No nic pozostaje współczuć.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-10-2022, 09:49Z USA nie da się wysłać nierejestrowanej. Po krótkim sprawdzeniu oddali 150$ wysylajacemu czyli Dungeons Deep Records, który postanowił przyjąć to częściowo na klatę i po prostu wysłać to znowu w ten sam sposób, w sensie te same materiały. Niestety było tam też 6 innych trejdow które zbierałem z całych Stanów Zjednoczonych od różnych ludzi i all in all była to prawdopodobnie największą dungeon synthowa paczka z trejdami w historii te gatunku i znikła w pizdu, tego się już nie odzyska. Druga paczka jeszcze chyba nie dotarła, w sumie nie wiem bo jestem gdzieś na dworcu między Kordoba a El Chorro.Pacjent pisze: ↑09-10-2022, 07:50Trzy lata temu miałem to samo, tylko zawartość była skromniejsza. Paczka zarejestrowana w systemie, czy poszedłeś na żywioł?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-10-2022, 15:05Może nie z pocztą polską ale chciałem się pożalić że paczka z USA znikła. Ok 30 kaset, kilka winyli, płyt, koszulka czy dwie... Z tysiak czy dwa wartości.
PS. Nawiasem mówiąc ciekawe jaki jest forumowy rekord dotarcia "zaginionej" paczki do adresata.