inne akcje do omówienia? Może nie oddał książek do biblioteki publ.?
Macie jeszcze jakieś inne akcje do omówienia? Może nie oddał książek do biblioteki publ.?
Poro
- maciek z klanu
Jakby był ruski to już byś pocisnął chętnie co? 
Przecież nikt mu zle nie życzy. Dostałem odpowiedź za co gość z THy Worshiper myśli o nim zle. Nikt nic złego nie pisze.

Przecież nikt mu zle nie życzy. Dostałem odpowiedź za co gość z THy Worshiper myśli o nim zle. Nikt nic złego nie pisze.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
OOO stary ...
furczałoby, masz mnie ....
a jest*?
* może być tak do 5 pokoleń wstecz

a jest*?

* może być tak do 5 pokoleń wstecz
Poro
-
- weteran forumowych bitew
- maciek z klanu
Nie wiem. Ma to dla mnie obojętne znaczenie do czasu aż nic złego nie robi innym.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
O właśnie. Może kolo przyciężkawy w obejściu, ale jak ktoś ma, to niech mu dorzuci. A jak się wykaraska, to wiadomo, na warsztat z nim.Bless this tongue pisze: ↑08-07-2022, 16:23Moze faktycznie powinienem od razu zaznaczyc w swoim poscie, ze pomoc dla typa ma sens bo jak zjebanego charakteru by nie mial to grac potrafi, zarejestrowal kilka calkiem cieakwych materialow i tyle.
Tak już abstrahując od tego co kto komu, to wygląda, z opisu na zrzutce, że gość ma centralnie przejebane. Mi się włączyła jakaś taka niezdrowa empatia, bo przecież obcy człowiek, ale jak pomyślę, że pewnie 30latekzokładem, to mi się przykro robi. Stąd pewnie strofowanko.
Poro
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Kogo to kurwa wszystko obchodzi w obliczu tego choróbska?
Wpłacone.
Wpłacone.
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- Żułek
profil do fejsa https://www.facebook.com/MadMariaKonopnickaMaria Konopnicka pisze: ↑ Kucem być" - kultowa, dawno już niedostępna w regularnej sprzedaży książka mojego autorstwa, ze wspomnieniami "kucowych" starych czasów, w których kupowałem pierwsze pirackie kasety na bazarach, chodziłem na pierwsze koncerty i dopiero rozpoczynałem swoją wielką przygodą z muzyką metalową.
Jest sentymentalnie, ale bywa też śmiesznie i strasznie, bo takie były lata 90. - postpeerelowskie ciężkie czasy, które idealizujemy i koloryzujemy barwami naszych wspomnień. Lektura tej książki dla młodszych może okazać się podróżą w nieznane, dla starszych powrotem do beztroskich i nieco już zapomnianych czasów.
Wygrzebałem z czeluści szafy nowiutki i nigdy nie czytany egzemplarz, który chcę dziś tu zlicytować i wysłać zwycięzcy pod wskazany adres (najchętniej paczkomatem) ze specjalną dedykacją. Moja aukcja będzie trwała przez tydzień.
Osoba, która zaproponuje najwyższą kwotę (pod tym postem) będzie proszona o przekazanie jej (za pośrednictwem https://zrzutka.pl/fsa8k7) na leczenie Michała Kowala (perkusisty znanego m.in z Blaze of Perdition i Mord'A'Stigmata), który zmaga się z nowotworem złośliwym.
Będę wdzięczny również za każdą, nawet najdrobniejsze wsparcie tej akcji. Jeśli książka was nie interesuje, a z jakiegoś powodu nie możecie pozwolić sobie na przelew to poproszę o lajki i udostępnienia.
Chciałbym dotrzeć z tą aukcją do jak największej liczby osób, przebić posty z kiełbasą i śledziami, wpisy o Negralu, wojenki o pietruszkę i inne głupoty, które na tym peju dotąd robiły największe zasięgi.
Chciałbym, żebyśmy się dziś tu zjednoczyli niezależnie od tego czy mnie lubicie, czy Was wkurwiam (ale wciąż mnie z jakiegoś powodu obserwujecie). Wykręćmy zasięg o jakim nie śniło się nawet młodym klerykom i pomóżmy chłopakowi tak mocno jak tylko potrafimy. Udostępniamy, lajkujemy, przekazujemy kolegom, koleżankom, teściowej, pani z okienka na poczcie... bądźmy po prostu skuteczni.
https://zrzutka.pl/fsa8k7
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Bolt
- weteran forumowych bitew
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Fayjno, widziałem też że chyba jakiś telepysk kręcą w garażu
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
teledyske
-
- zaczyna szaleć
jprdl ale gówno
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
Przede wszystkim ten kawałek jest za długi i przez to sprawia wrażenie monotonnego