no w sumie widać że zjeb

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
no w sumie widać że zjeb
hihi
Wykształcenie: średnie ogólneSgt. Barnes pisze: ↑21-10-2022, 12:16On Ci jest, Rysiowy pomiot. A tu przejaw jego aktywności publicznej:
![]()
Panowie, tu ni ma śmichów hihów, we Wrocławiu prawie 20 tys ludzi stwierdziło, że to jest odpowiedni człowiek itd.mysticcum pisze: ↑21-10-2022, 22:47Wykształcenie: średnie ogólneSgt. Barnes pisze: ↑21-10-2022, 12:16On Ci jest, Rysiowy pomiot. A tu przejaw jego aktywności publicznej:
![]()
Zawód: parlamentarzysta
![]()
Gdzie celowac?
Doprecyzujmy. Kogo nigdy, w wieku 39 lat, nie odbierała mama z Izby wytrzeźwień niech pierwszy rzuci kamieniem
Ano miał. Nie wiem do końca, o co tam poszło, ale w jednej z wersji zeznań, no cóż, przyjaciel domu miał ruchnąć czy tam próbować ruchnąć małżonkę śpiącego pijanego posła, bodajże z okazji sylwestra. Zrobiła się awantura, w ruch poszedł nóż. Dlaczego mnie nie dziwi, że nikt nie siedzi?devastator77 pisze: ↑21-10-2022, 11:51Poseł pis Przemysław Czarnecki trafił w nocy na izbę wytrzeźwień.Słabo znam się na polityce i politykach,ale czy to niej jest synuś Rycha Czarneckiego i chyba synuś już wcześniej miał jakieś kłopoty z alkoholem i policją.
Już by poszedł na piechotkę, tudzież pojechał autobusem. Ja pierdolę, co za piękny ostateczny upadek.