Jak na kogoś kto nienawidzi handlarzy, masz doskonałe rozeznanie wśród nich wszystkich.devastator77 pisze: ↑07-12-2022, 11:25To już nie pierwsza taka oferta tego gościa,wcześniej też sprzedawał pirackie demówki i też tłumaczył,że gdzieś tam kupił czy znalazł gdzieś u kogoś w piwnicy,ale nie bardzo pamięta gdzie.
Napisałby kurwa,że robi takie rzeczy ze szwagrem i sprzedaje,a kasę przepijają bo ich żony nic o niej nie wiedzą,a nie pierdolił farmazony o jakiś bazarach,piwnicach czy strychu u babki.
Allegro v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Allegro v.2
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑08-12-2022, 12:08Jak na kogoś kto nienawidzi handlarzy, masz doskonałe rozeznanie wśród nich wszystkich.
Sun Tzu pisze:Kto zna wroga i zna siebie, nie będzie zagrożony choćby i w stu starciach.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- devastator77
- zahartowany metalizator
Obserwuje różne dziwne sprzedaże na allegro,właśnie takie jak ta,każdy chyba przyzna,że pirackie demówki to przecież rzadkość,do tego dziwne ceny płyt wystawianych przez różnej maści zjebów i pojebów,które czasami wrzucam w tym temacie.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑08-12-2022, 12:08Jak na kogoś kto nienawidzi handlarzy, masz doskonałe rozeznanie wśród nich wszystkich.devastator77 pisze: ↑07-12-2022, 11:25To już nie pierwsza taka oferta tego gościa,wcześniej też sprzedawał pirackie demówki i też tłumaczył,że gdzieś tam kupił czy znalazł gdzieś u kogoś w piwnicy,ale nie bardzo pamięta gdzie.
Napisałby kurwa,że robi takie rzeczy ze szwagrem i sprzedaje,a kasę przepijają bo ich żony nic o niej nie wiedzą,a nie pierdolił farmazony o jakiś bazarach,piwnicach czy strychu u babki.
Oczywiście handlarzynom jak i płytowym murzynom kupujących płyty na kilogramy czy rarozjebom mówię mocne i stanowcze NIE!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
- w mackach Zła
Sam jesteś zjebem . Zjebem jakich mało. Ciężkim , trudnym przypadkiem . Na leczenie już za późno . Zazdrość , zawiść , żółć zżerająca ciebie od wewnątrz. ...
Masakra .... Ile podłości , buty , ale też arogancji . Żal mi ciebie, bo mam po prostu ludzkie odruchy. Czytam te twoje posty i widzę skrzywdzonego życiem , Internet to jedyne miejsce gdzie możesz zaistnieć..... Ale czy musisz w taki właśnie sposób- żałosny i płytki ?
A może jakiś kolekcjoner/ bądź handlujący płytami żonę ci zbałamucił?
A to co teraz pisujesz to zwykła pfymitywna zemsta jest ????
Masakra .... Ile podłości , buty , ale też arogancji . Żal mi ciebie, bo mam po prostu ludzkie odruchy. Czytam te twoje posty i widzę skrzywdzonego życiem , Internet to jedyne miejsce gdzie możesz zaistnieć..... Ale czy musisz w taki właśnie sposób- żałosny i płytki ?
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- devastator77
Jezusie płytowy przestań,ależ okrutny jesteś i zły do szpiku kości.AdrianSmith pisze: ↑08-12-2022, 20:32Sam jesteś zjebem . Zjebem jakich mało. Ciężkim , trudnym przypadkiem . Na leczenie już za późno . Zazdrość , zawiść , żółć zżerająca ciebie od wewnątrz. ...
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- dzik
-
- w mackach Zła
trochę pokory ....
przez takie porównanie obrażasz ludzi którzy w Jezusa wierzą , obrażasz mnie
szydzisz i czepiasz się ludzi którzy prowadzą w ten sposób swój interes - bisnes jakich wiele - można sprzedawać w internecie kosmetyki ubrania , wiele innych towarów .
poniżasz ludzi którzy mają pasję - kolekcjonują płyty - mozna przecież zbierać też znaczki ksiązki porcelnę czy antyki .....
Dość
nie życzę sobie komentowania tego co robię , nie mam zamiaru dłużej tu czytać obraźliwych postów w stosunku do mojej osoby - porównywania mnie - z kimkolwiek ( tutaj cynicznie i przesmiewczo z Jezusem ) . Pisz co chcesz , lansuj się i wykazuj -skoro masz taka potrzebę a to jedyne miejsce jakie możesz to robić ..... ale wara ode mnie
nie obrażam cię nie straszę - pisze prosto bez owijania ,
przez takie porównanie obrażasz ludzi którzy w Jezusa wierzą , obrażasz mnie
szydzisz i czepiasz się ludzi którzy prowadzą w ten sposób swój interes - bisnes jakich wiele - można sprzedawać w internecie kosmetyki ubrania , wiele innych towarów .
poniżasz ludzi którzy mają pasję - kolekcjonują płyty - mozna przecież zbierać też znaczki ksiązki porcelnę czy antyki .....
Dość
nie życzę sobie komentowania tego co robię , nie mam zamiaru dłużej tu czytać obraźliwych postów w stosunku do mojej osoby - porównywania mnie - z kimkolwiek ( tutaj cynicznie i przesmiewczo z Jezusem ) . Pisz co chcesz , lansuj się i wykazuj -skoro masz taka potrzebę a to jedyne miejsce jakie możesz to robić ..... ale wara ode mnie
nie obrażam cię nie straszę - pisze prosto bez owijania ,
- SATYROS
- w mackach Zła
devastator77 to taki typowy zawistny Polaczek. Chuja się w życiu dorobił, bazuje pewnie na opiece społecznej i na 500+. No i ma ból dupy jeśli ktoś ma więcej od niego. A żeby się lepiej poczuć , dowartościować i tłumaczyć swoje sieroctwo życiowe, deprecjonuje i ośmiesza osiągnięcia innych.
Typowy zabieg psychologiczny.... Nie stać mnie na Mercedesa to trzeba krzyczeć że mercedesy to straszna chujnia i tylko pedały jeżdżą mercedesami...
A wracając do płyt.....
Ja mam kilka tysięcy i mam z tego dużą radość....
A z resztą panie devastator77...
KTO BOGATEMU ZABRONI?

Typowy zabieg psychologiczny.... Nie stać mnie na Mercedesa to trzeba krzyczeć że mercedesy to straszna chujnia i tylko pedały jeżdżą mercedesami...
A wracając do płyt.....
Ja mam kilka tysięcy i mam z tego dużą radość....
A z resztą panie devastator77...
KTO BOGATEMU ZABRONI?

- COFFIN
Tutaj wystąpił nieco inny problem i nie chodzi o samą ilość płyt w sumie, ale o fakt że za ocenę jakości niektórych zespołów bierze się paparuch, który pochłania gówno w ilościach hurtowych i myśli przy tym, że jest strasznie zajebisty. Ten jego zjebany temat 350 też idealnie pokazuje, jak niedorobiony jest ten przypadek, a chce się to niektórym 'gustem' tłumaczyć.
'Come the Blessed Madness'
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
- devastator77
Straszne,nie wiem doprawdy jak ja przeżyje te najbliższe godziny,,płytowy jezus,murzyn z tysiącem,i to nie jednym płyt i na końcu szaletowy lachociąg,wykształcony polonista i filozof i do tego jeszcze największy znawca blacku na tym forum dowalili mi tak,że ledwo żyje.Ratuje się "Daemoonseth - Act II",pewnie też sięgnę po Miłosława Pilznera,ale nie wiem czy to pomoże,może też popłacze w koncie,niektórzy mówią,że to pomaga,zobaczymy,ale załatwili mnie strasznie,są okrutni,do tego bogaci i mają dużo płyt.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- COFFIN
- kosmokrator
- zaczyna szaleć
Widać że nawet czytanie ze zrozumieniem sprawia ci problem.devastator77 pisze: ↑10-12-2022, 12:28Straszne,nie wiem doprawdy jak ja przeżyje te najbliższe godziny,,płytowy jezus,murzyn z tysiącem,i to nie jednym płyt i na końcu szaletowy lachociąg,wykształcony polonista i filozof i do tego jeszcze największy znawca blacku na tym forum dowalili mi tak,że ledwo żyje.Ratuje się "Daemoonseth - Act II",pewnie też sięgnę po Miłosława Pilznera,ale nie wiem czy to pomoże,może też popłacze w koncie,niektórzy mówią,że to pomaga,zobaczymy,ale załatwili mnie strasznie,są okrutni,do tego bogaci i mają dużo płyt.
Wystarczająco się już skompromitowałeś Masterful'owy celebryto.
Hejka,nie lubię Cie.Pa:D
- devastator77
Napisz mi ile masz płyt na półkach,a jak możesz to napisz ile masz samochodów w garażu,ile masz w domu telewizorów i jak liczną masz służbę,a ja ci napiszę kim jesteś.kosmokrator pisze: ↑10-12-2022, 13:37Widać że nawet czytanie ze zrozumieniem sprawia ci problem.devastator77 pisze: ↑10-12-2022, 12:28Straszne,nie wiem doprawdy jak ja przeżyje te najbliższe godziny,,płytowy jezus,murzyn z tysiącem,i to nie jednym płyt i na końcu szaletowy lachociąg,wykształcony polonista i filozof i do tego jeszcze największy znawca blacku na tym forum dowalili mi tak,że ledwo żyje.Ratuje się "Daemoonseth - Act II",pewnie też sięgnę po Miłosława Pilznera,ale nie wiem czy to pomoże,może też popłacze w koncie,niektórzy mówią,że to pomaga,zobaczymy,ale załatwili mnie strasznie,są okrutni,do tego bogaci i mają dużo płyt.
Wystarczająco się już skompromitowałeś Masterful'owy celebryto.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- devastator77
Smuci mnie,ale i cieszy Twój wpis.Smuci rzecz jasna te murzyństwo płytowe,ale też cieszy,że masz odwagę w przeciwieństwie do większości się do tego przyznać.
Mam nadzieję,że pewnego dnia zrzucisz z siebie murzyństwo i staniesz jak nowo narodzony po słusznej stronie,a imię jej 350.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Widzę, że dystans to pojęcie obce i bez wpierdalania swoich trzech groszy pewnie aż Cię telepie przed komputerem w domu, uważaj bo cj się miłosław wyleje z wrażeniadevastator77 pisze: ↑10-12-2022, 12:28Straszne,nie wiem doprawdy jak ja przeżyje te najbliższe godziny,,płytowy jezus,murzyn z tysiącem,i to nie jednym płyt i na końcu szaletowy lachociąg,wykształcony polonista i filozof i do tego jeszcze największy znawca blacku na tym forum dowalili mi tak,że ledwo żyje.Ratuje się "Daemoonseth - Act II",pewnie też sięgnę po Miłosława Pilznera,ale nie wiem czy to pomoże,może też popłacze w koncie,niektórzy mówią,że to pomaga,zobaczymy,ale załatwili mnie strasznie,są okrutni,do tego bogaci i mają dużo płyt.
Stay clean! 

- Sybir
Otóż to takie właśnie odpowiedzi na wpisy devastatora77 świadczą o braku dystansu - a on tymczasem w domowym zaciszu, słuchając Aion, kręci wąsa i krztusi się ze śmiechu z Waszych reakcji, racząc się przy tem Miłosławem.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- COFFIN
Istnieją jednak pewne granice zlewu takich wybitnych jednostek, po przekroczeniu których jakaś reakcja powinna nastąpić 

'Come the Blessed Madness'
- Sybir
Niech najlepszą reakcją będzie jej brak. Przecież tylko go dokarmiacie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz