A hanneman kolekcjonował pamiątki po nazistach, a fanklub nazywał się slatanic Wehrmacht. Do czegoś zmierza ta twoja rozkmina?
SLAYER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: SLAYER
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
- mistrz forumowej ceremonii
Do tego, że Slayer to metalowy Papież Polak i nie można go krytykować. Nawet jak rapuje XD
- bartwa
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Do tego, że śmieszne jest twierdzenie, że teksty katolika służą do 'jebania katolików', Araya nie kolekcjonuje pamiątek po katolikach, tylko jest katolikiem, a Hanneman nie mówił, że jest nazistą.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak masz jaja i znów zaczniesz znów wbijać kacapskie posty w IIIWW, to się pewnie na tygodnie znów rozsiądę, coby zebrać strzały na kolejne tygodnie ;-0 To jest najlepsza metoda na takich przegrywów. Możesz też o kowidzie zacząć nabijać posty xDozob pisze: ↑13-03-2023, 14:07Widzę po intensywności wpisów tabletki na schizofrenię się skończyły i zaraz znów się zapadniesz wraz z dublami pod ziemię na parę tygodni. Nie walcz z tym. Po prostu przedawkuj śmieciu. (:
Z tymi pigułami to podejrzanie regularnie wracasz LOL Zobacz, ci ta co ją tak brzydko nazwałeś, z którą żyjesz, nie podbiera ci. Choć nie. ty odkąd tutaj jesteś zawsze taki zjebany byłeś, piguły nie mają nic do rzeczy

Napisałeś już do Ola? Czy mam za ciebie to cipo zrobić?
Poro
-
a ty kiedyś czytałeś teksty slayera w ogóle? wiesz kto tam co pisał? Bo chyba niestety nie. To ja ci szybko wyjaśnię - jeff miał banie na nazistów i WW2 i tego dotyczą głównie jego teksty.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑13-03-2023, 14:24Do tego, że śmieszne jest twierdzenie, że teksty katolika służą do 'jebania katolików', Araya nie kolekcjonuje pamiątek po katolikach, tylko jest katolikiem, a Hanneman nie mówił, że jest nazistą.
King miał banie na jebanie religii zorganizowanej i jej wpływ na zjebanie społeczeństwa i tego dotyczą jego teksty.
Tomek miał banie na seryjnych morderców, i tego dotyczą jego teksty.
Lombardo widocznie nie miał żadnych ban poza waleniem w bębny.
Więc mam pytanie - o czym ty w ogóle piszesz?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Piszę o tym gościu co wyśpiewuje te wszystkie teksty.olgims pisze: ↑13-03-2023, 14:46
a ty kiedyś czytałeś teksty slayera w ogóle? wiesz kto tam co pisał? Bo chyba niestety nie. To ja ci szybko wyjaśnię - jeff miał banie na nazistów i WW2 i tego dotyczą głównie jego teksty.
King miał banie na jebanie religii zorganizowanej i jej wpływ na zjebanie społeczeństwa i tego dotyczą jego teksty.
If you do everything right, there will be no struggle.
- ozob
- zahartowany metalizator
Nie wiem co to za gejowskie ciągoty masz z tym Olem, ale za to wiem, że jesteś na prostej drodze żeby podzielić los Nicrana i 535. Swoją drogą tak darles szaty i w ramach protestu miałeś odejść, ale zostałeś pierdolony atencjuszu. (:Ascetic pisze: ↑13-03-2023, 14:27Jak masz jaja i znów zaczniesz znów wbijać kacapskie posty w IIIWW, to się pewnie na tygodnie znów rozsiądę, coby zebrać strzały na kolejne tygodnie ;-0 To jest najlepsza metoda na takich przegrywów. Możesz też o kowidzie zacząć nabijać posty xD
Z tymi pigułami to podejrzanie regularnie wracasz LOL Zobacz, ci ta co ją tak brzydko nazwałeś, z którą żyjesz, nie podbiera ci. Choć nie. ty odkąd tutaj jesteś zawsze taki zjebany byłeś, piguły nie mają nic do rzeczyCzłowiek ankieta, człowiek "protoplasta", człowiek to i tamto "Gówno" i tak można by było bez końca xD
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Sgt. Barnes
Jeeezu, co ja narobiłem.
a chciałem tylko oznajmić, że mi się DiM bardziej podoba niż kiedyś...Jak gównem w wentylator 

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
To nie twoja wina. To muzyka, która łagodzi obyczaje.
- Ascetic
Właśnie dlatego cweluszku zostałem, bo przez takich jak ty, odeszło dwóch wymienionych i jeszcze kilku których z chęcią by się z tobą spotkało atencjuszu. Jesteś gwiazdą forum xDozob pisze: ↑13-03-2023, 14:54Nie wiem co to za gejowskie ciągoty masz z tym Olem, ale za to wiem, że jesteś na prostej drodze żeby podzielić los Nicrana i 535. Swoją drogą tak darles szaty i w ramach protestu miałeś odejść, ale zostałeś pierdolony atencjuszu. (:Ascetic pisze: ↑13-03-2023, 14:27Jak masz jaja i znów zaczniesz znów wbijać kacapskie posty w IIIWW, to się pewnie na tygodnie znów rozsiądę, coby zebrać strzały na kolejne tygodnie ;-0 To jest najlepsza metoda na takich przegrywów. Możesz też o kowidzie zacząć nabijać posty xD
Z tymi pigułami to podejrzanie regularnie wracasz LOL Zobacz, ci ta co ją tak brzydko nazwałeś, z którą żyjesz, nie podbiera ci. Choć nie. ty odkąd tutaj jesteś zawsze taki zjebany byłeś, piguły nie mają nic do rzeczyCzłowiek ankieta, człowiek "protoplasta", człowiek to i tamto "Gówno" i tak można by było bez końca xD
W ramach ciągot gejowskich napisz coś co lubisz "o braniu po kule"

No a wracając do odejść. Miej jaja i wróć do tematyki, która przyczyniła się do odejściu co najmniej 5 forumowiczów. Taka pizda jesteś, że jak teraz wiesz, że przez takich jak ty ludzie sobie dali na luz, a jesteś pod nadzorem, to się zwyczajnie cykasz

Ostatnio zmieniony 13-03-2023, 15:02 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
-
No katol jebiacy katoli tekstami kolegi z zespolu.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑13-03-2023, 14:52Piszę o tym gościu co wyśpiewuje te wszystkie teksty.olgims pisze: ↑13-03-2023, 14:46
a ty kiedyś czytałeś teksty slayera w ogóle? wiesz kto tam co pisał? Bo chyba niestety nie. To ja ci szybko wyjaśnię - jeff miał banie na nazistów i WW2 i tego dotyczą głównie jego teksty.
- Żułek
chyba że to rap z metalem

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Sgt. Barnes pisze: ↑13-03-2023, 14:59Jeeezu, co ja narobiłem.a chciałem tylko oznajmić, że mi się DiM bardziej podoba niż kiedyś...Jak gównem w wentylator
![]()
Otóż właśnie - zaśpiewajmy "Jesus Saves"!
-
rap w wykonaniu slayera mnóstwo ok, techno zresztą też (wałek z Atari teenage riot z ost. do spawna), mało tego, przecież i punk był ostro grany!
-
Slayer + rap + punk i mamy "zamieszanie". Nadchodzi "sądna noc"

- Ascetic
Wszystko dobrze, wszystko na miejscu. Wyrzuty sumienia zupełnie zbytecznehelpme pisze: ↑13-03-2023, 15:04Sgt. Barnes pisze: ↑13-03-2023, 14:59Jeeezu, co ja narobiłem.a chciałem tylko oznajmić, że mi się DiM bardziej podoba niż kiedyś...Jak gównem w wentylator
Otóż właśnie - zaśpiewajmy "Jesus Saves"!

Poro
-
- Ascetic
Właśnie. Na marginesie, jebani hipokryci. Jak Ci na których stronę przeszli

Poro
- Sgt. Barnes
Warzone normalnie 

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.