KEEP OF KALESSIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- P.
- postuje jak opętany!
Marnie mi idzie słuchanie tej plyty. Teraz akurat utwór "Many Are We" - jakiś skoczny rock'n'roll. Poprzednie utwory też zbyt melodyjne i lekkie w odbiorze. A nieblackowe "popisy" woklane są zwyczajnie słabe i denerwujące.
Wspomniana melodyjność jest wręcz nieprzyzwoita. Cukierkowatość, powermetalowość...
Wspomniana melodyjność jest wręcz nieprzyzwoita. Cukierkowatość, powermetalowość...
never again
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- P.
- postuje jak opętany!
- Tymothy
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez black_lava[/i]
ja osobiście pisząc mam mieszane uczucia...poprzednie produkcje KoK były że tak powiem bardziej jednorodne stylistycznie...Armada muzycznie nie jest dla mnie Black Metalem jak "Thorugh..."czy "Agnen...". [/quote]
zgadzam sie z przdmowca calkowicie, co prawda KoK wykorzystuje elementy black metalu ale przy okazji innych, ktore powoduja ze jednak wole starsze produkcje zespolu, stalo sie zbyt melodyjnie, zbyt zabawowo, gdzies uciekl caly posepny klimat, szkoda...
ja osobiście pisząc mam mieszane uczucia...poprzednie produkcje KoK były że tak powiem bardziej jednorodne stylistycznie...Armada muzycznie nie jest dla mnie Black Metalem jak "Thorugh..."czy "Agnen...". [/quote]
zgadzam sie z przdmowca calkowicie, co prawda KoK wykorzystuje elementy black metalu ale przy okazji innych, ktore powoduja ze jednak wole starsze produkcje zespolu, stalo sie zbyt melodyjnie, zbyt zabawowo, gdzies uciekl caly posepny klimat, szkoda...
Hello darkness, my old friend
- twoja_stara_trotzky
[quote][i]Wysłane przez P.[/i]
Rock'n'rollowy powermetal. Elementy jednego przeplatają się z drugim (rock'n'rolla mniej).
Chociaż oczywiście to, co napisałem jest trochę naciągane:) Niemniej plyta bardzo melodyjna i skoczna:(
Obstawiam, że Ci się nie spodoba. [/quote]
no to nawet nie będę się za nią brać...
Rock'n'rollowy powermetal. Elementy jednego przeplatają się z drugim (rock'n'rolla mniej).
Chociaż oczywiście to, co napisałem jest trochę naciągane:) Niemniej plyta bardzo melodyjna i skoczna:(
Obstawiam, że Ci się nie spodoba. [/quote]
no to nawet nie będę się za nią brać...
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Set[/i]
mnie sie tam Armada podoba,wrecz uwazam,ze jest zajebista i co? [/quote]
I nic, grabula, mnie tez się ogromnie podoba ten materiał:) Rokendrola nie czuje, ale slysze swietne riffy i bardzo dobre rozwiazania w strukturach poszczegolnych kawalkow. Duzo sie dzieje na tej plycie. Aaaa powermetalu tez nie stwierdzilem:)
mnie sie tam Armada podoba,wrecz uwazam,ze jest zajebista i co? [/quote]
I nic, grabula, mnie tez się ogromnie podoba ten materiał:) Rokendrola nie czuje, ale slysze swietne riffy i bardzo dobre rozwiazania w strukturach poszczegolnych kawalkow. Duzo sie dzieje na tej plycie. Aaaa powermetalu tez nie stwierdzilem:)
- COFFIN