METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: METALLICA
Gówno
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- postuje jak opętany!
Sraka praptaka.
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
tak mi się robi przy tym kawałku...

tylko Kill'em All

tylko Kill'em All
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Believer
- weteran forumowych bitew
miałkie to strasznie i nudne jebać
- Anzhelmoo
Mi tam się podoba. Pierwsze dwa single to była klapa, ale np. na Hardwired, aż roiło się od świetnych zagrań. Jasne, że nie nagrają już nigdy albumu roku, ale mimo wszystko raz na jakiś czas lubię włączyć. Czy jest kwadratowo? Ano jest, ale pragnę zauważyć, że Metallica to zawsze był zespół na swój sposób kwadratowy, więc też nie oczekujmy, że nagle wynajdą koło na nowo (z taką perkusją trudno o niekwadratowe utwory). Tu mało organiczne brzmienie to po prostu uwydatnia, ale ja uważam, że nawet jakby nagrali teraz tak świetny album jak Load, to by były komentarze, że "gówno". To po prostu liga dinozaurów, więc w tych kryteriach oceniam. Tak jak ligi w piłce, czy wagi w boksie.
Tak nawiasem mówiąc - Hetfield sam w sobie tak samo świetny jak zawsze. Za dzieciaka byłem w niego wpatrzony, ale z tego co widzę to nadal jest wielka osobowość z bijącą charyzmą. Mając tyle lat, że mu się chce - jestem pod wrażeniem. Ogólnie Metallica bardzo profesjonalnie wypada jak na tę klasę - niby dziadki, ale energią wykonawczo przebijają wiele młodszych kapel, które dziadkami też są, ale mentalnie.
Argument, że robią to dla kasy mnie nie przekonują. Mają nieskończoną ilość i mogliby już siedzieć do końca życia i nic nie robić.

Tak nawiasem mówiąc - Hetfield sam w sobie tak samo świetny jak zawsze. Za dzieciaka byłem w niego wpatrzony, ale z tego co widzę to nadal jest wielka osobowość z bijącą charyzmą. Mając tyle lat, że mu się chce - jestem pod wrażeniem. Ogólnie Metallica bardzo profesjonalnie wypada jak na tę klasę - niby dziadki, ale energią wykonawczo przebijają wiele młodszych kapel, które dziadkami też są, ale mentalnie.
Argument, że robią to dla kasy mnie nie przekonują. Mają nieskończoną ilość i mogliby już siedzieć do końca życia i nic nie robić.

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
O kurde, wyglada na +10-15 lat
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Tatuś
- Kontakt:
Panie, oni to mogliby i siedzieć ale przecież tam jest wagon ludzi, którzy z Metallici żyją - oni też mają rodziny, kredyty i samochody do kupienia. Bęðą ciągnąć ten serial aż Hetfield nie padnie ale on już wchodzi w wiek emerytalny jednak.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- hcpig
Zdajesz sobie sprawę, że tego rodzaju sarkastycznymi komentarzami obrażasz nie tylko ten wielki zespół ale również miliony jego fanów na całym świecie?
Yare Yare Daze
- Tatuś
- Kontakt:
Alkohol jednak poniewiera. Wygląda jak kierownik spod biedronki.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
Powiedz to całej masie ludzi pracujących przy/w tej firmie. Ooo, widzę że Tatuś mnie ubiegł.
A nowy numer nawet mi się podoba hahaha.
- trup
jprdl! Czworaczki....
- Żułek
dlatego go żona pogoniła, sad but true

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Mój ojciec też pił fest swego czasu, a jest 10 lat starszy i wygląda młodziej niż ten tutaj kierownik (ale fakt że od wielu lat nie tknął ani kropelki), Aż żal patrzeć na tego Hetfielda.
If you do everything right, there will be no struggle.
- Żułek
aaaaaaaaaaaaaa wiem
od jakiegoś czasu się mówi że może powstać film

James zastąpi Pieczke na ławeczce
od jakiegoś czasu się mówi że może powstać film

James zastąpi Pieczke na ławeczce

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- trup

- booshee
- postuje jak opętany!
Ten też nie pił z 15 lat i ze trzy lata temu znowu zaczął i skończył na rehabie i pewnie od dwóch lat znów trzeźwy, ale powieki opadły.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑02-03-2023, 14:12Mój ojciec też pił fest swego czasu, a jest 10 lat starszy i wygląda młodziej niż ten tutaj kierownik (ale fakt że od wielu lat nie tknął ani kropelki), Aż żal patrzeć na tego Hetfielda.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
A mówią na mieście, że alkohol konserwuje.
A może dlatego, ze przestał?

A może dlatego, ze przestał?

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Anzhelmoo
Hetfield nie pije od 20 lat z mała przerwą roczną 3 lata temu. Ma 60 lat, więc do młodzieńca mu daleko, a to norma, że w pewnym momencie jak za dotknięciem różdżki mężczyzna w starszym wieku nabiera dziadkowych rysów twarzy. Jeśli ktoś wybiera się na ten koncert za 1250 zł, to na pocieszenie powiem, że przy sztucznym oświetleniu i ucharakteryzowany nie wygląda tak dziadkowo jak w tym wywiadzie "po cywilnemu".
Nie wrzuciłem tego zdjęcia, by się pastwić nad nim - po prostu zaskoczyło mnie, że gość, którego pamiętam w sile wieku dziś jest wysuszonym staruszkiem. Ot refleksja nad przemijaniem. A mimo to chce mu się i - co by nie mówić - wokalnie sprawuje się rewelacyjnie, fizycznie zresztą też. Wątpię bym ja w tym wieku miał tyle zapału do czegokolwiek
Więc pod tym względem szacun!
W 2014 byłem na Black Sabbath, z tego co pamiętam mieli wówczas koło 66 lat. I tak patrzyłem na tych dziadków wyłysiałych z brzuszkiem i wąsem... i trudno mi sobie wyobrazić, że za kilka lat Metallica będzie dokładnie na tym samym etapie kariery.
A też pomijając alko, to przecież on jest od 40 lat w nieustannej trasie. Sen, żywność... masa czynników. Zresztą nie on jedyny. Żeby nie szukać daleko:

Nie wrzuciłem tego zdjęcia, by się pastwić nad nim - po prostu zaskoczyło mnie, że gość, którego pamiętam w sile wieku dziś jest wysuszonym staruszkiem. Ot refleksja nad przemijaniem. A mimo to chce mu się i - co by nie mówić - wokalnie sprawuje się rewelacyjnie, fizycznie zresztą też. Wątpię bym ja w tym wieku miał tyle zapału do czegokolwiek

W 2014 byłem na Black Sabbath, z tego co pamiętam mieli wówczas koło 66 lat. I tak patrzyłem na tych dziadków wyłysiałych z brzuszkiem i wąsem... i trudno mi sobie wyobrazić, że za kilka lat Metallica będzie dokładnie na tym samym etapie kariery.
A też pomijając alko, to przecież on jest od 40 lat w nieustannej trasie. Sen, żywność... masa czynników. Zresztą nie on jedyny. Żeby nie szukać daleko:

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
Jakby pił to muzyka byłaby lepsza. A tak jest smutnym milionerem. Powinien ruchac młode cipy i pić.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Believer