Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Stary Metal
Re: Dowcipy v. n'ta
Pozdrowienia dla wszystkich z Gumonic
Moja dziewczyna zrobiłai niespodziankę i kurwą mać kupiłai bilety na crystalowego wipera. Bo ona uwielbia takie granie. Ale jest zajebiście, bo w hotelu poznałem zajebisvie dużo ludzi, idących na koncert i już się z lekka a nawet letka najebałem. Muzyka eeeech, ale załoga zakurwiasciezsajrbidya.
Hail!
Moja dziewczyna zrobiłai niespodziankę i kurwą mać kupiłai bilety na crystalowego wipera. Bo ona uwielbia takie granie. Ale jest zajebiście, bo w hotelu poznałem zajebisvie dużo ludzi, idących na koncert i już się z lekka a nawet letka najebałem. Muzyka eeeech, ale załoga zakurwiasciezsajrbidya.
Hail!
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Marek z Tomkiem szli przez miasto i nagle Marek powiedział Tomkowi: "opowiem Ci kawał". " Dwóch kolegów żołnieży było na froncie i nagle jeden do drugiego powiedział: wiesz jak pierdzą żołnierze? Na to drugi się zapytał: jak? A ten pierwszy odpowiedział: jak z armaty !! I nagle obaj się zaczeli bardzo głośno śmiać.
Raz się zje, raz się nie zje.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Nie ten oddział

https://goo.gl/maps/EPAJZLiAL8nYFjFy7
Guilty of being right
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Aha, dziwne, google mapsy podpowiedziały mi tylko 1 miejsce. I tak mam wątpliwości skoro to zdjęcie z jakiegoś powodu wygląda inaczej niż pierwsze, zawsze mogło być tak że to 1 jest starsze ale to raczej nie do sprawdzenia.
Find your flow
- uglak
To pierwsze jest bardzo stare, bo nawet sam googlowy znacznik miejsca wygląda teraz inaczej, a jako, że to centrum Kalifornii to zdjęcia satelitarne na Google Maps od tego czasu były aktualizowane lekko licząc z dziesięć razy.
Gdyby znaleźć w miarę bliski oryginału obraz to można by się pobawić i sprawdzić czy same samochody nie są poprzestawiane, ale to wklejone jest tyle razy przekompresowywane, ze to już nie ma sensu. Zresztą szukanie w ogóle nie ma sensu - wystarczy wejść na swój lokalny odpowiednik grupy Święte krowy krakowskie, żeby zobaczyć, że po prostu różne ameby tak parkują...
Gdyby znaleźć w miarę bliski oryginału obraz to można by się pobawić i sprawdzić czy same samochody nie są poprzestawiane, ale to wklejone jest tyle razy przekompresowywane, ze to już nie ma sensu. Zresztą szukanie w ogóle nie ma sensu - wystarczy wejść na swój lokalny odpowiednik grupy Święte krowy krakowskie, żeby zobaczyć, że po prostu różne ameby tak parkują...
Guilty of being right
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- trup
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- tommek
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
est
-
Pacjent

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
mowisz, że powolutku zbliżasz się do domknięcia kolejnego cyklu życia na forum? 
- SODOMOUSE
Triceps jest w formie, Ty się nie martw. A głodówki poletzamy wszem i vobetz. Life BAL'lance iternal.est pisze: ↑22-02-2023, 17:12https://kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,107 ... =FB_Gazeta
Triceps jesteś? Martwię się!
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Rafał i Marcin spotkali się nagle na mieści i Rafał wypalił do Marcina ni z tego ni z owego: masz cygańskie korale? Na to Marcin odpowiedział: mam, odkąd nie golę odbytu. I obaj nagle zaczeli się przerażliwie śmiać.. hehehe hehehe
-
Pacjent
O taki rasizm to Cię nie podejrzewałem.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑23-02-2023, 17:55Rafał i Marcin spotkali się nagle na mieści i Rafał wypalił do Marcina ni z tego ni z owego: masz cygańskie korale? Na to Marcin odpowiedział: mam, odkąd nie golę odbytu. I obaj nagle zaczeli się przerażliwie śmiać.. hehehe hehehe
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Tak się mówi. Nie to, że przeciwko cyganom jestem. Grzesiek ma cygańskie korzenie. Każdy go nie lubi na wsi, a ja lubię. Zawsze wódkę postawi i kanapek do tego zrobi.Pacjent pisze: ↑23-02-2023, 18:04O taki rasizm to Cię nie podejrzewałem.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑23-02-2023, 17:55Rafał i Marcin spotkali się nagle na mieści i Rafał wypalił do Marcina ni z tego ni z owego: masz cygańskie korale? Na to Marcin odpowiedział: mam, odkąd nie golę odbytu. I obaj nagle zaczeli się przerażliwie śmiać.. hehehe hehehe![]()
![]()
![]()
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ja jestem przeciwnikiem cyganow, to nie jest rasizm, od kiedy straszyli mnie rewolwerem jakos im nie ufam.
Find your flow
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Fakt, że Grzesiek jest trochę dziwny. W ogóle się nie myje i faktycznie śmierdzi od niego. Taki zapach duszący jakby się ktoś zesrał na środku pokoju i nie sprzątał tego.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑23-02-2023, 18:41Ja jestem przeciwnikiem cyganow, to nie jest rasizm, od kiedy straszyli mnie rewolwerem jakos im nie ufam.