Jest sztuka, ale wysyłka z US:patogen pisze:Gdzie mogę dostać UNCHAIN THE WOLVES na CD ?
https://www.ebay.pl/itm/Destroyer-666-U ... Sw2CJatV8x" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jest sztuka, ale wysyłka z US:patogen pisze:Gdzie mogę dostać UNCHAIN THE WOLVES na CD ?
https://www.discogs.com/sell/release/368947?ev=rb" onclick="window.open(this.href);return false;patogen pisze:Gdzie mogę dostać UNCHAIN THE WOLVES na CD ?
Zasadniczo mam podobne odczucia, tylko, że ja mógłbym zastosować ten komentarz w związku z "Wildfire". Na EPce rzeczywiście jest fajnie, ale poziom jednak niższy, jakby to były odrzuty... Ale może to po prostu kwestia, że Destroyer przyzwyczaił słuchaczy do samych wydawnictw 5/5? D666 na każdym albumie prezentował nieco inną stylistykę, już teraz nie mogę doczekać się jak będzie brzmiał kolejny długograj. Mam nadzieję, że trochę inaczej ;)Necropunk pisze:Piękna jest ta noworoczna EPa. Taki Running Wild spotyka Bathory, ale przy tym wszystkim nie ma najmniejszych wątpliwości kto to gra. Mocno sentymentalna podróż, a jeśli to ma być naprawdę ich ostatni przejaw życia pod tą nazwą... to lipa. Kompletnie nie rozumiem narzekań o domniemaną "heavymetalowość" ich ostatnich dokonań - na starość każdy wraca do tego, co słuchał za gówniarza. Ale tu zamiast starczego marudzenia, rozkwita raczej druga młodość :)
Mocna, tegoroczna pozycja. Violence is Golden!
no to czekamyDestroyer 666 poinformował, że wytwórnia Season of Mist wyda szósty longplay studyjny zespołu. Będzie on nosił tytuł "Never Surrender".
Sesja nagraniowa do "Never Surrender" odbyła się w hiszpańskim "Moontower Studios" i zajęła muzykom trzydzieści pięć dni. Praca dobiegła końca w czerwcu 2021 roku. Za produkcję odpowiada Javi Felez. Jest to pierwsze dokonanie grupy z Kevem Desecratorem na stanowisku perkusisty - dołączył on do formacji w 2020 roku.
W sumie faktycznie, już nie do końca nawet thrash metal.
Ten hord skończył się na trójce a ściślej - na MCD 'Terror Abraxas'.