Miczurin pisze: ↑05-02-2023, 15:11
Ascetic pisze: ↑05-02-2023, 14:27
[...]Co do "niewinności zdjęć", za wyjątkiem spierdolin pokroju pacjenta nikt nie ma zacięcia do kacapowania, jak rozumiem pozazdrościłeś zjebowi. Nienaganne wzorce i najlepsze inspiracje. No i nick zacny xD Intencje z wrzutą też świetne LOL
[...]
Mam wrażenie, że teraz dla takich panuje tutaj litościwe pobłażanie, w szczególności jak osoby z wyższym poziomem etyki sobie poszły sobie stąd (z niesmakiem wcześniej czytając wysrywy, pacjentów, i tym podobnych iwanków) .
Jak widzę, niektórzy w dalszym ciągu nie mogą przyjąć do wiadomości, że można szczerze nienawidzić sowietów i jednocześnie nie pałać miłością do Ukraińców. Tak, trzeba wspierać Ukrainę bo leży to w naszym interesie państwowym - im krótsza granica z Rosją, tym lepiej. Nie można jednak zapominać o tym, że polityka to tylko i wyłącznie interesy, nie istnieją przyjaźnie między narodami jak próbuje wmówić ludziom propaganda. Jeśli Polska ma być uważana za w miarę poważne państwo, musi prowadzić bardziej rozważną politykę i wymagać chociaż odrobinę od swoich partnerów.
Co do drugiego zarzutu, jeszcze trochę i zaczniesz mnie obwiniać o to, że 535 dostał bana .
Adios
Misiek. Widzę, że masz umiejętność klecenia zdań. Nawet logicznych. Niestety też lubisz się wcielić w wfistę, pana od fikołków. Teraz jak rozumiem, uznałeś, że rozmyjesz temat, waląc epistołę, robiąc salto do tyłu, dopisując do wrzuty z konkretną intencją, taki a nie inny apendix. Ustalmy jedno. Ten twój wysryw lata po polskim internecie w konkretnym celu, ty tutaj, pod tym nickiem, jesteś nikim, dosłownie, ale uznałeś, że z nim zaistniejesz. Spoko. Moja interpretacja jest jednoznaczna, ile byś zdań nie napisał na temat: "prowadzenia bardziej rozważnej polityki i wymagania chociaż odrobinę od swoich partnerów*."> walisz onucą, pewnie teraz podśmiechując się pod nosem. Nie rozumiem, ale zarazem też rozumiem
Tak. W ciągu logicznym, takie bezrefleksyjne przerzucacze ruskiej narracji, od KK, kowida, lgbt, teraz po wojnę w Ukrainie przyczyniły się do niepisania 535 i kilku innych kolegów. Niestety moje ostatniej namowy ponad godzninne z nicramem, telefoniczne utwierdzają mnie w przekonaniu, że zrobili dobrze. Po takich wrzutach jak teraz to jakby oczywiste. Będzie tutaj tak, do momentu jak się nie wyjebie pacjentów i im podobnych, a takie prosiaki i tym podobnegumoweludki będą gadać z ruskimi trollami a takie osobniki jak ty będą wykorzystywać luki i wbijać z treściami jak dzisiaj. Nie pisząc przy okazji o muzyce. Bo po co. Nie mogę się już tego doczekać xD
Nie ma co się rz(ż)yg-nać bo ja i tak z takimi się nawet nie witam.
* Świetne "okrągłe słowa". Podobne konstrukcje jak od padiniarza tutaj ... jestem za Ukrainą ale ... albo jak ostatnio od Sykółskiego "bądźmy pacyfistami, skończmy wojnę". Liczyłem, na więcej, że trafi się choć jedna onuca, z IQ większym od szpadla. A tu znów, standard . Powielanko, niestety nic od siebie i takie jakby już zasłyszane. Ekhh. Może kolejny onuc wyda się bardziej rzutki i kreatywny?