Allegro v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Allegro v.2
Co jakiś czas trafia się kretyn i choć rzeczywiscie - przeważnie szkoda czasu itd, to jednak kolejny brak jakiejkolwiek reakcji prowadzi w gruncie rzeczy do robienia jeszcze większego szamba z tego miejsca.
'Come the Blessed Madness'
- Sybir
Bardzo dziękuję reakcjonistom za czynny udział w napełnianiu szamba. Zalecam wstrzemięźliwość. Szamboposty to karma dla trolla. Nie takie było marzenie Analrippera.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Czy naprawdę uważasz, że taka reakcja coś zmieni? No nie zmieni. Tylko nakręci gościa do dalszego pisania. Walka z wiatrakami. Swoją drogą stwierdzam, że metaluchy to wyjątkowe wrazliwce. Jak kogoś są w stanie urazić czy nawet wzburzyć wysrywy wuja Penetratora... cóż, niezbyt dobrze o nim świadczy. Nie, nie o Penetratorze.
- COFFIN
@ Sybir
Sorry, ale to nie przejdzie, żeby jakiś miszczunio, co słucha łzy obsranej róży mi mówił, co jest be, a co nie
Sorry, ale to nie przejdzie, żeby jakiś miszczunio, co słucha łzy obsranej róży mi mówił, co jest be, a co nie

- Sybir
COFFIN, ale w ogóle zwracasz na takie prowokacyjne posty uwagę? Poważnie? Coś one zmieniają w Twojej percepcji?
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- COFFIN
Traktuje to w kategorii rozrywki i nic więcej. Ot chwilowa zabawa. Przewijali się tutaj różni ludzie, ale ten jest wyjątkowo głupi. Może mu się szybciej znudzi.Rumburak pisze: ↑10-12-2022, 19:06
Czy naprawdę uważasz, że taka reakcja coś zmieni? No nie zmieni. Tylko nakręci gościa do dalszego pisania. Walka z wiatrakami. Swoją drogą stwierdzam, że metaluchy to wyjątkowe wrazliwce. Jak kogoś są w stanie urazić czy nawet wzburzyć wysrywy wuja Penetratora... cóż, niezbyt dobrze o nim świadczy. Nie, nie o Penetratorze.
-
- rasowy masterfulowicz
Gdyby nie takie barwne postaci, wiało by tu sandałem, może nawet sandałem z masłem, a tak to przynajmniej coś się dzieje, byle jak, ale zawsze (:
Ostatnio zmieniony 10-12-2022, 19:19 przez vicotnick, łącznie zmieniany 1 raz.
- COFFIN
Oczywiście, że nie zmieniają. Odzywa się tylko lekka chęć znęcania nad takimi przypadkami

- Sybir
Co kto lubi. Tylko nie dziw się później, że z forume potężniej wionie szambem.
-
Ja tam lubię jego wypowiedzi w temacie "co teraz pijecie" 

- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Ktoś musi zastąpić Mariuszka w pierwszej lidze błaznów, który jest pogrążony w żałobie po śmierci Tasego
Stay clean! 

- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Tu nic nie powinno smucić ani cieszyć. Właściwie nie powinno wywoływać żadnych emocji, Jestem tylko gościem z internetowego forum i nie mam wpływu na Twoje życie, tak samo jak Ty na moje. Pozdrawiam.devastator77 pisze: ↑10-12-2022, 16:40Smuci mnie,ale i cieszy Twój wpis.Smuci rzecz jasna te murzyństwo płytowe,ale też cieszy,że masz odwagę w przeciwieństwie do większości się do tego przyznać.
Mam nadzieję,że pewnego dnia zrzucisz z siebie murzyństwo i staniesz jak nowo narodzony po słusznej stronie,a imię jej 350.
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
-
Ja tam lubię małe przyjemności. Kupowanie płyt traktuję w takiej kategorii. Cieszy mnie muzyka dziś tak samo jak dwadzieścia lat temu to kupuje. Tak samo jak klocki Lego czy komiksy. NIe rozumiem żadnych ograniczeń poza oczywiście budżetowymi gdzie kupno tych rzeczy mogłoby skutkować negatywnie na kwestii budżetu- wtedy to nie wchodzi w grę. To jednak mimo wszystko hobby, Nie mam tego zmartwienia obecnie ale drzewiej bywało ,że niestety nie mogłem sobie na pewne rzeczy pozwolić. Płyty muzyczne to wbrew wszystkiemu tanie hobby- przy klockach Lego gdzei zestaw kosztuje w granicy 1000-1500 zł jednak tanie. Znam chłopaków z forume przy których moje zbiory wydają się śmiszne i cieszę sie w chuj ,że są więksi fanatycy i ,że mają.
W pracy mam Kolegę, totalny maniak komiksów. Ja pierdole On ma chyba wszystko co wyszło w tym smutnym kraju. Kocham takich odpałów i maniacs.
Nie kupuję płyt ,które mi się nie podobają. Bez znaczenia marka kapeli. Nie cierpię na syndrom ,że muszę mieć wszystko danego zespołu, w pierwszych wydaniach i takie tam zupełnie. W sumie nigdy nie patrzałem na to jakie to wydawnictow- pierwsze ,drugie,reedycja- bez znaczenia. Po co ma się kurzyć. Te 2500 co mam +- płyt znam na pamięć. Styka, dookupuje to co słucham. Nie mam 80% klasyk na półce ,bo mi się nie podobają i nie czuję potrzeby posiadania.
Tak serio co to matrix i jakie znaczenie mają te peirwsze bicia uzmysłowiłem sobie czytając to forume. Nigdy się nad tym nie zastanawiałem.Serio:D Dla mnie płyta to płyta- wsadzam do odtwarzacza cd i ma grać. Ale ja nie mam nic wspólnego z kolekcjonerstwem a bardziej z hobbistycznym podejściem do tematu.
W pracy mam Kolegę, totalny maniak komiksów. Ja pierdole On ma chyba wszystko co wyszło w tym smutnym kraju. Kocham takich odpałów i maniacs.
Nie kupuję płyt ,które mi się nie podobają. Bez znaczenia marka kapeli. Nie cierpię na syndrom ,że muszę mieć wszystko danego zespołu, w pierwszych wydaniach i takie tam zupełnie. W sumie nigdy nie patrzałem na to jakie to wydawnictow- pierwsze ,drugie,reedycja- bez znaczenia. Po co ma się kurzyć. Te 2500 co mam +- płyt znam na pamięć. Styka, dookupuje to co słucham. Nie mam 80% klasyk na półce ,bo mi się nie podobają i nie czuję potrzeby posiadania.
Tak serio co to matrix i jakie znaczenie mają te peirwsze bicia uzmysłowiłem sobie czytając to forume. Nigdy się nad tym nie zastanawiałem.Serio:D Dla mnie płyta to płyta- wsadzam do odtwarzacza cd i ma grać. Ale ja nie mam nic wspólnego z kolekcjonerstwem a bardziej z hobbistycznym podejściem do tematu.
- Rejwan
Doskonale Cię rozumiem, też nie czaje kultu kupowania całej DISCOGSrafi. Np. Takiej płyty BATHORY Octagon to bym nawet za darmo nie wziął jakby mi dali
Wysłane z mojego iPhone 14 Pro Max przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego iPhone 14 Pro Max przy użyciu Tapatalka
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja bym brał ............a potem sprzedał na allegro

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ja mam praktyczie odwrotnie, mam kilku ulubionych wykonawcow ktorych mam cale dysko i to stanowi wiekszosc mojej diety. Mam tez oczywiście mnostwo kaset i troche plyt ale to wszystko kiedys pojdzie na sprzedaż pewnie.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Żułek
czekam na listeŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-12-2022, 00:53Mam tez oczywiście mnostwo kaset i troche plyt ale to wszystko kiedys pojdzie na sprzedaż pewnie.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Raczej nic dla Ciebie, sam dungeon synthŻułek pisze: ↑12-12-2022, 01:07czekam na listeŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-12-2022, 00:53Mam tez oczywiście mnostwo kaset i troche plyt ale to wszystko kiedys pojdzie na sprzedaż pewnie.![]()
If you do everything right, there will be no struggle.
- Żułek
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-12-2022, 03:41Raczej nic dla Ciebie, sam dungeon synthŻułek pisze: ↑12-12-2022, 01:07czekam na listeŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-12-2022, 00:53Mam tez oczywiście mnostwo kaset i troche plyt ale to wszystko kiedys pojdzie na sprzedaż pewnie.![]()

- dzik
- zahartowany metalizator
No to może masz chociaż jakieś zabawki dla Żułka, na pociechę?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-12-2022, 03:41Raczej nic dla Ciebie, sam dungeon synthŻułek pisze: ↑12-12-2022, 01:07czekam na listeŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-12-2022, 00:53Mam tez oczywiście mnostwo kaset i troche plyt ale to wszystko kiedys pojdzie na sprzedaż pewnie.![]()

dobry kościół to kościół spalony