RITUAL DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Re: RITUAL DEATH
Był jeszcze zestaw placka z koszulką w obniżonej cenie, zanim wziąłem przedostatni. Także teges.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Myślałem, żeby wziąć ten zestaw, ale w ostatnim dostępna była już tylko za duża na mnie koszulka - zadowolę się przeto kompaktem i placuszkiem.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- dzik
- zahartowany metalizator
- ozob
Myślałem, że będzie coś więcej niż siermiężne granie pod Von przez 30 minut z poutykanymi w kilku miejscach organami, ciekawymi zresztą. Charakterystyczne to jest mając na uwdze obecne trendy, ale opadu szczęki nie stwierdzam. 6/10
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Damon
- rozkręca się
Początkowo było: ee, kurwa poprzednia epka lepsza, ale... z każdym odsłuchem coraz lepiej! Poziom utrzymany, cd na liście z zakupami. Żeby tylko zagrali bliżej domu... Może w 2024.
- COFFIN
-
- rasowy masterfulowicz
- bartwa
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Ej, ta płyta buja jak jakaś chuliganeria, beka, nie podoba mi się to xD
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- DST
- rasowy masterfulowicz
Też słuchałem i na razie bez szału. Podoba mi się prymitywność i pewne niechlujstwo wykonawcze tego materiału, które jest na swój sposób unikalne, ale obecnie dla mnie dużo hałasu o nic specjalnego. Będę słuchał dalej mimo wszystko.
- Rumburak
Brutal Black Metal xDDeadButDreaming pisze: ↑07-12-2022, 21:37Ej, ta płyta buja jak jakaś chuliganeria, beka, nie podoba mi się to xD
To samo.
-
- zaczyna szaleć
Straszne męczenie buły. Nie wiem skąd zachwyty?!
- Raagoon
Leciało wczoraj w terenie do śliwowicy jelinka i księżyca. Doskonały materiał. Jeśli ktoś nie ceni raw black metalu, nie ma co nawet co podchodzić.
-
Tyle ze to kolo raw BM nie stało. Tez obróciłem kilka razy i potwierdzam ze podniety na wyrost.. chyba zostanę przy epkach raz na jakiś czas. Juz rozumiem dlaczego dziobali takimi mini wydawnictwami cały czas, pełny album to za duże męczenie buły

- ozob
Przecież to tylko 30 minut. Idealny dystans pod takie siermiężne łupanie w średnim tempie.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Raagoon
Jest raw? Jest black metal?Bless this tongue pisze:
Tyle ze to kolo raw BM nie stało.
Oczywiście można by się czepiać, że o inną surowość chodzi albo że to nie tylko BM jest. Ze wcale do Kommodus albo Urfaust nie podobne

Jestem pewien, że ta dzikość świetnie się sprawdzi na żywo, dlatego rozważam Bratysławę 10 stycznia. Ale może lepiej gdzieś typu Bruksela. Dlatego też można nie czuć tego, siedząc przy herbacie.
- DST
- rasowy masterfulowicz
- Raagoon
Nie chodzi o porównanie do konkretnych nazw. Właśnie leci ostatni Ifernach. Też jest prymitywny i co z tego. Chodziło o upodobanie do takiego grania. I nie od czasu do czasu. Wtedy bym pewnie też narzekał na nowy Ritual Death.
- devastator77
Widzę,że FTWMA znalazło sobie kolejny zespolik (wcześniej było badziewie typu Mare czy Kaosritual) którym się zachwyca i przy okazji liże sobie rowy.
Dwa razy zacząłem słuchać tego zepoliku i dwa razy w połowie zacząłem ziewać i przysypiać,nudy.
Dwa razy zacząłem słuchać tego zepoliku i dwa razy w połowie zacząłem ziewać i przysypiać,nudy.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła