Pozostaje Jabber + PGP, ewentualnie serwery w Chinach i ruski Yandex.uglak pisze: ↑03-02-2023, 18:47^jakby ktoś wolał analizę zamiast clickbaitów to polecam:
Rząd chce jednoznacznie identyfikować użytkowników komunikatorów i usług pocztowych. O co chodzi?
https://niebezpiecznik.pl/post/rzad-chc ... co-chodzi/
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- zaczyna szaleć
Re: POlitykowanie
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Z tymi sądami, chyba rzeczywiście jest coś nie teges. Teraz towarzysza Cimoszewicza szkalują.
https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news ... Id,6575699
https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news ... Id,6575699
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- rasowy masterfulowicz
Pisiory dalej mają ponad 30% w sondażach. Nasz naród zasługuje na zaoranie. Banda kretynow i debili. Chyba czas wypierdolić stąd gdzieś już na stale
KVLT lizania CZASZKI
- trup
tak, naród mamy strasznie głupi... zacietrzewiony i głupi...
Taka ciekawostka,... "Ukraińcy umorzyli postępowanie przeciwko Sławomirowi Nowakowi z braku dowodów winy a tych którzy go oskarżali aresztowali za współpracę z ROSJĄ."
to była afera....
Taka ciekawostka,... "Ukraińcy umorzyli postępowanie przeciwko Sławomirowi Nowakowi z braku dowodów winy a tych którzy go oskarżali aresztowali za współpracę z ROSJĄ."
Ukraińcy umorzyli postępowanie przeciwko Sławomirowi Nowakowi z braku dowodów winy a tych którzy go oskarżali aresztowali za współpracę z ROSJĄ. Został jeszcze tylko jeden który stara się oskarżyć Sławomira Nowaka, to Ziobro.
to była afera....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
- rasowy masterfulowicz
Dosłownie pół godziny temu sąsiad zaczął tyrade Tusk Tusk Tusk, więc pytam typa: mam w pizdzie Tuska, ale czemu nie ma zarzutów? Gdzie są dowody? Od 8 lat mają cały aparat państwowy więc o chuj chodzi? Koleś otworzył jape, i rzuca
Bo Niemcy
Kurtyna.
Typ po studiach, 34 lata, własna firma. Ręce mi opadły.
Bo Niemcy
Kurtyna.
KVLT lizania CZASZKI
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Z powodu jakiejś chujowej sekty czasowo sprawującej władzę chcesz kraj rodzinny opuszczać?Pan_Kimono pisze: ↑06-02-2023, 17:07Pisiory dalej mają ponad 30% w sondażach. Nasz naród zasługuje na zaoranie. Banda kretynow i debili. Chyba czas wypierdolić stąd gdzieś już na stale
Yare Yare Daze
-
Słusznie. Największa partia opozycyjna, która popiera większość propozycji PiS w Sejmie, już zapowiada, że pozostawi wszystkie projekty socjalne PiS i doda coś od siebie. Nie ma nadziei.Pan_Kimono pisze: ↑06-02-2023, 17:07Pisiory dalej mają ponad 30% w sondażach. Nasz naród zasługuje na zaoranie. Banda kretynow i debili. Chyba czas wypierdolić stąd gdzieś już na stale
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- empir
- zahartowany metalizator
Niestety ale w tym kraju bez programów socjalnych nie wygrasz.
Nawet gdyby PO chciała wyjebać je w kosmos to tego głośno nie powie bo przejebią wybory.
Nawet gdyby PO chciała wyjebać je w kosmos to tego głośno nie powie bo przejebią wybory.
-
Z tego co obserwuję to wydaje mi się, że te socjale to tak naprawdę aż takiego poparcia jakby wszyscy chcieli w to wierzyć nie generują.
-
Politycy PO mają przecież takie poglądy. Sam Tusk już dawno określił się mianem socjaldemokraty.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- empir
-
- zaczyna szaleć
-
- rasowy masterfulowicz
Ale o co chodzi? Przecież to oczywiste, że pan T ma protektorów za Odrą.Pan_Kimono pisze: ↑06-02-2023, 17:29Dosłownie pół godziny temu sąsiad zaczął tyrade Tusk Tusk Tusk, więc pytam typa: mam w pizdzie Tuska, ale czemu nie ma zarzutów? Gdzie są dowody? Od 8 lat mają cały aparat państwowy więc o chuj chodzi? Koleś otworzył jape, i rzuca
Bo Niemcy
Kurtyna.
Celem życia nie jest przeżycie.
-
Dlaczego nie da się ciąć podatków? Co to za dziwny dogmat?
- Stoigniew
i dziadka w Wermachciemistrzsardu pisze: ↑06-02-2023, 21:37Ale o co chodzi? Przecież to oczywiste, że pan T ma protektorów za Odrą.Pan_Kimono pisze: ↑06-02-2023, 17:29Dosłownie pół godziny temu sąsiad zaczął tyrade Tusk Tusk Tusk, więc pytam typa: mam w pizdzie Tuska, ale czemu nie ma zarzutów? Gdzie są dowody? Od 8 lat mają cały aparat państwowy więc o chuj chodzi? Koleś otworzył jape, i rzuca
Bo Niemcy
Kurtyna.
to ważne, ok ?!
-
- zaczyna szaleć
-
- rasowy masterfulowicz
Nie przez partie, raczej kompletnie ogłupione i zdebilale społeczeństwo. Czuję przywiązanie do ziemi, ale większość naszego narodu to taki sam szrot jak u ruskich. Jak się mam męczyć to wolę być przynajmniej wolny i nie harować na ameby takie jak sąsiad.hcpig pisze: ↑06-02-2023, 17:53Z powodu jakiejś chujowej sekty czasowo sprawującej władzę chcesz kraj rodzinny opuszczać?Pan_Kimono pisze: ↑06-02-2023, 17:07Pisiory dalej mają ponad 30% w sondażach. Nasz naród zasługuje na zaoranie. Banda kretynow i debili. Chyba czas wypierdolić stąd gdzieś już na stale
KVLT lizania CZASZKI
-
- zaczyna szaleć
Zamieszkaj we Francji przez co najmniej pół roku.Pan_Kimono pisze: ↑06-02-2023, 22:30Nie przez partie, raczej kompletnie ogłupione i zdebilale społeczeństwo. Czuję przywiązanie do ziemi, ale większość naszego narodu to taki sam szrot jak u ruskich. Jak się mam męczyć to wolę być przynajmniej wolny i nie harować na ameby takie jak sąsiad.hcpig pisze: ↑06-02-2023, 17:53Z powodu jakiejś chujowej sekty czasowo sprawującej władzę chcesz kraj rodzinny opuszczać?Pan_Kimono pisze: ↑06-02-2023, 17:07Pisiory dalej mają ponad 30% w sondażach. Nasz naród zasługuje na zaoranie. Banda kretynow i debili. Chyba czas wypierdolić stąd gdzieś już na stale
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ech, pamiętam odwiedziny u kolegi z Paryża mieszkającego tam z żoną i dzieckiem, najszczęśliwsze małżeństwo, jakie w życiu widziałem.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.