Kolorowy Non Stop chyba pod koniec 87 sie zaczal, Recenzja Kiss me, kiss me, kiss me byla jeszcze w czarno bialym. W Magazynie pisal Beksa. No ale teczke trzeba bylo miec. Z Dziennikiem Ludowym
FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: FURIA
woodpecker from space
Kolor wszedł w 1988. Koniec 1987 wyglądał tak
z 1988 nie mam nic, ale całkiem możliwe, że to przez filozofa w kapelutku, który już wtedy nie był lubiany, a najpewniej przez brak środków, gdyż wtedy całe kieszonlowe i kaucje szły na winyle i kasety. Bida była jak ch.... Jedne spodnie , jedna para obuwia, te sprawy. Z drugiej strony teraz też chodzę praktycznie w jednych spodniach, ale nie dlatego, że nie mogę se kupić drugich, czy piątych. Po prostu mam to we rzyci.

- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No, w tym numerze jest zapowiedz, ze nastepne beda juz kolor. No a Holdys joko naczelny w sumie nie byl zly, bo sie namiczym nie znal i za bardzo nie przeszkadzal.535 pisze: ↑03-03-2021, 08:23Kolor wszedł w 1988. Koniec 1987 wyglądał takz 1988 nie mam nic, ale całkiem możliwe, że to przez filozofa w kapelutku, który już wtedy nie był lubiany, a najpewniej przez brak środków, gdyż wtedy całe kieszonlowe i kaucje szły na winyle i kasety. Bida była jak ch.... Jedne spodnie , jedna para obuwia, te sprawy. Z drugiej strony teraz też chodzę praktycznie w jednych spodniach, ale nie dlatego, że nie mogę se kupić drugich, czy piątych. Po prostu mam to we rzyci.
No to jest jeszcze swiatelko w tunelu hehe
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
Właśnie skończyłem odsłuch ostatniej EPki. Skok w bok nie zawsze się opłaca. Tu się opłaciło, bardzo dobry materiał.
Celem życia nie jest przeżycie.
-
- starszy świeżak
Jak dla mnie to nie jest skok w bok, tylko podsumowanie całej dotychczasowej drogi Furii, i jednocześnie drogowskaz w jaką stronę chcą iść w przyszłości - te otwierane kolejne drzwi a za nimi ich stare riffy, do których już nie chcą wracać, a potem poszukiwanie nowych dźwięków, etc.mistrzsardu pisze: ↑16-03-2023, 11:53Właśnie skończyłem odsłuch ostatniej EPki. Skok w bok nie zawsze się opłaca. Tu się opłaciło, bardzo dobry materiał.
Coś czuję że na nowej płycie nie będzie już w ogóle odniesień do metalu.
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
- KKK
- postuje jak opętany!
Ptaszki ćwierkaja (a jednym z ptaszków jest ponoć sam Nihil), że będzie właśnie tak, jak napisałeś.haku pisze: ↑17-03-2023, 21:01mistrzsardu pisze: ↑16-03-2023, 11:53Właśnie skończyłem odsłuch ostatniej EPki. Skok w bok nie zawsze się opłaca. Tu się opłaciło, bardzo dobry materiał.
Coś czuję że na nowej płycie nie będzie już w ogóle odniesień do metalu.
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
- ozob
- zahartowany metalizator
Ten zespół to już jest dla ludzi w swetrze z latte w ręku. Koniecznie pod wąsem i okulararch.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.