Bdb
8.5/10
Dziękuję koledze Tomkowi za polecenie mi paru naprawdę zajebistych filmów. Został mi do obejrzenia z tej polecajki tylko strach (1983)
Same bdb produkcję!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Ho ho ho święta już były i to całkiem nie dawnoŻułek pisze: ↑06-02-2023, 22:38Tommy kurwa ja pierdole trzymaj bo sie ZESRAMdajesz
![]()
wojsko bawi sie w roboty ale coś idzie nie tak, no ale co mają wywalać wszystko w pizdu jak można zarobić
idą święta więc roboty przerabiają na zabawki dla dzieci, robią świete mikołaje, no kto nie chce właśnego mikołaja ? wszyscy chcą i to jeszcze takiego co gadać umie i chodzić jak człowiek bo wygląda jak czlowiek, co może pójść nie tak ?![]()
![]()
![]()
niestety jednemu takiego styki nie stykły, obudził się w sklepie z zabawkami, znalazł siekere no i wiadomo co![]()
tylko to budżemu nie ma wcale, scenariusz był ale pisany po pijaku i jeszcze jak pijak srał to się nim przed pomyłke podtarł![]()
to powinien kręcić James Cameron zamiast Avatara, budżet w pizdu i TERMINATOR NOWY
aktorów powinni dać ekipe Setha Rogena, idealnie by pasowali, jest typ w stylu Franco nawet
ho ho ho skurwysyny![]()
przypadkiem trafiłem, dziwny to jest film ale nawet wciągającyWilk, Lady, Rambo, Yeti, Bum-Bum, Smerf, Szwedka i Pies to nastoletni partyzanci pilnujący amerykańskiej zakładniczki gdzieś w górach w Ameryce Południowej, pośród zjawiskowo sfilmowanych, soczystych i dzikich krajobrazów. Tajemnicza "Organizacja" daje im rozkazy przez radio, przydziela krowę Shakirę, karabiny do zabawy i pozwala na rytualne orgie po dniu ćwiczeń wojskowych. Kiedy przypadkowo ginie Shakira, zaczyna się walka o przywództwo w oddziale, który musi uciekać z gór do amazońskiej dżungli. Chaos i napięcie zamieniają się w brutalną walkę o przetrwanie. Młodzi rebelianci przypominający rozbitków z "Władcy much" stają twarzą w twarz ze swoimi demonami. Przedzierają się przez tropikalny las, a śmierć podąża za nimi…
Świetny film, ale ten Heston ustylizowany na meksykańca....
bdb aktor, ale jednak grał w Pojutrze, Prince of Persia czy Kodzie Nieśmiertelności, które w porywach były średnie.Bonecrusher pisze: ↑09-02-2023, 15:28
8/10
Sprawdzam tezę kolegi, że Gyllenhaal nie ma złego filmu. Póki co 3:0. Same bezbłędne pozycję
Ty tez w filmach noir siedzisz? W sumie pasowaloby to do sluchania post punka jakos.
Trochę takŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑10-02-2023, 12:30Ty tez w filmach noir siedzisz? W sumie pasowaloby to do sluchania post punka jakos.