"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
cios, ten ostatni Warloghe...czuć, że to materiał nagrywany w latach 2003-07, przegryzło się, wytrawiło, można było spokojnie
zatem nagrać w 2021 , w pełni świadomie. Na wiosnę pewnie placki Noenum + Satanic Waramaster....
- Warloghe " Three Angled Void ", Lp 2022, Northern Heritage
- Interment " Life here after", demo 90/7"ep 1991, ComeBack Rec.
zBehemoczyli trochę, takie wydanie komplit.worxx tfórczości Necromantia. Muzyka jakoś przejdzie, za bardzo w brzmieniu nie
jest grzebane. Wizualnie mogłoby być lepij, z oryginalnymi okładkami, owszem są, ale czarno białe, Pewnie więcej
biograficznych not w książce "The Serpent & The Pentagram: The Official Chronicles of Necromantia by Aris Shock
and The Magus", która out soon.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Grifteskymfning " Malignant Morningstar " LP 2021 Darker than Black Records
- Grifteskymfning " Satanic Poltergeist " LP /demo 2021, Darker than Black Records
- Abruptum " Evil ", 7"Ep 1991, Psychoslaughter Records
MEGIDDO (Can.) “The Heretic/ Hymns to the Apocalypse” LP (BLACK VINYL)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Mysticum " Never Stop the Madness: The Roadburn Inferno " 2018, 12" vinyl + DVD, Peaceville Records
- Thyabhorrent " Death Rides at Dawn ", 7"EP 1991 Seraphic Decay Records