A ciemnego nie polecam, bo słodkawe, polscy browarnicy nie potrafią w portery:

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Kolego, w Polsce pije się portery bałtyckie, a nie jakieś popierdółki. Z liderem z browaru Kormoran (nie mówię tu o ich markach premium, tylko o Porterze Warmińskim), który ma dwa razy tyle alkoholu i jest po prostu przepyszny.
Padnie i nie będzie narzekał
piotraz pisze:Bardzo współczuję. Otwieram piwko i wypije za Twojego Tatę. Trzymaj się w tej ciężkiej chwili.tomaszm pisze: ↑26-08-2022, 23:29Pije se wódkę i wspominam mojego przyjaciela, który umarl w wieku 37 lat - wczoraj byłem na pogrzebie. Ludzie nie powinni odchodzić w tak młodym wieku. Grzesiu Twoje zdrowie.
A pije se Pana Tadeusza.
W sumie wczoraj też piliśmy całą ekipą min u mnie z pracy. Miesiąc temu na grillu powiedział mi- Tomek mój czas się zbliża. Myślałem że po wódce dramatyzuje i sobie jakieś filmy wkręca. Nie sądziłem ze choróbsko potrafi tak szybko wykończyć młodego chłopa. Pojebane to jest.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
[/quote
Mi wczoraj 84 letni ojciec o 5:15 zmarł, udar, szybka piłka, a chciał jeszcze żyć i rozwiązywać jolki. 3 tyg padlo mu na wzrok i był tak wkurwiony na świat że zdecydował się pójść do lekarza....ale nie doczekal
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka