Tej jesieni Polska zapłonie od piekielnej mieszanki grindcora i thrashu. Wspólną trasą Antigama i Terrordome udowodnią, że da się grać jeszcze szybciej i jeszcze wścieklej. Bandy ze stajni SELFMADEGOD RECORDS szykują jatkę w 7 miastach, by promować swoje najnowsze albumy. Nie przegapcie okazji, by zobaczyć zespoły, które rozgrzewały publikę na całym świece.
10.11 - Gdańsk, Wydział Remontowy
11.11 - Słupsk, Motor Rock Pub
12.11 - Łódź, Dom
13.11 - Warszawa, Voodoo Club
09.12 - Częstochowa, Muzyczna Meta
10.12 - Kraków, Zaścianek (+Drown My Day, +Heresy Denied, +Netherless, +Moleskin, +Sewer Dwellers)
11.12 - Katowice, Katofonia
W Krakowie w ramach kolejnej edycji Drownfestu. Zaścianek i siedem kapel? To jeszcze tak ze 30 widzów się zmieści
Ja tam się przejdę do tego VooDoo, bo wieki nie widziałem Antigamy. Ostatni raz w starej Progresyji, jak promowali "Stop the Choas". Jak ten czas napieprza
nic mi nie pasi, to jakieś zakupie gdzie nie ma dojazdu
tam sie dłużej jedzie niż koncert trwa, w dodatku w niedziele, raczej beze mnie
Antigama w Pogłosie bardzo super była wiec tym bardziej szkoda
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
nic mi nie pasi, to jakieś zakupie gdzie nie ma dojazdu
Przystanek Parafialna 02 (co za nazwą!!!), ale tu tylko autobus. Ewentualnie trzy rzuty beretem z Dworca Zachodniego.
Ja postaram się być, bo nowa płyta Antigamy bardzo mi podeszła.
Eee tam, nie jest tak najgorzej. Trzeba jak kolega napisał, dojechać do zachodniego, potem przesiąść się w jakiś bus co skręca w prymasa i na parafialnej, praktycznie pod klubem wysiadasz... No ale jak jedziesz z drugiej strony Wisły to trochę się schodzi. Ja z kolei mam daleko do hydrozagadki, ale jak gra tam dobry skład to bez marudzenia wsiadam w pociąg, potem autobus, tramwaj i stawiam sie na baczność!
bliżej terminu bede ogarniał dojazd, może po tych remontach coś będzie lepiej, ale mniej niż godzine samej jazdy nie przewiduje
w niedziele nie bedzie przynajmniej korków po prostu nie wiem czy będzie mi się aż tak chciało
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
bliżej terminu bede ogarniał dojazd, może po tych remontach coś będzie lepiej, ale mniej niż godzine samej jazdy nie przewiduje
w niedziele nie bedzie przynajmniej korków po prostu nie wiem czy będzie mi się aż tak chciało
wjazdu do VooDoo nie będzie, tunel tramwajowy do Dworca Zachodniego wygląda dopiero tak:
Eee tam, nie jest tak najgorzej. Trzeba jak kolega napisał, dojechać do zachodniego, potem przesiąść się w jakiś bus co skręca w prymasa i na parafialnej, praktycznie pod klubem wysiadasz... No ale jak jedziesz z drugiej strony Wisły to trochę się schodzi. Ja z kolei mam daleko do hydrozagadki, ale jak gra tam dobry skład to bez marudzenia wsiadam w pociąg, potem autobus, tramwaj i stawiam sie na baczność!
JUDE - Łódź, PL
FB: www.facebook.com/einjude
BC: judejudejude.bandcamp.com
WWW : www.facebook.com/einjude
JUDE pojawił sie w połowie lat 90.
Od początku szokował muzyką, wyglądem i zachowaniem, skrajną odmową przyporządkowania się regułom jakiejkolwiek sceny. Najbliższe były im wątki kultury industrialnej, najradykalniejsze nurty punk i hardcore.
Nazwa, image, logotypy, oraz ściśle monochromatyczna estetyka, nawiązująca do wzorców wypracowanych przez Laibach czy Test Dept stanowiła ewenement w kontekście polskiej kultury alternatywnej.
Od samego początku projekt Jude jednoznacznie łączy sie z wyjątkowym na mapie Polski postprzemysłowym miastem Łódź.
Twórczość Jude można określić refleksem upadku i totalnego samobójstwa tego miejskiego organizmu.
Za sprawą układu z Requiem Records w ostatnich latach ukazały się premierowe materiały Jude: Stat, Pigment, Broken Pillar oraz reedycja debiutanckiego albumu Ultimate Obedience, który ukazał sie na niskonakładowej kasecie pod koniec lat 90.
Upór, samoobrona i desperacja - to motory napędzające Jude.
Mimo zmiennych losów, czasów zastoju jak i nadaktywności, zespół nadal funkcjonuje jako żywy twór w akcji. Live Pogłos 2021 (live)
--------------------- IMPOSTOR - PL
FB: www.facebook.com/impostorpl
zespół z pogranicza death i groove metalu gdzie techniczne riffy są ściśle osadzone z precyzyjnymi partiami perkusji
Mikołaj Gawełda – vocals
Kamil Tynecki – guitars
Paweł Jaroszewicz – drums
Piotr Torbicz – bass The Edge (Official Audio) The Blackened Sky (Official Audio)
daruje je sobie (jeśli się wybiore) bo nie chce aby mi uszy odpadły
JUDE - Łódź, PL
FB: www.facebook.com/einjude
BC: judejudejude.bandcamp.com
WWW : www.facebook.com/einjude
JUDE pojawił sie w połowie lat 90.
Od początku szokował muzyką, wyglądem i zachowaniem, skrajną odmową przyporządkowania się regułom jakiejkolwiek sceny. Najbliższe były im wątki kultury industrialnej, najradykalniejsze nurty punk i hardcore.
Nazwa, image, logotypy, oraz ściśle monochromatyczna estetyka, nawiązująca do wzorców wypracowanych przez Laibach czy Test Dept stanowiła ewenement w kontekście polskiej kultury alternatywnej.
Od samego początku projekt Jude jednoznacznie łączy sie z wyjątkowym na mapie Polski postprzemysłowym miastem Łódź.
Twórczość Jude można określić refleksem upadku i totalnego samobójstwa tego miejskiego organizmu.
Za sprawą układu z Requiem Records w ostatnich latach ukazały się premierowe materiały Jude: Stat, Pigment, Broken Pillar oraz reedycja debiutanckiego albumu Ultimate Obedience, który ukazał sie na niskonakładowej kasecie pod koniec lat 90.
Upór, samoobrona i desperacja - to motory napędzające Jude.
Mimo zmiennych losów, czasów zastoju jak i nadaktywności, zespół nadal funkcjonuje jako żywy twór w akcji. Live Pogłos 2021 (live)
--------------------- IMPOSTOR - PL
FB: www.facebook.com/impostorpl
zespół z pogranicza death i groove metalu gdzie techniczne riffy są ściśle osadzone z precyzyjnymi partiami perkusji
Mikołaj Gawełda – vocals
Kamil Tynecki – guitars
Paweł Jaroszewicz – drums
Piotr Torbicz – bass The Edge (Official Audio) The Blackened Sky (Official Audio)
daruje je sobie (jeśli się wybiore) bo nie chce aby mi uszy odpadły
Jude akurat jest zajebiste i powinno przypasować komuś kto lubi np wczesne Swans
Żułek zdradzasz tramwaj z metrem ?
to tak jakby długoletniej partnerce zrobić skok w bok z jakąś nowa lampucerą, z glonojadem na ryju i sztucznymi cyckami...