Lubię ten stadionowy język troglodyty w dresie. Muszę sprawdzić, który klub ma brązowe barwy, bo takiej ilości gówna wylewającego się z uszu i ust to jeszcze nie widziałem.
SLAYER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SLAYER
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ozob
- zahartowany metalizator
Dlaczego jeszcze ten dubel funkcjonuje na forum?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ok, jako, że rapowanie zaczęło się tak naprawdę o wiele wcześniej poniżej lista, kawałków, w których Araya rapuje:electricwizard pisze: ↑13-03-2023, 11:18Jakoś nigdy nie potrafiłem zrozumieć tego pierdolenia, iż na DiM i GHUA są rapy z metalem czy koniunkturalne i tanie próby chwytania numetalowej stylistyki za jaja przez zespół. Te albumy odstają od klasyków, poziom riffów czy kompozycji to liga niżej w porównaniu do wcześniejszych albumów, ale żeby spuszczać DIM czy GHUA w kiblu? Lubię gęstość tych albumów, brzmienie (zwłaszcza w przypadku DIM), zupełnie inny styl bębnienia... Nie robię z nich ołtarzyków, ale od czasu do czasu lubię zapodać. To fajne uzupełnienie dyskografii tego zespołu.
Może ktoś pokusi się o jakąś dokładną analizę, w których momentach Araya rapuje na DIM bądź GHUA, a w których drze ryja zgodnie z metalowymi standardami? Nie wiem, za dużo rymów w tekstach w porównaniu do wcześniejszych albumów?![]()
- Captor of Sin (refren)
- Kill Again (refren)
- Piece by Piece (refren)
- Necrophobic (końcówka)
- Mandatory Suicide (końcówka)
- Blood Red (refren)
- Silent Scream (wszystkim znany wers zaczynający się od "life preordained")
- Bloodline (cały kawałek)
- Americon (cały kawałek)
Jebana klasyka rapu!
- Ascetic
2 osoby już tobie wyjaśniały, że trudno mieszkać na dolnym śląsku i w Wawce i mieć zupełnie różnych ziomeczków.
Olo, weź napisz pojebowi, że to nie dubel, bo jak widać, nie ma jaj sie zapytać na priv i poprosić pizdeczka jedna o sprawdzenie xD
Ostatnio zmieniony 13-03-2023, 11:59 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Ascetic
Kolego, zostaliśmy po raz kolejny przez tumana ozobova jednością. Jak kiedyś ja z tomaszemm. Musimy się zjechać i zrobić jakieś foto, ---bez ryjów-, bo ten cymbał będzie tak się srał bez końca xD Tym bardziej, że jako jeden z niewielu jesteś efektywny & skuteczny, jeżeli wiesz o czym myślę

Poro
- ozob
Ascetic śmieciu kogo ty chcesz nabrać. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Ascetic
Powiem tak, sam się nabierasz, idąc w ten temat i potwierdzasz jakim przygłupem jesteś. Randomowe osoby ci pisały a ty dalej swoje. Mówię, skończy sie jak ze mną i tomaszemm gdzie taki jeden z irokezem też się spruwał xd Zreszą tyle osób jak ostatnio Pelson udowodniły tobie, że jesteś od tej frytury mocno niedojebany, więc idź dalej. Później na wzór pacjentova będziesz przypalał haha (frytura-haha-przypalał) głupa, że to nie ty się błaźniłeś

Olo, napisz mu tam, bo normalnie się Ciebie boi xd I słusznie xD
Poro
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Ascetic, chciałbyś żeby Polska i Ukraina połączyły się w jedno państwo? Czy wysłał byś polskich żołnierzy żeby przelewali krew za Ukraińców? Co sądzisz o rzezi wołyńskiej? To są zasadnicze pytania na, które chciał bym żebyś w końcu odpowiedział.Ascetic pisze: ↑13-03-2023, 12:05Powiem tak, sam się nabierasz, idąc w ten temat i potwierdzasz jakim przygłupem jesteś. Randomowe osoby ci pisały a ty dalej swoje. Mówię, skończy sie jak ze mną i tomaszemm gdzie taki jeden z irokezem też się spruwał xd Zreszą tyle osób jak ostatnio Pelson udowodniły tobie, że jesteś od tej frytury mocno niedojebany, więc idź dalej. Później na wzór pacjentova będziesz przypalał haha (frytura-haha-przypalał) głupa, że to nie ty się błaźniłeś![]()
Olo, napisz mu tam, bo normalnie się Ciebie boi xd I słusznie xD
Raz się zje, raz się nie zje.
-
- weteran forumowych bitew
Ozobov pakistański pomywacz jak zwykle przenikliwy i przebiegły, wykazał się intelektem równym amebie, jebać tego niedorozwoja.Ascetic pisze: ↑13-03-2023, 11:58Kolego, zostaliśmy po raz kolejny przez tumana ozobova jednością. Jak kiedyś ja z tomaszemm. Musimy się zjechać i zrobić jakieś foto, ---bez ryjów-, bo ten cymbał będzie tak się srał bez końca xD Tym bardziej, że jako jeden z niewielu jesteś efektywny & skuteczny, jeżeli wiesz o czym myślę![]()
A z pacjentovem chętnie się spotkam na koncercie, pogadamy wtedy twarzą w twarz, zobaczymy jak na żywo się prezentuje ten wielki metalowiec

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Ascetic
1/ To prawda. Wybitny i mocny intelektualnie zawodnik*. Waga ciężka xdolgims pisze: ↑13-03-2023, 12:351/ Ozobov pakistański pomywacz jak zwykle przenikliwy i przebiegły, wykazał się intelektem równym amebie, jebać tego niedorozwoja.Ascetic pisze: ↑13-03-2023, 11:58Kolego, zostaliśmy po raz kolejny przez tumana ozobova jednością. Jak kiedyś ja z tomaszemm. Musimy się zjechać i zrobić jakieś foto, ---bez ryjów-, bo ten cymbał będzie tak się srał bez końca xD Tym bardziej, że jako jeden z niewielu jesteś efektywny & skuteczny, jeżeli wiesz o czym myślę![]()
2/ A z pacjentovem chętnie się spotkam na koncercie, pogadamy wtedy twarzą w twarz, zobaczymy jak na żywo się prezentuje ten wielki metalowiec![]()
2/ Z trollami, Ty wiesz i ja wiem, jaki jest problem.
* Teraz sobie tak myślę, że mu się wydaje, że odkrył kolejny spisek - dubel. Jak z tym kowidem i wojną u niego xD
Poro
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No więc jeśli o tego Arayę chodzi...
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
tak tak oni - łączą kropkiAscetic pisze: ↑13-03-2023, 12:491/ To prawda. Wybitny i mocny intelektualnie zawodnik*. Waga ciężka xdolgims pisze: ↑13-03-2023, 12:351/ Ozobov pakistański pomywacz jak zwykle przenikliwy i przebiegły, wykazał się intelektem równym amebie, jebać tego niedorozwoja.Ascetic pisze: ↑13-03-2023, 11:58
Kolego, zostaliśmy po raz kolejny przez tumana ozobova jednością. Jak kiedyś ja z tomaszemm. Musimy się zjechać i zrobić jakieś foto, ---bez ryjów-, bo ten cymbał będzie tak się srał bez końca xD Tym bardziej, że jako jeden z niewielu jesteś efektywny & skuteczny, jeżeli wiesz o czym myślę![]()
2/ A z pacjentovem chętnie się spotkam na koncercie, pogadamy wtedy twarzą w twarz, zobaczymy jak na żywo się prezentuje ten wielki metalowiec![]()
* Teraz sobie tak myślę, że mu się wydaje, że odkrył kolejny spisek - dubel. Jak z tym kowidem i wojną u niego xD

No wiadomo, że pacjentov to jest taka pizdeczka zza klawiatury, a jak przyjdzie co do czego to szuja będzie krzyczał, że go obrażają

-
no więc to co jeśli o tego araye? Chętnie się dowiem.
- ozob
Nie przekogowales się Ascetic ty kurwo. (:
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Myślałem, że to żadna tajemnica, że jest katolikiem.
If you do everything right, there will be no struggle.
- Ascetic
olgims pisze: ↑13-03-2023, 12:59tak tak oni - łączą kropkiAscetic pisze: ↑13-03-2023, 12:491/ To prawda. Wybitny i mocny intelektualnie zawodnik*. Waga ciężka xdolgims pisze: ↑13-03-2023, 12:35
1/ Ozobov pakistański pomywacz jak zwykle przenikliwy i przebiegły, wykazał się intelektem równym amebie, jebać tego niedorozwoja.
* Teraz sobie tak myślę, że mu się wydaje, że odkrył kolejny spisek - dubel. Jak z tym kowidem i wojną u niego xDna forach dla takich podludzi piszą o sobie, że oni są critical thinkers
raczej clinical cretins
![]()
No wiadomo, że pacjentov to jest taka pizdeczka zza klawiatury, a jak przyjdzie co do czego to szuja będzie krzyczał, że go obrażajązaorać tych dwóch katolskich niedorozwojów !
clinical illness

Poro
- Ascetic
Te, po co przyzywasz najbliższe sobie osoby? Daj spokój. Z grubsza, tłuścioszku widać, z jakiego środowiska się wywodzisz, nie trzeba tego na każdym kroku podkreślać

Napisałeś już do Ola, czy dalej się trzęsiesz?
Poro
-
Jak ty się niedojdo zachowasz, gdy usłyszysz prawdę o sobie? Wylecisz z łapami i z pianą na ustach? Do kogo?olgims pisze: ↑13-03-2023, 12:59tak tak oni - łączą kropkiAscetic pisze: ↑13-03-2023, 12:491/ To prawda. Wybitny i mocny intelektualnie zawodnik*. Waga ciężka xdolgims pisze: ↑13-03-2023, 12:35
1/ Ozobov pakistański pomywacz jak zwykle przenikliwy i przebiegły, wykazał się intelektem równym amebie, jebać tego niedorozwoja.
* Teraz sobie tak myślę, że mu się wydaje, że odkrył kolejny spisek - dubel. Jak z tym kowidem i wojną u niego xDna forach dla takich podludzi piszą o sobie, że oni są critical thinkers
raczej clinical cretins
![]()
No wiadomo, że pacjentov to jest taka pizdeczka zza klawiatury, a jak przyjdzie co do czego to szuja będzie krzyczał, że go obrażajązaorać tych dwóch katolskich niedorozwojów !

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ozob
Widzę po intensywności wpisów tabletki na schizofrenię się skończyły i zaraz znów się zapadniesz wraz z dublami pod ziemię na parę tygodni. Nie walcz z tym. Po prostu przedawkuj śmieciu. (:
-
fuck around and find out pacjentovPacjent pisze: ↑13-03-2023, 13:46Jak ty się niedojdo zachowasz, gdy usłyszysz prawdę o sobie? Wylecisz z łapami i z pianą na ustach? Do kogo?olgims pisze: ↑13-03-2023, 12:59tak tak oni - łączą kropkina forach dla takich podludzi piszą o sobie, że oni są critical thinkers
raczej clinical cretins
![]()
![]()