Tak mi się kojarzą te wysokie partie gitarowe, które są obecnie bardzo modne w bm, więc pewnie na co drugiej płycie są te patentyOnly_True_Believers pisze: ↑17-08-2022, 11:24Co ty chłopie piszesz, CF miał własny styl, i na pewno nie było w nim Watain .....
CARPATHIAN FOREST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: CARPATHIAN FOREST
Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Forever outlaw. Never junkie again !
Straight Edge Society
AS <3
Forever outlaw. Never junkie again !
- ozob
- zahartowany metalizator
Debiut kosi po dziś dzień. Mam jeszcze 2 i 3, ale w zasadzie do nich nie wracam.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
After three weeks in a coma Nattefrost is feeling better leaving his wheelchair behind and continue his work stranger than ever

- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ O w mordę! Ktoś wie co się stało temu wojownikowi black metalu?
- bartwa
Ha, akurat wczoraj sprzedałem Blood and Vomit, co się w ogóle stało temu czubowi?
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
gripka

Nattefrost został przyjęty do szpitala z ciężkim zapaleniem płuc/grypą zaostrzoną przez astmę i chociaż rokowania są dobre , pełne wyleczenie zajmie kilka tygodni.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- TheDude
Kto był na show? Jak wrażenia?