POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- trup
Re: POlitykowanie
No to zweryfikuj tego "bajta" misiu puszysty:uglak pisze: ↑07-11-2022, 20:42A propos weryfikacji (chociaż faktów, a nie poglądów) to czy ktoś z powyższych sprawdził, że wrzutka trupa to bait? Jasne, PARPA formalnie* już nie istnieje, ale nie dlatego że państwo tym się nie zajmuje tylko dlatego, że dwie agencje zajmujące się uzależnieniami połączyły się w jedną. Swoją drogą nietypowe jak na PiS, bo oni raczej wolą mnożyć byty.
Wrzutki od trupa, tricepsa i pacjenta trzeba weryfikować, bo oni tego nie robią![]()
* - ale nadal używają tej nazwy i nawet dziennikarze się mylą.
Co się zmieniło w polskim ustawodawstwie?
Jaki wpływ ma "fuzja"na budżet dla tej części instytucji i na zadania związane z leczeniem alkoholizmu?
Czy leczenie od alkoholizmu różni się od leczenia innych uzależnień?
PRAPA została zlikwidowana jako odrębny wyspecjalizowany byt. Tyle.
Pozostaje mieć nadzieję, że nie miało to wpływu na ilość kompetentnych ludzi zaangażowanych w temat. Bardzo w to wątpię.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii

Ceny energii w Europie. Cieszymy się oczywiście, że Orban zadbał o swoich obywateli układając się z Rosją, dzięki czemu mają tanią energię:-)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
Proste -:)ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑08-11-2022, 17:08
Ceny energii w Europie. Cieszymy się oczywiście, że Orban zadbał o swoich obywateli układając się z Rosją, dzięki czemu mają tanią energię:-)
Zobaczyłbym jak na byciu, nawet nie wiem kim, wychodzi kartoflanykról. Dziwnym trafem nigdy nie miałem okazji widzieć tych danych.
Poro
- Medard
trochę dziwna ta próba, bo zawsze szło im lepiej, gdy trochę ukrywali naczelnika, a wystawiali młodszych,Ascetic pisze: ↑07-11-2022, 21:10Sam widzisz sondaże i nową dla nich sytuacje społ-ekonomiczną. Moim zdaniem jest to próba, przy braku innych pomysłów, grania kartą jak przy wcześniejszych wyborach. Oceniam, że nieskuteczne tym razem. Jestem wręcz przekonany.
Swoją drogą jestem zaskoczony, że mają tak ograniczone zasoby w socjotechnice. Można było odnieść wrażenie, że rozumieją polaczkowość do krwi i kości.
Ps.”Parasolką w Kaczyńskiego”. Dżimy wpadaj z tunelarą.
bo ludzie myśleli, że rokujących na coś
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Ascetic
„Sukces ma wielu ojców, a porażka jest sierotą”. ?Medard pisze: ↑08-11-2022, 19:15trochę dziwna ta próba, bo zawsze szło im lepiej, gdy trochę ukrywali naczelnika, a wystawiali młodszych,Ascetic pisze: ↑07-11-2022, 21:10Sam widzisz sondaże i nową dla nich sytuacje społ-ekonomiczną. Moim zdaniem jest to próba, przy braku innych pomysłów, grania kartą jak przy wcześniejszych wyborach. Oceniam, że nieskuteczne tym razem. Jestem wręcz przekonany.
Swoją drogą jestem zaskoczony, że mają tak ograniczone zasoby w socjotechnice. Można było odnieść wrażenie, że rozumieją polaczkowość do krwi i kości.
Poro
- Medard
ale oni nie chcą oddać władzy, czy coś tu nie pasuje w układance?Ascetic pisze: ↑08-11-2022, 19:20„Sukces ma wielu ojców, a porażka jest sierotą”. ?Medard pisze: ↑08-11-2022, 19:15trochę dziwna ta próba, bo zawsze szło im lepiej, gdy trochę ukrywali naczelnika, a wystawiali młodszych,Ascetic pisze: ↑07-11-2022, 21:10
Sam widzisz sondaże i nową dla nich sytuacje społ-ekonomiczną. Moim zdaniem jest to próba, przy braku innych pomysłów, grania kartą jak przy wcześniejszych wyborach. Oceniam, że nieskuteczne tym razem. Jestem wręcz przekonany.
coś jeszcze wiedzą?
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Ascetic
Ja bym odwrócił pierwsze zdanie. Ale od nich nikt nie chce przyjąć władzy, czy coś tu nie pasuje w układance?
Czy wiedzą? Pegasus sam się nie zwróci -:) Falenty, młode Tuski, wypowiedzi Kukiza, że wie dlaczego tak siedzą cicho w tym studiu, to jasne sygnały, że takie posty usunięte, kaleki umysłowego z tego forum, w dniu wczorajszym, to małe miki z tym co się przed wyborami odpierdoli w PL. No chyba, że na ruskie wjadą, wtenczas utrzymają władze jak po smoleńsku. Zresztą nie tylko ruski smoleńsk, ale też składy węgla pana Marka w przedziwny sposób pomogły tym zawodnikom rozsiąść się na grzędzie na dobre.
Poro
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
O jakim myśleniu tutaj mowa w kontekście przekazu skierowanego do elektoratu pisu :DDD. Tutaj nie ma żadnych szachów 5D ani niczego nowego jeśli chodzi o komunikację z wyborcą - w tej partii to Naczelnik zawsze wynajdował usprawiedliwienia dla swojej nieudolności i palcem wskazywał wroga ludu będącego źródłem wszystkich problemów (i tak w przypadku fiaska programu mieszkaniowego była to developerka, za zapaść w ochronie zdrowia odpowiedzialni są leniwi i pazerni lekarze, problemy w energetyce to Łunja i Tusk a teraz jak widzę wracamy do tematu zmywar jako przyczyny zapaści demograficznej). Ci młodzi to co najwyżej klakierzy i inne kryptopisiorki pokroju Pacwela robiący damage control i przekonujący, że Naczelnik tak naprawdę nie powiedział przecież nic kontrowersyjnegoMedard pisze: ↑08-11-2022, 19:15trochę dziwna ta próba, bo zawsze szło im lepiej, gdy trochę ukrywali naczelnika, a wystawiali młodszych,Ascetic pisze: ↑07-11-2022, 21:10Sam widzisz sondaże i nową dla nich sytuacje społ-ekonomiczną. Moim zdaniem jest to próba, przy braku innych pomysłów, grania kartą jak przy wcześniejszych wyborach. Oceniam, że nieskuteczne tym razem. Jestem wręcz przekonany.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Hatefire
Dokładnie. Widać jak na dłoni trzy typy argumentacji typowe dla azjo-europejskich satrapii.Nerwowy pisze: ↑09-11-2022, 10:26O jakim myśleniu tutaj mowa w kontekście przekazu skierowanego do elektoratu pisu :DDD. Tutaj nie ma żadnych szachów 5D ani niczego nowego jeśli chodzi o komunikację z wyborcą - w tej partii to Naczelnik zawsze wynajdował usprawiedliwienia dla swojej nieudolności i palcem wskazywał wroga ludu będącego źródłem wszystkich problemów (i tak w przypadku fiaska programu mieszkaniowego była to developerka, za zapaść w ochronie zdrowia odpowiedzialni są leniwi i pazerni lekarze, problemy w energetyce to Łunja i Tusk a teraz jak widzę wracamy do tematu zmywar jako przyczyny zapaści demograficznej). Ci młodzi to co najwyżej klakierzy i inne kryptopisiorki pokroju Pacwela robiący damage control i przekonujący, że Naczelnik tak naprawdę nie powiedział przecież nic kontrowersyjnego![]()
W zależności jak bardzo zjebią:
- PiS dobry winni Żydzi i cykli... znaczy UE, Tusk i zmywary,
- Prezes dobry tylko bojarzy źli,
- PiSizm tak, wypaczenia nie
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Przecież zgodnie z Twoim systemem ideologiczno-moralnym PiS działa ok. Prezes wypowiada się o sprawach, które nie powinny go zajmować, a państwo rozwiązuje problemy, które samo stwarza. Co w praktyce wygląda tak, że Lewica poparła 77% PiSowskich projektów, w tym te najbardziej zamordystyczne.Hatefire pisze: ↑09-11-2022, 11:25Dokładnie. Widać jak na dłoni trzy typy argumentacji typowe dla azjo-europejskich satrapii.Nerwowy pisze: ↑09-11-2022, 10:26O jakim myśleniu tutaj mowa w kontekście przekazu skierowanego do elektoratu pisu :DDD. Tutaj nie ma żadnych szachów 5D ani niczego nowego jeśli chodzi o komunikację z wyborcą - w tej partii to Naczelnik zawsze wynajdował usprawiedliwienia dla swojej nieudolności i palcem wskazywał wroga ludu będącego źródłem wszystkich problemów (i tak w przypadku fiaska programu mieszkaniowego była to developerka, za zapaść w ochronie zdrowia odpowiedzialni są leniwi i pazerni lekarze, problemy w energetyce to Łunja i Tusk a teraz jak widzę wracamy do tematu zmywar jako przyczyny zapaści demograficznej). Ci młodzi to co najwyżej klakierzy i inne kryptopisiorki pokroju Pacwela robiący damage control i przekonujący, że Naczelnik tak naprawdę nie powiedział przecież nic kontrowersyjnego![]()
W zależności jak bardzo zjebią:
- PiS dobry winni Żydzi i cykli... znaczy UE, Tusk i zmywary,
- Prezes dobry tylko bojarzy źli,
- PiSizm tak, wypaczenia nie![]()
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
Nie powiedział, to nie powiedziałNerwowy pisze: ↑09-11-2022, 10:26O jakim myśleniu tutaj mowa w kontekście przekazu skierowanego do elektoratu pisu :DDD. Tutaj nie ma żadnych szachów 5D ani niczego nowego jeśli chodzi o komunikację z wyborcą - w tej partii to Naczelnik zawsze wynajdował usprawiedliwienia dla swojej nieudolności i palcem wskazywał wroga ludu będącego źródłem wszystkich problemów (i tak w przypadku fiaska programu mieszkaniowego była to developerka, za zapaść w ochronie zdrowia odpowiedzialni są leniwi i pazerni lekarze, problemy w energetyce to Łunja i Tusk a teraz jak widzę wracamy do tematu zmywar jako przyczyny zapaści demograficznej). Ci młodzi to co najwyżej klakierzy i inne kryptopisiorki pokroju Pacwela robiący damage control i przekonujący, że Naczelnik tak naprawdę nie powiedział przecież nic kontrowersyjnegoMedard pisze: ↑08-11-2022, 19:15trochę dziwna ta próba, bo zawsze szło im lepiej, gdy trochę ukrywali naczelnika, a wystawiali młodszych,Ascetic pisze: ↑07-11-2022, 21:10
Sam widzisz sondaże i nową dla nich sytuacje społ-ekonomiczną. Moim zdaniem jest to próba, przy braku innych pomysłów, grania kartą jak przy wcześniejszych wyborach. Oceniam, że nieskuteczne tym razem. Jestem wręcz przekonany.
bo ludzie myśleli, że rokujących na coś![]()

Po co drążyć?
Tak na marginesie, pan redaktor, chciał pani posłance, aktorce, szefowej instytutu zapładniania i rodzenia, pomóc. Chciał ją nawet nakierować, że miała mieć taką a nie inną linię pisonarracji, tyle, że ona nawet tego nie zrozumiała xD Napiszesz takiemu pisowcowi na kartce, co ma gadać, pomyli pojęcia, tvn-owca nie posłucha, a na końcu, w ucieczce, zostaje tylko formułka "pan jarek tak nie powiedział". Komedia. LOL
Poro
- Ascetic
Pośrednio w temacie.

https://www.onet.pl/informacje/onettroj ... y,79cfc278
Pije, nie rodzi, źle. Pije, rodzi, (albo nie pije i rodzi), też źle. Grunt, że nie dokonała aborcji. Bo nie mogła.

Pije, nie rodzi, źle. Pije, rodzi, (albo nie pije i rodzi), też źle. Grunt, że nie dokonała aborcji. Bo nie mogła.
Poro
- bartwa
Najważniejsze, żeby Polska była katolicka. Reszta się nie liczy.Ascetic pisze: ↑09-11-2022, 12:54Pośrednio w temacie.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- empir
Jak to kiedyś powiedział miszcz Henryk:bartwa pisze: ↑09-11-2022, 13:00Najważniejsze, żeby Polska była katolicka. Reszta się nie liczy.Ascetic pisze: ↑09-11-2022, 12:54Pośrednio w temacie.
"Nie jest ważne, czy w Polsce będzie kapitalizm, wolność słowa, czy będzie dobrobyt – najważniejsze, aby Polska była katolicka"
- bartwa
Właśnie do słów polskiego tytana intelektu i jednego z największych synów kraju nad Wisłą piłem. Wyryłem je sobie w głowie, żeby w chwilach zwątpienia i troski pamiętać, co tak naprawdę się liczy.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- trup
"Nie czerwona nie tęczowa tylko Wolska katolowa!"
------------------------------------------------
Ja czekam, jakiego fikoła propagandowego wywiną z rezygnacją z CPK i innych "flagowych" inwestycji w tym gazowej elektrowni w Ostrołęce.
Na ciężkie, nieprzewidywalne czasy, trafiła nam się wchuj wymarzona ekipa. Same asy, eksperci, tytani intelektu i pracusie.
Nie widać tunelu a co dopiero światełka w nim....
Ja czekam, jakiego fikoła propagandowego wywiną z rezygnacją z CPK i innych "flagowych" inwestycji w tym gazowej elektrowni w Ostrołęce.
Na ciężkie, nieprzewidywalne czasy, trafiła nam się wchuj wymarzona ekipa. Same asy, eksperci, tytani intelektu i pracusie.
Nie widać tunelu a co dopiero światełka w nim....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- bartwa
- empir
-
Takiego jak zwykle POPiS, np. w 2010 r. PO powołało PGE EJ 1 - spółkę ds. elektrowni atomowej w Polsce. Potem przejął ją PiS. Z raportu NIK wynika, że tylko w latach 2014-17 to coś wydało 776 mln zł, a do tej pory (12 pieprzonych lat!) nie ma nawet jej lokalizacji. I co? I nic. Rak pt. POPiS dalej prowadzi w sondażach. Mogą robić co chcą.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.