Obecnie I am morbid jest bardziej morbidowskie niz MA. Na pewno jeśli idzie o koncerty. Jak grali w Bielsku z Necrophagią to byłą bieda, ale ostatnia wizyta w Polsce pokazała, że jednak się trochę ogarnęli.
MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: MORBID ANGEL
12345
-
- weteran forumowych bitew
a niech chłopy grają, jasna sprawa, jak najdłużej! Mi to się marzy po prostu zobaczyć ichjeszcze w niemalze klasycznym składzie!
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
Płyta podobno w tym roku .
-
Trudno.
-
Czemu trudno ja się cieszę , szkoda ze bez Commando no ale lepiej bez niż z katolikiem .
-
Nie sądzę aby ten zespół był w stanie choćby zbliżyć się poziomem do swoich najlepszych czasów.r o b e r t pisze: ↑14-03-2023, 12:12Czemu trudno ja się cieszę , szkoda ze bez Commando no ale lepiej bez niż z katolikiem .
To już tylko bardzo znany i popularny szyld muzyczny a nie zespół.
Chciałem się mylić, ale...
-
- mistrz forumowej ceremonii
Zkondbwierz
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Bolt
Ciekawe jaką będzie miała playlistę.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Ja jestem jej bardzo ciekawy. Od ostatniej minęło 6 lat. Pewnie będzie dopracowana w każdym szczególe jak każda ich płyta zresztą. Tylko mogli by ją nagrać w jakimś innym studio niż Mana. Jakoś do końca mnie nie przekonuje brzmienie stamtąd. Ciemne takie jest.
Raz się zje, raz się nie zje.
- ozob
- zahartowany metalizator
A będzie hologram na okładce? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- w mackach Zła
A może by tak ocenić dyskografie

-
-
Wspaniale....................... trzeba czekać .
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
U mnie tyle prawie tyle samo nadziei co obaw. Jednak postawa "Nie lękajcie się!" zwycięża 

Celem życia nie jest przeżycie.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja również mam więcej obaw, ale rozpływają się w dłuuuuuugim czasie oczekiwania.... Coś ostatnio u Treya chyba słabo z natchnieniem. Albo kontaktu z rzeczywistością.
- PrezydentKosmosu
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Swego czasu wałkowałem Covenant i Gateways, I w zasadzie tylko te dwie płyty znam. Do reszty jakoś nigdy nie mogłem się przekonać, do ostatniej też nie bardzo. Te dwie były dawniej katowane ostro, ale jakoś z czasem przestały robić. Bywa i tak. Ostatnio jakiś wałek z Formulas mi zrobił, trzeba będzie się nad tą płytą pochylić.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Formulas imho ulubiona ich płyta, dla mnie prawie same przeboje, mimo, że inne ważniejsze dla gatunkuPrezydentKosmosu pisze: ↑21-03-2023, 19:44Swego czasu wałkowałem Covenant i Gateways, I w zasadzie tylko te dwie płyty znam. Do reszty jakoś nigdy nie mogłem się przekonać, do ostatniej też nie bardzo. Te dwie były dawniej katowane ostro, ale jakoś z czasem przestały robić. Bywa i tak. Ostatnio jakiś wałek z Formulas mi zrobił, trzeba będzie się nad tą płytą pochylić.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Formulas też był moim zdaniem istotny dla gatunku. Ta płyta pojawiła się w czasie, gdy death metal po kilku latach zapaści wracał do łask, co chwilę z otchłani niebytu powracały kolejne zespoły, kolejne płyty wypierały z list sprzedaży black metal ( choć to proces powolny ) no i koniec końców, to był album, który pokazał, że death metal nadal ma się świetnie. Potężna płyta. Monument. Absolut.
- ozob
- zahartowany metalizator
Mógłbym tak napisać o GA, a nie o FFttF.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.