Najwyzsza pora bo wyszedl debiut, ktory walkuje od wczoraj juz kilka razy
Nietuzinkowa kapela, duet: baba na wokalu/gitarach i typ na garach. Zwraca uwage opetany wokal, naprawde jest to w kurwe dobre. Zeby nie bylo za latwo to maja specyficzny sound, wysunieta sekcja rytmiczna, gitary gdzies w tle, trzeba kilka razy posluchac zeby zlapac o co chodzi w numerze. Bardzo mi to siadlo
Maja w dorobku jeszcze demo (solidne, ale bez szalu) i dwa splity: z belgijskim Kosmokratorem (Kosmo lepsze) i arcydobry split z krajanami z Thorybos (swietny cover). Jednak juz teraz wiem ze ich debiut jest faktycznie najmocniejszy, nieprzystepny zbasowany skurwiel
HADOPELAGYAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: HADOPELAGYAL
Rzeczywiście złe kurewstwo od początku. Split z Thorybos - miód!
Na żywo mimo skromnego składu jest moc!
Na żywo mimo skromnego składu jest moc!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
a wlasnie, chyba grali w byczynie czy mi sie cos pojebalo (?) zadnych materialow live nie widzialem z tego gigu a chetnie bym sprawdzil
- trup
Grali. W biały dzień. Lepszy klimat by był po zmroku, ale DALI RADĘ bardzo.Bless this tongue pisze: ↑18-09-2022, 14:05a wlasnie, chyba grali w byczynie czy mi sie cos pojebalo (?) zadnych materialow live nie widzialem z tego gigu a chetnie bym sprawdzil
-
niezle, wrzuc ktorys jakies video jesli mozna prosic
- DST
- rasowy masterfulowicz
Bezkompromisowo strasznie, blisko stylistycznie takiego war metalowego napierdalania. Babeczka na wokalu wieksze jaja niz niejeden facet.trup pisze: ↑18-09-2022, 14:58Grali. W biały dzień. Lepszy klimat by był po zmroku, ale DALI RADĘ bardzo.Bless this tongue pisze: ↑18-09-2022, 14:05a wlasnie, chyba grali w byczynie czy mi sie cos pojebalo (?) zadnych materialow live nie widzialem z tego gigu a chetnie bym sprawdzil
-
- postuje jak opętany!
Bardzo fajny debiut. Dostałem to czego oczekiwałem. Mam ich split z Thorybos na taśmie - rewelka. Debiut można zamawiać w FT.
- trup
Kurde... jaki ciekawy motyw perkusyjny 
BDB jest ta płyta. Brzmienie ze splitu z THORYBOS, taki ciut ciut większy brud, chyba bardziej mi się podobało, ale tylko ciut ciut.
Jest choroba, sodoma i gomora, bezlitosne atoficzne vorago. HADOPELAGYAL lubi wodę...

BDB jest ta płyta. Brzmienie ze splitu z THORYBOS, taki ciut ciut większy brud, chyba bardziej mi się podobało, ale tylko ciut ciut.
Jest choroba, sodoma i gomora, bezlitosne atoficzne vorago. HADOPELAGYAL lubi wodę...