Pewnie digi.
DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DEICIDE
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Kompilacja? Czyli co, na jednej płycie dwa materiały? Pierdolę takie wznowienia. Całe szczęście że mam swoje kopie z tamtych lat.
- Żułek
tak, 2cd, pewnie coś jak poprzednia z demówkami i pierwszymi dwoma albumami
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- weteran forumowych bitew
...jest i prełorder...
https://shop.fallentemple.pl/deicide-on ... 21223.html
https://shop.fallentemple.pl/deicide-on ... 21223.html
-
Chujowo to wygląda. Dla tych którzy tych płyt nie mają jest to jakiś zamiennik, ja jednak tego nie kupuję.
- ozob
- zahartowany metalizator
Nie ma nic gorszego niż dwa albumy zamknięte w jednym wydawnictwie. Gardze i pluje na takie ścierwo.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Hellion
- w mackach Zła
Za max 30 zł bm wziął, bo nie mam serpents, ale za 75 zyla to daj panie spokój.
- ozob
Jeszcze parę lat temu czwórka chodziła po £5 na eBay.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Albo i taniej

-
- rasowy masterfulowicz
Gdyby wydali to jak x lat temu sepulture , że dostajesz dwa jewele opakowane w kartonik to byłoby spoko, a tak to z dupy tą reedycja. No nic będzie trzeba upolować once upon osobno...
Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Forever outlaw. Never junkie again !
Straight Edge Society
AS <3
-
- rasowy masterfulowicz
Leży na allegro za grosze.
-
- rasowy masterfulowicz
Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Straight Edge Society
AS <3
- Hellion
- w mackach Zła
Jedna sztuka once za 169 zl, Serpents za 200 zł, bez kitu za grosze.
-
To pierwsze wydania, czy teraz za wszystkie trzeba tyle bulić?
-
Jeszcze jedno pytanie: skąd wytrzaśnięto cenę za winyl Serpent powyżej 600 złotych? To nie tylko Deicide, widziałem już kilka innych pozycji w tych cenach i zastanawiam się czy to chwilowa bańka spowodowana brakiem tych pozycji, czy jaki inny chuj? Bo pierwsze wydania to to nie są, więc o co chodzi? W wielkiej płycie też jest kilka takich pozycji o ile dobrze kojarze.
- Stoigniew
ja pierwsze sześć krążków kupiłem dwadzieścia lat temu jak Dziuba i jego Metal Mind wydawał to w dwupakach w jewelach,
dobrze zrobione, bo to były pełne odwzorowania oryginałów, różniły się tylko logiem Metal Mindu.
sam jestem zdziwiony że nawet tego nie ma na allegro, a sugerując się cenami z discogs to też trzeba za to dać kilka eurosów (jeśli jest w sprzedaży)
dobrze zrobione, bo to były pełne odwzorowania oryginałów, różniły się tylko logiem Metal Mindu.
sam jestem zdziwiony że nawet tego nie ma na allegro, a sugerując się cenami z discogs to też trzeba za to dać kilka eurosów (jeśli jest w sprzedaży)
-
Te dwupaki od Dziuby to był strzał w dziesiatkę, w cenie jednego cd miałeś dwa. Deicide, Obituary, Suffocation, Fear Factory, nawet Sepultura tam była w takich dwupakach o ile kojarzę. Potem coś jednak nie pykło i takie starsze rzeczy jak Defecation wydawali już w słabych digi packach.
-
Był jeszcze Gorguts. Oczywiście albumy 1 i 2.Nasum pisze: ↑18-12-2022, 13:42Te dwupaki od Dziuby to był strzał w dziesiatkę, w cenie jednego cd miałeś dwa. Deicide, Obituary, Suffocation, Fear Factory, nawet Sepultura tam była w takich dwupakach o ile kojarzę. Potem coś jednak nie pykło i takie starsze rzeczy jak Defecation wydawali już w słabych digi packach.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Żułek
w kopertach nie tak dawno było coś takiego jeszcze

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- rasowy masterfulowicz
E tam koperty, poważnie rozmawiamy
Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Straight Edge Society
AS <3