O cholera on faktycznie może być cyganem.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑23-02-2023, 18:49Fakt, że Grzesiek jest trochę dziwny. W ogóle się nie myje i faktycznie śmierdzi od niego. Taki zapach duszący jakby się ktoś zesrał na środku pokoju i nie sprzątał tego.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑23-02-2023, 18:41Ja jestem przeciwnikiem cyganow, to nie jest rasizm, od kiedy straszyli mnie rewolwerem jakos im nie ufam.
Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Dowcipy v. n'ta
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
a'propos cygańskiego mycia się

-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
Podglądanie w męskim kiblu? Typowe dla kryptogeja który ten ^^^ post zamieścił.
Poro
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
A nawet jak ktoś jest gejem to co chcieć od niego? Baby są głupie. To takie krowy, które się malują, kłamią bez przerwy i księcia z bajki by chciały. A z chłopem to można wypić, pogadać, za fujary się potrzymać itp.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Ascetic
Obok tego powyżej huja do lania, weź jeszcze tego co się nie ma zamiaru przelogować i się trzymajcie. Za co tam ciepłego wam miłe. Przynamniej będzie spokój na forume do momentu nim nie skonsumujecie.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑23-02-2023, 20:35A nawet jak ktoś jest gejem to co chcieć od niego? Baby są głupie. To takie krowy, które się malują, kłamią bez przerwy i księcia z bajki by chciały. A z chłopem to można wypić, pogadać, za fujary się potrzymać itp.
Poro
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Każdy przecież miał w młodości jakieś przygody " chłopskie ". Niech pierwszy rzuci kamieniem ten kto nie trzymał nigdy ptaka kolegi na przykład podczas imprezy alkoholowej.Ascetic pisze: ↑23-02-2023, 20:38Obok tego powyżej huja do lania, weź jeszcze tego co się nie ma zamiaru przelogować i się trzymajcie. Za co tam ciepłego wam miłe. Przynamniej będzie spokój na forume do momentu nim nie skonsumujecie.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑23-02-2023, 20:35A nawet jak ktoś jest gejem to co chcieć od niego? Baby są głupie. To takie krowy, które się malują, kłamią bez przerwy i księcia z bajki by chciały. A z chłopem to można wypić, pogadać, za fujary się potrzymać itp.
- Ascetic
- Ascetic
Oplułem kurwa monitor.

Katopato w pigule. JPRDL. Miałem dobre 2 mieczy, tak z ponad X x krajową przytuliłem, może złapię ten magazyn, żaden właściwie wydatek a radochy pewnie będzie kupa, a nawet sraka xD

Katopato w pigule. JPRDL. Miałem dobre 2 mieczy, tak z ponad X x krajową przytuliłem, może złapię ten magazyn, żaden właściwie wydatek a radochy pewnie będzie kupa, a nawet sraka xD
Poro
-
Dziś taka nazwa by nie przeszła
Ale jak juz zdobędziesz, to wrzuć tu co fajniejsze skany 

- Ascetic
To też zapowiada się niezgorzej. Ten kto toto sprzedaje, na małpę spisał wstępniak, albo jest dobrze zakodowany.

Zero prawdy. Równe i bezwzględne, zero. Etyczny? xD Dla inteligencji xd. Ten kto miał księdza w rodzinie, pochodzi z rodziny inteligenckiej, z grubsza wie, kogo wysyłano "na księdza", z jakich rodzin wysyłało się na przeruch (jak się po czasie okazało) młodzieńca. Nawet nie dowcipy, raczycho w uj.

Zero prawdy. Równe i bezwzględne, zero. Etyczny? xD Dla inteligencji xd. Ten kto miał księdza w rodzinie, pochodzi z rodziny inteligenckiej, z grubsza wie, kogo wysyłano "na księdza", z jakich rodzin wysyłało się na przeruch (jak się po czasie okazało) młodzieńca. Nawet nie dowcipy, raczycho w uj.
Poro
- ggfh
- w mackach Zła
teraz poradniki yntelygenta wydaje "polityka"
-
- rozkręca się
Dowcipas, który sprzedał mi sędzia pracujący kiedyś w wydziale rodzinnym.
Przychodzi totalnie nachlany facet do domu, otwiera mu teściowa - facet pyta bełkoczącym głosem "No, to kto tu rządzi?"
Teściowa odpowiada: "Jak kto to? w tej chwili to ja i Twoja żona"
Na co facet "No to teraz sobie rządźcie, bo właśnie przechlałem całą wypłatę"
Przychodzi totalnie nachlany facet do domu, otwiera mu teściowa - facet pyta bełkoczącym głosem "No, to kto tu rządzi?"
Teściowa odpowiada: "Jak kto to? w tej chwili to ja i Twoja żona"
Na co facet "No to teraz sobie rządźcie, bo właśnie przechlałem całą wypłatę"
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
nie wiem czy było, mnie usmiechnęło
-dlaczego 50 Cent ma taki pseudonim ?
- bo za tyle kupili jego dziadka na targu niewolników
-dlaczego 50 Cent ma taki pseudonim ?
- bo za tyle kupili jego dziadka na targu niewolników
- Ascetic
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Szedł dinozaur, chińczyk i niedźwiedź. Trochę się kolegowali. Dinozaur by od nich trzy razy większy i zrobił się głodny. I nagle ich zjadł. Później beknął, a na drugi dzień zrobił ogromne kopsko przy drzewach przy polu.
- Ascetic
-
Niby zabawne, ale mogłeś się bardziej postarać. Przy starej ksywce zapodałeś kiedyś dowcip tego pokroju który naprawdę sprawił, że parsknąłem śmiechem. Od tamtej pory czekam na powtórkę i jakoś nie wychodzi.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑25-02-2023, 22:20Szedł dinozaur, chińczyk i niedźwiedź. Trochę się kolegowali. Dinozaur by od nich trzy razy większy i zrobił się głodny. I nagle ich zjadł. Później beknął, a na drugi dzień zrobił ogromne kopsko przy drzewach przy polu.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii

Muszę zapamiętać, bo często mi się myli i pozdrawiam znajomych jak w Allo Allo.