Proszę bardzo

W tym roku chyba się nie zdecyduję.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Wrzuciłem sobie na próbę pierwszy z brzegu Planet of Zeus i poczułem się opluty, więc nie wiem...ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑17-01-2023, 15:52Ja się raczej zastanawiam, czy to faktycznie są kapele znikąd których nikt nie zna, czy to jednak my jesteśmy dziadami które przestały nadążać za nowościami. Ciężko stwierdzić.
Chyba pół na pół, niektóre wywołały pewne poruszenie, a dla mnie były kompletnie nieznaneŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑17-01-2023, 15:52Ja się raczej zastanawiam, czy to faktycznie są kapele znikąd których nikt nie zna, czy to jednak my jesteśmy dziadami które przestały nadążać za nowościami. Ciężko stwierdzić.
Generalnie od początku pisano, że podczas tej edycji stawiać się będzie na zespoły młodsze. Natomiast czy powinno się słuchać kapel zwyczajnie przeciętnych, kolejnych metalcore'owych popłuczyn, kolejnych zespołów w stylu JInjer itd? No ja nie wiem czy chcę być aż tak na bieżąco.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑17-01-2023, 15:52Ja się raczej zastanawiam, czy to faktycznie są kapele znikąd których nikt nie zna, czy to jednak my jesteśmy dziadami które przestały nadążać za nowościami. Ciężko stwierdzić.
Nakładki tak, ryzyko duże.RippingHeadache pisze: ↑17-01-2023, 22:06Tak patrzę na rozpiskę i widzę, że w piątek jest ryzyko nakładki między Electric Wizard/ Watain/Dismember a Carpathian Forest/Grave, bo w ubiegłym roku te sceny grały niemal jednocześnie. Do tego Primitive Man, zespół, który w klubie dosłownie miażdży, został ustawiony na scenie na ulicy Elektryków, przed wejściami do klubów... Podobnie zrobiono też z całym tym klimatycznym graniem w stylu Lili Refrain, Antimatter czy Darkher. Kompletnie bez sensu, bo to jakby w korytarzu, gdzie ludzie przechodzą by dostać się w inne miejsca czy też zajmują się konsumpcją...
Oj tak, bo trochę dobra na tej scenie jest.RippingHeadache pisze: ↑17-01-2023, 22:56Ufff, rzeczywiście porypało mi się z tymi ostatnimi scenami. Całe szczęście.![]()
A jak tam sytuacja w tym Gdańsku ma się z ustępami? Czy jest gdzie się wypróżnić? Ta stocznia jest chyba przy morzu. Ja bym walił do morza. Tylko trzeba uważać żeby gówno do pleców się nie przykleiło. Wiele lat temu miałem taką sytuację, że zesrałem się w stawie. Gówno wypłyneło na powierzchnie i w między czasie balas przykleił mi się do pleców. I wyszłem na plażę z tym balasem na plecach nawet o tym nie wiedząc.
Pewnie będzie rura do srania w strefie VIP.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑23-03-2023, 16:43A jak tam sytuacja w tym Gdańsku ma się z ustępami? Czy jest gdzie się wypróżnić? Ta stocznia jest chyba przy morzu. Ja bym walił do morza. Tylko trzeba uważać żeby gówno do pleców się nie przykleiło. Wiele lat temu miałem taką sytuację, że zesrałem się w stawie. Gówno wypłyneło na powierzchnie i w między czasie balas przykleił mi się do pleców. I wyszłem na plażę z tym balasem na plecach nawet o tym nie wiedząc.