CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CANNIBAL CORPSE
Sprawdziłem kilka koncertów z najbliższej trasy i znalazłem ceny od 25$ do 65$. Wiadomo, że koncert w Los Angeles kosztuje więcej niż na jakimś zadupiu.
Guilty of being right
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
chyba chodziło o Sacramento z tego co pamietam
ale w sumie bez znaczenia, jak komus za drogo to niech nie idzie

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- uglak
Faktycznie w Sacramento jest 105$...
Fun fact: tę trasę robi Live Nation (https://www.livenation.com/artist/K8vZ9 ... pse-events).
Fun fact: tę trasę robi Live Nation (https://www.livenation.com/artist/K8vZ9 ... pse-events).
Guilty of being right
Przypominam, że tu nie chodzi o kasę, lecz o resztki godności i okruchy zasad w tej kurwiącej się na prawo i lewo rzeczywistości.
-
Kiedy ryczał w kanibalach i na pierwszych dwóch płytach SFU mógłbym sie pod tym podpisać, bo szczerze, jego barwa głosu na początku lat 90-tych to było coś. Niski, głęboki, brutalny ryk. Ale to co nagrał na ostatniej płycie SFU, to jakaś porażka. Bez życia, bez tej iskry, jakby mu wysiadało już gardło.... Pewnie odpłynął. Ego spore, zielska jeszcze więcej, zagorzali fani klepiący go po plecach i mówiący że jest the best - mamy efekty.
-
- postuje jak opętany!
Z tego co się orientuję, to jest jakiś fake - niedawno pałker SFU gdzieś o tym wspominał, że to nawet nie jest z konta twitterowego ChrisaNasum pisze: ↑05-02-2022, 19:21
Kiedy ryczał w kanibalach i na pierwszych dwóch płytach SFU mógłbym sie pod tym podpisać, bo szczerze, jego barwa głosu na początku lat 90-tych to było coś. Niski, głęboki, brutalny ryk. Ale to co nagrał na ostatniej płycie SFU, to jakaś porażka. Bez życia, bez tej iskry, jakby mu wysiadało już gardło.... Pewnie odpłynął. Ego spore, zielska jeszcze więcej, zagorzali fani klepiący go po plecach i mówiący że jest the best - mamy efekty.
12345
- Żułek
płyta Fishera już śmiga na wypożyczalniach
ja sobie daruje 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Żułek
odnalazł się Pat 

-
Czy Pat to zdrobnienie od Patolog?
- TheDude
Patrycjusz
-
To ten od Pestilence.
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Dobry hamburger nie jest zły, co z tego, że nie jest pełnowartościowy jak smaczny i się nasycisz na jakiś czas, tak też podchodzę do tego zespolu
Mam dwie ulubione płyty od nich: debiut I gore obsessed
Mam dwie ulubione płyty od nich: debiut I gore obsessed
Stay clean! 

- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Z listy pt. "Indeks moich braków" skreślam "Created to Kill". Leżę plackiem i chyba dołączam do chóru starych dziadów pod wezwaniem: CC + B >> CC + F. No wiem, nie śmiejcie się za bardzo.
Kerosene keeps me warm.
-
- postuje jak opętany!
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
czemu tak?Bonecrusher pisze: ↑02-06-2022, 19:31Dobry hamburger nie jest zły, co z tego, że nie jest pełnowartościowy jak smaczny i się nasycisz na jakiś czas, tak też podchodzę do tego zespolu
rzułf
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Bo to taki typowy amerykański produkt, lubię całościowo, ale forma muzyki jaką panowie prezentują to nie moja filiżanka herbaty po prostu, raz na ruski rok posłucham, wolę odhumanizowany blackened deathwonsz pisze: ↑14-07-2022, 23:58czemu tak?Bonecrusher pisze: ↑02-06-2022, 19:31Dobry hamburger nie jest zły, co z tego, że nie jest pełnowartościowy jak smaczny i się nasycisz na jakiś czas, tak też podchodzę do tego zespolu
Stay clean! 

- wonsz
- rasowy masterfulowicz
przecież jarałeś się tu swego czasu jakimiś plastikowymi wysrywami, o których za rok nie będziesz pamiętał XD CC do Vile to była wybitna kapela.Bonecrusher pisze: ↑15-07-2022, 00:21Bo to taki typowy amerykański produkt,wonsz pisze: ↑14-07-2022, 23:58czemu tak?Bonecrusher pisze: ↑02-06-2022, 19:31Dobry hamburger nie jest zły, co z tego, że nie jest pełnowartościowy jak smaczny i się nasycisz na jakiś czas, tak też podchodzę do tego zespolu
rzułf
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Wiesz o to chodzi w mojej metodzie, że zapamiętuje tylko to co warto zapamiętać i te pozycje najczęściej lądują namojej półce i wiele naprawdę wiele odchodzi w zapomnienie, ale gratuluję wonszu, zachęciłeś mnie i posłucham sobie zaraz kanibali, żeby sobie przypomnieć co i jak. Debiut jest zajebisty, najbardziej jednak lubię gore obsessed
Stay clean! 

- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Jakieś konkrety?
Jakie plastikowe wysrywy
W rapie jak najbardziej, ale w metalu nie przypominam sobie , oprócz slawetnego besatt
Stay clean! 

- Bolt
- weteran forumowych bitew
Rozszerzyłbym do "Bloodthirst", ale tak, zwłaszcza "The Bleeding" i "Vile" są świetne.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town