POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Już zaniedługo startuje kanał TVP dedykowany młodzieży. Nazywać się będzie Alfa. Jest też już ramówka, a tam takie młodzieżowe pozycje jak Boso przez świat Cejrowskiego, Podróże z Makłowiczem i Ojciec Mateusz. Nie no kurwa nie mogę 
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire

Znowu zapytam. Czy ten kraj może być jeszcze śmieszniejszy?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pierwsza jaskółka! Pierwsze koty za płoty! To jest bdb wiadomość!
"Podczas czwartkowej sesji częstochowscy radni przyjęli uchwałę, w której apelują o likwidację finansowania lekcji religii z budżetu miasta. Jest to pierwsza tego typu uchwała w Polsce. Radni uzasadniają swój postulat wysokimi kosztami ponoszonymi przez miasto mimo coraz mniejszej liczby uczniów chodzących na religię."
https://wiadomosci.onet.pl/slask/czesto ... le/4nwr0nw
"Podczas czwartkowej sesji częstochowscy radni przyjęli uchwałę, w której apelują o likwidację finansowania lekcji religii z budżetu miasta. Jest to pierwsza tego typu uchwała w Polsce. Radni uzasadniają swój postulat wysokimi kosztami ponoszonymi przez miasto mimo coraz mniejszej liczby uczniów chodzących na religię."
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Jak to? W Czewie? Mieście świętym dla każdego prawdziwego Polaka? Bosze, świat się kończy.
- Ascetic
trup pisze: ↑16-12-2022, 10:11Pierwsza jaskółka! Pierwsze koty za płoty! To jest bdb wiadomość!

No, w te pędy!
Poro
- bartwa
^
Przerażająca jest ta postać, kojarzy mi się z pielęgniarką z Misery.
Przerażająca jest ta postać, kojarzy mi się z pielęgniarką z Misery.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Ascetic
^^ Nie widziałem ryja, ale po kłakach i posturze, a właściwie ulaniu, to zwykły jebany przegryw, który wyżywa się na słabszym. Tym razem na dzieciaku z ośrodka wychowawczego, dzieciaku z ADHD. Szkoda, że właśnie z takiego ośrodka, bo w normalnych okolicznościach przyrody, zaangażowany w życie dziecka- stary nastolatka, szybciutko wyprostowałby parówę.
Kwestie bełkotu, że ma przeprosić jakąś wyimaginowaną postać, łaskawie pominę. Jak doskonale wiemy, tak mają. Takie grupowe spierdolenie. Ten chyba w to jeszcze na domiar złego, "wierzy"*.
"Wierzy", choć jeszcze nie wie, że skończy się jak zawsze. Tak jak opisuje Tokarczyk:

Kwestie bełkotu, że ma przeprosić jakąś wyimaginowaną postać, łaskawie pominę. Jak doskonale wiemy, tak mają. Takie grupowe spierdolenie. Ten chyba w to jeszcze na domiar złego, "wierzy"*.
"Wierzy", choć jeszcze nie wie, że skończy się jak zawsze. Tak jak opisuje Tokarczyk:

Poro
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Akurat Czewa jest na klechów mocno cięta. Miasto przez pół roku zajebane patologicznym elementem, bo taki głównie udaje się na tego typu religijne spędy a ostatecznie i tak za dużo z tego nie ma, bo to nie typ turysty co zostanie na parę nocy w hotelu i zje obiad w restaruracji - prędzej wbije się do kibla na krzywy ryj i jeszcze podpierdoli papierfrankmullen pisze: ↑16-12-2022, 10:23Jak to? W Czewie? Mieście świętym dla każdego prawdziwego Polaka? Bosze, świat się kończy.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Nerwowy
https://augustow.naszemiasto.pl/pijany- ... 16-9133841Ascetic pisze: ↑16-12-2022, 11:00^^ Nie widziałem ryja, ale po kłakach i posturze, a właściwie ulaniu, to zwykły jebany przegryw, który wyżywa się na słabszym. Tym razem na dzieciaku z ośrodka wychowawczego, dzieciaku z ADHD. Szkoda, że właśnie z takiego ośrodka, bo w normalnych okolicznościach przyrody, zaangażowany w życie dziecka- stary nastolatka, szybciutko wyprostowałby parówę.
![]()
No cóż, te kurwy czują się coraz bardziej bezkarne, ale widząc przed sobą szumowiny pokroju Pacjenta co niedziela padające przed nimi na kolana dokładnie taki musi być efekt.
- trup
Bo uważa, że to jedyna droga perswazji, bo tak został nauczony a może i doświadczony przezAscetic pisze: ↑16-12-2022, 11:00^^ Nie widziałem ryja, ale po kłakach i posturze, a właściwie ulaniu, to zwykły jebany przegryw, który wyżywa się na słabszym. Tym razem na dzieciaku z ośrodka wychowawczego, dzieciaku z ADHD. Szkoda, że właśnie z takiego ośrodka, bo w normalnych okolicznościach przyrody, zaangażowany w życie dziecka- stary nastolatka, szybciutko wyprostowałby parówę.
a. rodzinę
b. kolegów
c. seminarium
d. innych księzy
- Ascetic
Postrzegam to inaczej. Czują, że się kończy, to do czego byli przyzwyczajeni, to co im matoły pokroju pacjenta, podawały na tacy. Stąd ta nerwowość*. Na całe szczęście, sukcesywnie coraz głębiej są w dupie, niby lubią, ale chyba mała zaskoczka ich spotkała, że w ten sposób się to dzieje.Nerwowy pisze: ↑16-12-2022, 11:42https://augustow.naszemiasto.pl/pijany- ... 16-9133841Ascetic pisze: ↑16-12-2022, 11:00^^ Nie widziałem ryja, ale po kłakach i posturze, a właściwie ulaniu, to zwykły jebany przegryw, który wyżywa się na słabszym. Tym razem na dzieciaku z ośrodka wychowawczego, dzieciaku z ADHD. Szkoda, że właśnie z takiego ośrodka, bo w normalnych okolicznościach przyrody, zaangażowany w życie dziecka- stary nastolatka, szybciutko wyprostowałby parówę.
![]()
No cóż, te kurwy czują się coraz bardziej bezkarne, ale widząc przed sobą szumowiny pokroju Pacjenta co niedziela padające przed nimi na kolana dokładnie taki musi być efekt.
* Zacytuję katoprawackie spierdoliny: "słychać wycie - znakomicie"
Poro
- Nerwowy
Otóż to - jako ludzie różnimy się od siebie budową biologiczną oraz predyspozycjami i z tego powodu społeczeństwo na przestrzeni wieków przydzieliło nam arbitralnie określone role. Dlatego dla wszystkich mężczyzn którzy z jakiegoś powodu zawsze unikali armii i nie mają żadnego przeszkolenia proponuję obowiązkowe ćwiczenia wojskowe z koniecznością powtórzenia ich co kilka lat i ew. możliwość powołania do walki w przypadku konfliktu zbrojnego. Natomiast dla kobiet które z jakiegoś powodu nigdy nie miały dzieci obowiązkowy turnus inseminacyjny z weryfikacją "targetu" i ew. powtarzanie go co jakiś czas aż do osiągnięcia efektu który można uznać za wystarczający z perspektywy przydatności dla społeczeństwa. Wtedy będzie sprawiedliwie

- Ascetic
Mocno śmiechłem. Masz dzisiaj dobry dzień kolego! W sensie dobre rozdanie, poważkaNerwowy pisze: ↑16-12-2022, 12:47Otóż to - jako ludzie różnimy się od siebie budową biologiczną oraz predyspozycjami i z tego powodu społeczeństwo na przestrzeni wieków przydzieliło nam arbitralnie określone role. Dlatego dla wszystkich mężczyzn którzy z jakiegoś powodu zawsze unikali armii i nie mają żadnego przeszkolenia proponuję obowiązkowe ćwiczenia wojskowe z koniecznością powtórzenia ich co kilka lat i ew. możliwość powołania do walki w przypadku konfliktu zbrojnego. Natomiast dla kobiet które z jakiegoś powodu nigdy nie miały dzieci obowiązkowy turnus inseminacyjny z weryfikacją "targetu" i ew. powtarzanie go co jakiś czas aż do osiągnięcia efektu który można uznać za wystarczający z perspektywy przydatności dla społeczeństwa. Wtedy będzie sprawiedliwie![]()

Poro
- bartwa
- Ascetic
Tylko z gorzałą, czy nie? Bo facet musi, w szczególności w okopie, a kobita przecież nie powinna. Przynajmniej według jednego starego capa. Choć sobie tak myślę, że on jednak kompletnie nie zna kobiet. Ten stary cap. Taka dobrze wypita, a rozrywkowa, jest jakby bardziej rozrywkowa. Na potencjalny FAS u gówniaka i tak się nikt nie patrzy, więc wychodziłoby, że jednak: "turnus inseminacyjny na poligonie. Z gorzałą w tle."
Poro
- bartwa
Kto nie był najebany w burdelu, niech pierwszy rzuci kamieniem.
Kto był trzeźwy w burdelu... tu będzie dużo ciężej.
Kto był trzeźwy w burdelu... tu będzie dużo ciężej.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- bartwa
Podczas czwartkowej sesji częstochowscy radni przyjęli uchwałę, w której apelują o likwidację finansowania lekcji religii z budżetu miasta. Jest to pierwsza tego typu uchwała w Polsce. Radni uzasadniają swój postulat wysokimi kosztami ponoszonymi przez miasto mimo coraz mniejszą liczbą uczniów chodzących na religię.frankmullen pisze: ↑16-12-2022, 10:23Jak to? W Czewie? Mieście świętym dla każdego prawdziwego Polaka? Bosze, świat się kończy.
— Niemożliwe, przecież my jesteśmy bardzo katolickim krajem. Jak to, niskie zainteresowanie? — komentowała Sienkiewicz w "Onet Rano.".
Aktorka przyznała, że "od wielu lat jest daleka od Kościoła". — Mam tylko ślub cywilny. Moje dziecko poczęło się w grzechu, czyli przed zawarciem małżeństwa — mówiła.
Moje córki wychowują się wśród par homoseksualnych. Mam takich przyjaciół, jeździmy razem na wakacje. To są ukochani wujkowie. I one potem pójdą na religię czy do kościoła i ksiądz będzie mówił, że to jest złe, że to jest niegodne, że do piekła za to? Jak ja mam to potem w domu prostować? To tak niezgodne z tym, w czym żyjemy, że nie jestem w stanie w tym uczestniczyć — tłumaczyła Sienkiewicz.
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onec ... ia/7d6rjmv
Zajebiście, że coraz więcej ludzi przestaje się bać tych skurwysynów i zaczyna mówić wprost co o nich myśli.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- trup
https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/ak ... ka/4hsswsz
Nadużycia wobec kierowców to w Polsce norma. Przykład? Sposób karania za zbyt szybką jazdę
Nadużycia wobec kierowców to w Polsce norma. Przykład? Sposób karania za zbyt szybką jazdę
- trup
Tak. To dobry znak.bartwa pisze: ↑16-12-2022, 15:26Podczas czwartkowej sesji częstochowscy radni przyjęli uchwałę, w której apelują o likwidację finansowania lekcji religii z budżetu miasta. Jest to pierwsza tego typu uchwała w Polsce. Radni uzasadniają swój postulat wysokimi kosztami ponoszonymi przez miasto mimo coraz mniejszą liczbą uczniów chodzących na religię.frankmullen pisze: ↑16-12-2022, 10:23Jak to? W Czewie? Mieście świętym dla każdego prawdziwego Polaka? Bosze, świat się kończy.
— Niemożliwe, przecież my jesteśmy bardzo katolickim krajem. Jak to, niskie zainteresowanie? — komentowała Sienkiewicz w "Onet Rano.".
Aktorka przyznała, że "od wielu lat jest daleka od Kościoła". — Mam tylko ślub cywilny. Moje dziecko poczęło się w grzechu, czyli przed zawarciem małżeństwa — mówiła.
Moje córki wychowują się wśród par homoseksualnych. Mam takich przyjaciół, jeździmy razem na wakacje. To są ukochani wujkowie. I one potem pójdą na religię czy do kościoła i ksiądz będzie mówił, że to jest złe, że to jest niegodne, że do piekła za to? Jak ja mam to potem w domu prostować? To tak niezgodne z tym, w czym żyjemy, że nie jestem w stanie w tym uczestniczyć — tłumaczyła Sienkiewicz.
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onec ... ia/7d6rjmv
Zajebiście, że coraz więcej ludzi przestaje się bać tych skurwysynów i zaczyna mówić wprost co o nich myśli.
- Hatefire

Historia lubi się powtarzać. Każdy reżim zaczyna od badania celebrytów alkomatem, a kończy się na obozach koncentracyjnych

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy