POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Re: POlitykowanie
https://wiadomosci.wp.pl/maski-opadly-w ... 755680448a
Przecież to było wiadomo od dawna....
Przecież to było wiadomo od dawna....
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Putin by tak nigdy nie postąpił, ma dużo godności chrześcijańskiej, Niemce zeszli totalnie na psy:
Na prośbę Ministerstwa Spraw Zagranicznych RFN historyczny 482-letni krzyż został usunięty z Sali Pokoju ratusza miejskiego w Monastyrze, gdzie spotkali się ministrowie spraw zagranicznych państw grupy G-7 - informuje portal dziennika "Welt". Potwierdził to portalowi rzecznik tamtejszej administracji miejskiej.
Na prośbę Ministerstwa Spraw Zagranicznych RFN historyczny 482-letni krzyż został usunięty z Sali Pokoju ratusza miejskiego w Monastyrze, gdzie spotkali się ministrowie spraw zagranicznych państw grupy G-7 - informuje portal dziennika "Welt". Potwierdził to portalowi rzecznik tamtejszej administracji miejskiej.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Kol. Trup uważa, że do rozwiązania każdego problemu potrzebny jest urząd i że państwo ma reagować poprzez postawienie wszędzie urzędnika?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Medard
Trupa pewnie martwi, kto będzie pomagał młodym kobietom, które piją dużo alkoholu
btw często robię zakupy we lidlu lub biedrze, to w piątki wieczorem głównie młode kobiety przebierają w butelkach z alko,
nie wiem, co prawda jak to ma przeszkadzać w rodzeniu dzieci, u patoli jakoś nie przeszkadza

- Ascetic
- Medard
- Ascetic
Nie w tym rzecz, ale tak, jak nie ukradły to jakby ich sprawa. O ile by to była prawda i wolały się skuć, zamiast płodzić, też ich sprawa.
Co do postów powyżej. Rozczula mnie postawa obsranej konfiarskiej pały. „Mniej państwa”, ale jak w kowidzie, rzekomo nie działała służba zdrowia …. O to był lament. Jakiego ten robak ma zeza w patrzeniu na świat, to ja nie wiem.
Poro
-
Swoją drogą nie wiem do jakiego stopnia trzeba być ograniczonym, żeby czepiać się Kaczyńskiego, gdy mówi coś oczywistego (alkohol szkodzi płodności) i jednocześnie przechodzić do porządku dziennego nad czymś co JK w tym przypadku przemycił, a co jego obóz robi od zarania czyli definiowaniem problemów przez państwo i "rozwiązywaniem" ich przez tworzone w tym celu stanowiska urzędnicze.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
- Ascetic
To nie ma nic wspólnego z faszyzmem. Stygmatyzuje po prostu kobiety. Nieładna zwyczajnie wypowiedź. W tym spłaszczonym postrzeganiu kobiet, wręcz głupia. No chyba, że twoja stara wyglada jak na zdjęciu i chodzi ciagle najebana to Ok-:) Napisz jak tak jest, że masz takie doświadczenie i może nawet komuś się przykro zrobi xD
Te, jak to się dzieje, że ty i ten drugi, mistrzsrania, zawsze się pojawiacie w takich sytuacjach? XD Ja wiem. Może tutaj ładnie napiszesz?
Te, jak to się dzieje, że ty i ten drugi, mistrzsrania, zawsze się pojawiacie w takich sytuacjach? XD Ja wiem. Może tutaj ładnie napiszesz?
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
Kiedyś dorwałem w biedrze ksiazke karakana o jego wizji Polski. To było w okolicach chyba 2011,ale nie daje sobie ręki uciąć. Na około 200 stronach było może z jedna, jedna I pół strony o gospodarce xdddd reszta to połączenie XIX wieku, opis olbrzymiego aparatu urzędniczego i fantazje kogoś, komu nigdy nie chciało się zweryfikować swoich pogladow. Dosłownie fantazje - ten jego model to jakiś żart XD Włos się na głowie jeży jak się pomyśli, że ten skrzywiony, niedojrzały komuch, trzęsie dużym krajem w Europie.
Edit: w dodatku nie wiem co trzeba mieć we łbie żeby samemu przyznać, że się nie ma pojęcia o gospodarce (a to zrobił w jakimś wywiadzie), i jednocześnie mieć pretensje do rządzenia krajem xdddd
KVLT lizania CZASZKI
- uglak
A propos weryfikacji (chociaż faktów, a nie poglądów) to czy ktoś z powyższych sprawdził, że wrzutka trupa to bait? Jasne, PARPA formalnie* już nie istnieje, ale nie dlatego że państwo tym się nie zajmuje tylko dlatego, że dwie agencje zajmujące się uzależnieniami połączyły się w jedną. Swoją drogą nietypowe jak na PiS, bo oni raczej wolą mnożyć byty.
Wrzutki od trupa, tricepsa i pacjenta trzeba weryfikować, bo oni tego nie robią
* - ale nadal używają tej nazwy i nawet dziennikarze się mylą.
Wrzutki od trupa, tricepsa i pacjenta trzeba weryfikować, bo oni tego nie robią

* - ale nadal używają tej nazwy i nawet dziennikarze się mylą.
Guilty of being right
- Medard
oczywiście, że stygmatyzuje, to tak jakby jakiś Niemiec powiedział, że każdy Polak to gupek,
słabe, ale pis dzieli cały czas społeczeństwo, kolejna odsłona tej samej gry
- Medard
ogólnie zgoda, co do jaro, kiedyś niejaki Jan Maria Rokita przyznał, że nie musi się znać na gospodarce, a był wtedy kandydatem na premiera, przymierzał się trochę do urzędu, w każdym razie,Pan_Kimono pisze: ↑07-11-2022, 20:26Kiedyś dorwałem w biedrze ksiazke karakana o jego wizji Polski. To było w okolicach chyba 2011,ale nie daje sobie ręki uciąć. Na około 200 stronach było może z jedna, jedna I pół strony o gospodarce xdddd reszta to połączenie XIX wieku, opis olbrzymiego aparatu urzędniczego i fantazje kogoś, komu nigdy nie chciało się zweryfikować swoich pogladow. Dosłownie fantazje - ten jego model to jakiś żart XD Włos się na głowie jeży jak się pomyśli, że ten skrzywiony, niedojrzały komuch, trzęsie dużym krajem w Europie.
Edit: w dodatku nie wiem co trzeba mieć we łbie żeby samemu przyznać, że się nie ma pojęcia o gospodarce (a to zrobił w jakimś wywiadzie), i jednocześnie mieć pretensje do rządzenia krajem xdddd
ale większość mainstreamowych polityków w Polsce nie ma pojęcia o gospodarce, czy ekonomii
- Ascetic
Wiesz, PiS z tym 33% twardego elektoratu nie jestem pewien, że musi.
Lepsze są w tym szury spod znaku konfy (aborcja, kowid, Putin strong itd.). Oni muszą z tymi swoimi 5%. Tutaj zresztą też to widać, jak przesiąknęli tym sposobem myślenia. 3 typków, jeden obrotowy na nicku, nie potrafią bez skłócania. Taki mental przegrywa.
Poro
- Medard
obecnie naczelnik jeździ po kraju i atakuje w wypowiedziach różne grupy społeczne, albo zawodowe,
więc chyba musi, albo się opłaca
- Ascetic
Sam widzisz sondaże i nową dla nich sytuacje społ-ekonomiczną. Moim zdaniem jest to próba, przy braku innych pomysłów, grania kartą jak przy wcześniejszych wyborach. Oceniam, że nieskuteczne tym razem. Jestem wręcz przekonany.
Swoją drogą jestem zaskoczony, że mają tak ograniczone zasoby w socjotechnice. Można było odnieść wrażenie, że rozumieją polaczkowość do krwi i kości.
Ps.”Parasolką w Kaczyńskiego”. Dżimy wpadaj z tunelarą.
Poro
-
Jako osoba, która opublikowała tu m.in. megafejka o wypadkach na przejściach dla pieszych, mógłbyś zachować trochę pokory.