Noise Magazine
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: Noise Magazine
halko, jak tam z wysyleczką prenumeraty stoicie bo u mnie ni huhu powiadomienia, że wyszła w ogóle
-
- postuje jak opętany!
W piątek wyjąłem z paczkomatu
-
- zaczyna szaleć
-
- mistrz forumowej ceremonii
Wyjątkowo kupiłem dla wywiadu z Darkthrone licząc, że pozostała część magazynu również będzie trzymała poziom. Wywiad z Tedem bdb ale reszta dla chujów wąsatych owiniętych w flagę lgbt. Nie było gorszej gazety muzycznej nad Wisłą. Zdechnijcie
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Jak zawsze rewelacyjny poziom wywiadów. Bez bzdurnych pytań odnośnie nowej płyty, kto za kim stał w studio nagraniowym czy co kierowało wami pisząc tekst i czy grafik dobrze oddał charakter zespołu na okładce. Zajebisty magazyn dzięki ktoremu poznałem masę rzeczy pozametalowych o których nie miałem bladego pojęcia.Zajebiście ,że w tym smutnym jak pizda kraju wychodzi magazyn ,którego farbę mogę powąchać pod kocem i wczytać sie w lekturę.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
-
- zaczyna szaleć
XD Absolutnie wszystko w tym poście upewnia mnie, że to co robimy, robimy dobrze. Dzięki za wsparcie nas swoimi pieniędzmi, zapraszamy ponownie.
-
Wsadź sobie chuja kolegi z redakcji w dupe. Wstyd, że żyjecie, szalikowe wywłoki. Die.cobra_verde pisze: ↑02-01-2023, 17:31XD Absolutnie wszystko w tym poście upewnia mnie, że to co robimy, robimy dobrze. Dzięki za wsparcie nas swoimi pieniędzmi, zapraszamy ponownie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- zaczyna szaleć
Aaa, więc o to chodzi, sierota po Piotrku i złamane serce XD Again, dzięki za pieniążki. Kłaniam się.[V] pisze: ↑02-01-2023, 18:21Wsadź sobie chuja kolegi z redakcji w dupe. Wstyd, że żyjecie, szalikowe wywłoki. Die.cobra_verde pisze: ↑02-01-2023, 17:31XD Absolutnie wszystko w tym poście upewnia mnie, że to co robimy, robimy dobrze. Dzięki za wsparcie nas swoimi pieniędzmi, zapraszamy ponownie.
-
Weltrowski słucha rapsów, jak wy wszyscy pewnie w tej radakhcji(pozer alert) Nie umiecie w metal więc wyjście jest jedno :gaz, widły i piec.
-
- zaczyna szaleć
Rozumiem, że to internet i specyficzne forum, ale nie pasuje Ci ta maniera. Wolałem jak pisałeś z propozycją gotowego wywiadu z The Kovenant, jakoś fajniej się wtedy gadało, choć krótko. Ale to widać strasznie dawno było. No nic, idę piec na gazie. Miłego.
-
Dawniej to start był mocny i treść magazynu konkretna a teraz jest lipa.lepiej się czyta pochlebstwa ale nie ma tak różowo. Już napaliłem, temperatura się zgadza, zapraszam.cobra_verde pisze: ↑02-01-2023, 18:39Rozumiem, że to internet i specyficzne forum, ale nie pasuje Ci ta maniera. Wolałem jak pisałeś z propozycją gotowego wywiadu z The Kovenant, jakoś fajniej się wtedy gadało, choć krótko. Ale to widać strasznie dawno było. No nic, idę piec na gazie. Miłego.
-
- zaczyna szaleć
Nie oczekuję od Ciebie pochlebstw, nic Twoja opinia nie zmienia w niczym ani na nic nie wpływa, możesz tu wstawić piętnaście postó dziennie o Noise i na nic się to nie przełoży. Zastanawia mnie co sprawia, że ktoś, kto kiedyś pisał sympatyczne maile z propozycją publikacji wywiadu dziś niesprowokowany życzy chuja w dupie i śmierci w gazie. To jest trochę śmieszne, a trochę smutne, mam nadzieję, że to po prostu taki sposób na spędzanie wieczoru a nie że coś u Ciebie w życiu jest źle. To też na nic nie wpływa, możesz sobie tu cisnąć ile chcesz, ale dziwne, że dorośli ludzie czują takie potrzeby. Tyle, i tak przeciągnąłem tę rozmowę ponad miarę.[V] pisze: ↑02-01-2023, 18:45Dawniej to start był mocny i treść magazynu konkretna a teraz jest lipa.lepiej się czyta pochlebstwa ale nie ma tak różowo. Już napaliłem, temperatura się zgadza, zapraszam.cobra_verde pisze: ↑02-01-2023, 18:39Rozumiem, że to internet i specyficzne forum, ale nie pasuje Ci ta maniera. Wolałem jak pisałeś z propozycją gotowego wywiadu z The Kovenant, jakoś fajniej się wtedy gadało, choć krótko. Ale to widać strasznie dawno było. No nic, idę piec na gazie. Miłego.
-

- Wasyl
- weteran forumowych bitew
+1tomaszm pisze: ↑02-01-2023, 17:23Jak zawsze rewelacyjny poziom wywiadów. Bez bzdurnych pytań odnośnie nowej płyty, kto za kim stał w studio nagraniowym czy co kierowało wami pisząc tekst i czy grafik dobrze oddał charakter zespołu na okładce. Zajebisty magazyn dzięki któremu poznałem masę rzeczy pozametalowych o których nie miałem bladego pojęcia. Zajebiście ,że w tym smutnym jak pizda kraju wychodzi magazyn ,którego farbę mogę powąchać pod kocem i wczytać się w lekturę.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
zgadzam się, ostatnio z ciekawości po ok rocznym rozbracie kupiłem Musick, kurwa jakie sztampowe nudy bez polotu.
rzułf
-
- w mackach Zła
Wg.mnie pismo trzyma świetny poziom, choć regularnie od dawna nie kupuj. Nie wszystkie rubryki są interesujące natomiast zawsze znajdzie się artykuły, listy i ciekawie opisane zjawiska muzyczne, czuć że jest to w większości pisane przez pasjonatów. I wywiady ogółem bardzo na plus, wiele nie sztampowych pytań/dyskusji.
Ostatnio w empiku wziąłem do ręki Teraz Rocka by sprawdzić jak się trzymają - kupa straszliwa, nie byłbym w stanie połowy przeczytać taki glut (choć specjalne bio depeszow spoko, jestem w połowie) - w porównaniu do Noise (abstrahując od targetu) merytorycznie to jak gówno vs.czekolada.
Ostatnio w empiku wziąłem do ręki Teraz Rocka by sprawdzić jak się trzymają - kupa straszliwa, nie byłbym w stanie połowy przeczytać taki glut (choć specjalne bio depeszow spoko, jestem w połowie) - w porównaniu do Noise (abstrahując od targetu) merytorycznie to jak gówno vs.czekolada.
- uglak
-
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
Boże pipo, dobrze rozumiem, że się kiedyś pucowales by u nich publikować, a teraz jebiesz fochy i życzysz chujow w dupie? Co za brak godności.[V] pisze: ↑02-01-2023, 18:21Wsadź sobie chuja kolegi z redakcji w dupe. Wstyd, że żyjecie, szalikowe wywłoki. Die.cobra_verde pisze: ↑02-01-2023, 17:31XD Absolutnie wszystko w tym poście upewnia mnie, że to co robimy, robimy dobrze. Dzięki za wsparcie nas swoimi pieniędzmi, zapraszamy ponownie.
- hcpig
Kolega vulture ma kryzys muzycznej tożsamości, obecnie się old skul metalofcem, w przedostatniej fazie cała muzyka szła do kosza.
Yare Yare Daze