Kilka razy popłakałem się ze śmiechu. Wątek z pięścią pokoju, czy jakoś tak, mówi całą prawdę o niesieniu tego właśnie (vide towarzystwo od granatów). Taka przewrotność, żeby zapanować nad rozpasaniem, żeby zaprowadzić demo, trzeba wcześniej stłamsić. Dobra co ja tam. Dojebany kawał kina, z gagami, takimi od Chaplina, jak te z rzyganiem, epickim rzyganiem, ale też w kolejnych warstwach o tym kim i czym jesteśmy, a właściwie czym. Jak i jakie mamy niskie instynkty, jak łatwo nas sprowadzić do miejsca w którym powinniśmy być. Film do gadania na godziny, przy winku w doborowym i sprawnym intelektualnie towarzystwie. A, że podejrzany w pewnej wymowie, właściwie to onucowy momentami ... no cóż ... takie prawo artysty, aby kopnać w dupę oglądacza. Prawo do prowokacji. Jeszcze raz. Kino do rżenia jak koń, przez łzy, z natychmiastowym zatrzymaniem się i spuszczeniem nosa na kwintę i przełknięcia gorzkiej piguły życia. Nie, nie zapomniałem o kilku luźnych przelotach przez grupy społeczne. Myjących kible, influ i tych co się muszą zawsze uśmiechać w pół zgięci. Tym pewnie film się nie podobał, bo zdali sobie sprawę w jakiej dupie są i że raczej z niej nie wyjdą. Podane przez kelnera, zafree zostało, że się luzeruje? Bywa, trudno, można wyciągnąć wnioski, a nie marudzić, że słabe kino. Bo takie nie jest.
Ostatnio oglądane filmy v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Ostatnio oglądane filmy v.2
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!

Odświeżyłem sobie ten wspaniały film i wam polecam zrobić to samo, bo to kawał świetnego kina!
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
- swetrwser
- postuje jak opętany!
Widocznie nie jestem sprawny intelektualnie, bo oczywiste prawdy podane łopatą, w źle zmontowanym filmie bez zakończenia do mnie nie trafiają.Ascetic pisze: ↑24-02-2023, 23:30Kilka razy popłakałem się ze śmiechu. Wątek z pięścią pokoju, czy jakoś tak, mówi całą prawdę o niesieniu tego właśnie (vide towarzystwo od granatów). Taka przewrotność, żeby zapanować nad rozpasaniem, żeby zaprowadzić demo, trzeba wcześniej stłamsić. Dobra co ja tam. Dojebany kawał kina, z gagami, takimi od Chaplina, jak te z rzyganiem, epickim rzyganiem, ale też w kolejnych warstwach o tym kim i czym jesteśmy, a właściwie czym. Jak i jakie mamy niskie instynkty, jak łatwo nas sprowadzić do miejsca w którym powinniśmy być. Film do gadania na godziny, przy winku w doborowym i sprawnym intelektualnie towarzystwie. A, że podejrzany w pewnej wymowie, właściwie to onucowy momentami ... no cóż ... takie prawo artysty, aby kopnać w dupę oglądacza. Prawo do prowokacji. Jeszcze raz. Kino do rżenia jak koń, przez łzy, z natychmiastowym zatrzymaniem się i spuszczeniem nosa na kwintę i przełknięcia gorzkiej piguły życia. Nie, nie zapomniałem o kilku luźnych przelotach przez grupy społeczne. Myjących kible, influ i tych co się muszą zawsze uśmiechać w pół zgięci. Tym pewnie film się nie podobał, bo zdali sobie sprawę w jakiej dupie są i że raczej z niej nie wyjdą. Podane przez kelnera, zafree zostało, że się luzeruje? Bywa, trudno, można wyciągnąć wnioski, a nie marudzić, że słabe kino. Bo takie nie jest.
-
- w mackach Zła
- Antton213
- w mackach Zła
czuć smród benzyny.. szkoda ze piździelcom nie zakurwili z torpedy

noooo ale.. dzięki temu możemy sobie obejrzeć DD w Louisianie

noooo ale.. dzięki temu możemy sobie obejrzeć DD w Louisianie

- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
"Zapomniana bitwa" na Netfliksie
Rok '44 i bitwa o Skaldię - znaczeniem porównywana nawet z lądowaniem w Normandii, ale znacznie mniej rozpowszechniona w świadomości. Klimat jest - scenografia, gra aktorska - poziom najwyższy. Jak przymrużyć oko na detale historyczne i militarne to ogląda się bardzo przyjemnie. O ile o realistycznym filmie wojennym można tak powiedzieć.

Rok '44 i bitwa o Skaldię - znaczeniem porównywana nawet z lądowaniem w Normandii, ale znacznie mniej rozpowszechniona w świadomości. Klimat jest - scenografia, gra aktorska - poziom najwyższy. Jak przymrużyć oko na detale historyczne i militarne to ogląda się bardzo przyjemnie. O ile o realistycznym filmie wojennym można tak powiedzieć.

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Oba filmy wybitne, ale Aż Poleje Się Krew to dla mnie nadfilm. Gęsty, ciężki, monumentalny jak najlepsze dzieła zlotej ery holyłudu. Kto wie, moze i mije top 10 ulubionych filmów
-
- postuje jak opętany!
Mam wrażenie, że z nadejściem fali serialozy, prawdziwe kino zdechło.
We can't hear nothing
-
- rasowy masterfulowicz
Znalazłem na necie tylko wersję bez dialogów, tak ma być?
Stay clean! 

-
- postuje jak opętany!
Nie.
We can't hear nothing
-
- rasowy masterfulowicz
Stay clean! 

-
- postuje jak opętany!
Korzystam z Kodi więc za bardzo nie pomogę.
Spróbuj cataz.net . Tyle, że tam ciężko z polskimi napisami.
Spróbuj cataz.net . Tyle, że tam ciężko z polskimi napisami.
We can't hear nothing
-
- w mackach Zła
Podobnie to widzę. Każdy seans to przygoda, podobnie z To nie jest kraj - zresztą Coenów ostatnio odświeżylem za sprawą książki.Harlequin pisze: ↑25-02-2023, 14:34Oba filmy wybitne, ale Aż Poleje Się Krew to dla mnie nadfilm. Gęsty, ciężki, monumentalny jak najlepsze dzieła zlotej ery holyłudu. Kto wie, moze i mije top 10 ulubionych filmów
- Bolt
- weteran forumowych bitew
"Aż poleje się krew" to mój ulubiony film w ogóle. Aż sobie może znowu na dniach zobaczę.Harlequin pisze: ↑25-02-2023, 14:34Oba filmy wybitne, ale Aż Poleje Się Krew to dla mnie nadfilm. Gęsty, ciężki, monumentalny jak najlepsze dzieła zlotej ery holyłudu. Kto wie, moze i mije top 10 ulubionych filmów
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
-
Wiele razy do niego podchodziłem, ostatnio nawet kilka miesięcy temu i nigdy nie skończyłem. Alergia.
-
- rasowy masterfulowicz
Załuj;)
Ten film pomimo ciężaru oglada sie mi bardzo łatwo za sprawą zdjęć i gry aktorskiej. Tak jak ktos tu juz pisal, nadfilm.
Ten film pomimo ciężaru oglada sie mi bardzo łatwo za sprawą zdjęć i gry aktorskiej. Tak jak ktos tu juz pisal, nadfilm.
KVLT lizania CZASZKI
-
Z jakichś powodów nie mogę po prostu przez niego przebrnąć.
- booshee
- postuje jak opętany!
The Whale - Aronofsky ku pokrzepieniu serc. Taki teatr telewizji, może jako sztuka teatralna to się sprawdza, ale siada ten film po pierwszym akcie niesamowicie. I takie to wszystko dosłowne, wielkimi literami: otyły i chory, cierpi, a do tego święty nie jest. I on cierpi i bliscy cierpią. Od początku wiadomo jaki będzie koniec filmu. Twisty niby są tylko nic w sumie nie wnoszą. Frazer zajebisty, reszta obsady mogła by być podmieniona i nic by to nie zmieniło. Hype był duży a film jest w sumie ok a może nawet i średni. Ładny film.
-
Wczoraj oglądałem licząc, że nie będzie taki oczywisty i będzie miał jakiś klimat. Chujnia okrutna to jest. Strata czasu.booshee pisze: ↑26-02-2023, 01:05The Whale - Aronofsky ku pokrzepieniu serc. Taki teatr telewizji, może jako sztuka teatralna to się sprawdza, ale siada ten film po pierwszym akcie niesamowicie. I takie to wszystko dosłowne, wielkimi literami: otyły i chory, cierpi, a do tego święty nie jest. I on cierpi i bliscy cierpią. Od początku wiadomo jaki będzie koniec filmu. Twisty niby są tylko nic w sumie nie wnoszą. Frazer zajebisty, reszta obsady mogła by być podmieniona i nic by to nie zmieniło. Hype był duży a film jest w sumie ok a może nawet i średni. Ładny film.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior