GOATMOON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: GOATMOON
Mam na sprzedaż repress Goatmoon 'Death Before Dishonour' LP wersje black i smoke. Obie po 80PLN z wliczoną wysyłką. Zainteresowanych proszę o kontakt na: spruceleather@hotmail.com.
-
- zaczyna szaleć
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Finnish Steel Storm też niezłe
Ogólnie parę płyt dobrze mi się wpasowało do jazdy po zimowych górach oraz do beczek pewnego browaru z sowich
Ogólnie parę płyt dobrze mi się wpasowało do jazdy po zimowych górach oraz do beczek pewnego browaru z sowich
- Qla
- starszy świeżak
Oto na okładce nowej siódemki jak gdyby nigdy nic paraduje sobie z pindolem na wierzchu BlackGoat Gravedesecrator we własnej osobie.

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ciekawe, czy trochę sobie podwalił przed sesją, żeby wyglądał na większego w luzie.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Mental
-
- Qla
- starszy świeżak
Golizna nie jest niczym nowym w Goatmoon. Łączenie groteski z ekstremalnym, bluźnierczym przekazem było tutaj obecne od samego początku. Wieśniactwo zresztą też. Myślę że BlackGoat zrobił to tylko dla jaj, z przekory czarnego humoru i pokazania środkowego palca płatkom śniegu przerażonych ideą naturystycznej obsceniczności - bo kogo niby wśród starych fanów ma to szokować, albo w jaki sposób kłócić się z formą Goatmoon?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ale im pokazał! Teraz będą wiedzieli, że jest naprawdę przekorny!Qla pisze: ↑15-03-2023, 09:50Golizna nie jest niczym nowym w Goatmoon. Łączenie groteski z ekstremalnym, bluźnierczym przekazem było tutaj obecne od samego początku. Wieśniactwo zresztą też. Myślę że BlackGoat zrobił to tylko dla jaj, z przekory czarnego humoru i pokazania środkowego palca płatkom śniegu przerażonych ideą naturystycznej obsceniczności - bo kogo niby wśród starych fanów ma to szokować, albo w jaki sposób kłócić się z formą Goatmoon?

- Mass-Turbo
- w mackach Zła
https://www.facebook.com/plugins/post.p ... &width=500Qla pisze: ↑15-03-2023, 09:50Golizna nie jest niczym nowym w Goatmoon. Łączenie groteski z ekstremalnym, bluźnierczym przekazem było tutaj obecne od samego początku. Wieśniactwo zresztą też. Myślę że BlackGoat zrobił to tylko dla jaj, z przekory czarnego humoru i pokazania środkowego palca płatkom śniegu przerażonych ideą naturystycznej obsceniczności - bo kogo niby wśród starych fanów ma to szokować, albo w jaki sposób kłócić się z formą Goatmoon?
-
Jedyne co tu widzę to że wziął i pokazał. Skoro tak lubi, to niech mu będzie.Qla pisze: ↑15-03-2023, 09:50Golizna nie jest niczym nowym w Goatmoon. Łączenie groteski z ekstremalnym, bluźnierczym przekazem było tutaj obecne od samego początku. Wieśniactwo zresztą też. Myślę że BlackGoat zrobił to tylko dla jaj, z przekory czarnego humoru i pokazania środkowego palca płatkom śniegu przerażonych ideą naturystycznej obsceniczności - bo kogo niby wśród starych fanów ma to szokować, albo w jaki sposób kłócić się z formą Goatmoon?
Ciekawe co ma w tej butelce? Mocz do analizy niósł i po drodze wpadł na ten genialny pomysł? Zresztą nie ważne.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Najśmieszniejsze jest to że gość zrobił sobie gołą fotę a ktoś w ogóle robi jakąś analizę historyczną zespołu w tym kontekście zamiast zwyczajnie się pośmiac xD
-
- postuje jak opętany!
Normalnie nowy Peter Steele!
(Muzyki nigdy nie trawiłem, nie mam nic do obszarów niezurbanizowanych, ale nie w nadmiarze).
(Muzyki nigdy nie trawiłem, nie mam nic do obszarów niezurbanizowanych, ale nie w nadmiarze).
- Qla
- starszy świeżak
A co, jeśli Goatmoon to od początku lewacka prowokacja, by ośmieszyć scenę?Takiej stylówy to nawet Gaahl nie miał!
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Zdjęcia z siurem na wierzchu to na tej scenie nie nowość.
- Qla
- starszy świeżak
O wydanej dwa miesiące temu nowej płycie to w temacie cisza i żaden słowem nie wspomni,ale żeby wyniuchać, że rudy pochwalił się napletkiem na okładce nowej EPki to tylko jeden dzień wystarczył...

-
- postuje jak opętany!
To trzeba było wrzucić info o pelnograju a nie wjeżdżać z ptakiem tego rudego (ups..)chuja na dzień dobry.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Bo nikt przy zdrowych zmysłach nie słucha tych chujowych melodyjek i żenujących wokali

- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Czego oczekiwać po zespole, który na okładce ma sowę namalowaną zieloną kredką świecową.
Yare Yare Daze