Piękny album. A Dirty gore whore to chyba mój ulubiony kawałek od nich, a na pewno faworyt z tych nowszych albumówPrezydentKosmosu pisze: ↑20-02-2023, 10:47Premierowe kawałki z najnowszej płyty odrzuciły mnie, ale w postach powyżej widzę, się się to wielu ładnie przeżarło, to może i trzeba dać szansę w całości? Mimo wszystko najczęściej wracam do Macabre Eternal, które, jak już poleci, to nieraz wiele dni z rzędu.
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Re: AUTOPSY
Stay clean! 

- PrezydentKosmosu
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Zaczynałem znajomość z nimi od tego albumu właśnie. Wcześniej oczywiście coś tam obiło mi się o uszy, ale nigdy nie zażarło. Po wielu, wielu latach doceniłem Severed Survival, Mental Funeral i Shitfun. Jednakże, Macabre ponad wszystko. Reszta umiarkowanie.Bonecrusher pisze: ↑20-02-2023, 11:01Piękny album. A Dirty gore whore to chyba mój ulubiony kawałek od nich, a na pewno faworyt z tych nowszych albumówPrezydentKosmosu pisze: ↑20-02-2023, 10:47Premierowe kawałki z najnowszej płyty odrzuciły mnie, ale w postach powyżej widzę, się się to wielu ładnie przeżarło, to może i trzeba dać szansę w całości? Mimo wszystko najczęściej wracam do Macabre Eternal, które, jak już poleci, to nieraz wiele dni z rzędu.
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Nie tam najbardziej robi debiut I po krótkim namyśle shitfun. Debiut za Cudowny bass i piękną patologię. Począwszy od okładki po zajebiste partie basowe, a shitfun to chyba najbardziej odrażająca płyta w metalu
Stay clean! 

- Ojciec Mateusz
- zaczyna szaleć
No dobra kurwa jego mać, pora odszczekać zdanie o trzecim albumie. Zmieniłem jakiś czas temu miejsce egzystencji, a co się z tym wiąże mam inne warunki odsłuchu: pomieszczenie, ustawienie sprzętu itp. Można powiedzieć, że dopiero odkryłem ten album. Cudeńko.
Odnośnie najnowszego albumu to nie chce mi się do niego zupełnie wracać.
Odnośnie najnowszego albumu to nie chce mi się do niego zupełnie wracać.
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
Tylko debiut, reszta widły i piec
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- ozob
- zahartowany metalizator
Już czas na kolejny rewizjonizm kolejnego złotego cielca. Niech spłynie na was ten zloty deszcz.
Severed Survival 9/10
Mental Funeral 10/10
Acts of the Unspeakable 8/10
Shitfun 6/10
Macabre Eternal 9/10
The Headless Ritual 6/10
Tourniquets, Hacksaws and Graves 6/10
Morbidity Triumphant 5/10
Severed Survival 9/10
Mental Funeral 10/10
Acts of the Unspeakable 8/10
Shitfun 6/10
Macabre Eternal 9/10
The Headless Ritual 6/10
Tourniquets, Hacksaws and Graves 6/10
Morbidity Triumphant 5/10
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Ojciec Mateusz
- zaczyna szaleć
Mało kontrowersyjne oceny 

- ozob
Nie mają być kontrowersje tylko szczere.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Dobrze, że dożylismy czasów kiedy nie knebluje się już ust użytkowników forum. Tego forum.
- Sybir
Miałem tego nie robić, ale jednak zapytam (choć domyślam się odpowiedzi): czym się kneblowało? 

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Poro
-
- postuje jak opętany!
U mnie Shitfun nr 1, a zaraz a nim Acts of the unspeakable
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Rozsądny słuchacz.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Rattlehead
- dzik
-
Za moich czasów dobry to była czwórka. 6 to celująco. Od razu widać, że imć ezop to maniak Autopsy.
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
Mnie szkoda, że nie po reaktywacji nie poszli drogą 3 i 4, ale rozumiem że większość fanów Autopsy preferuje 1 i 2. Ostatnie płyty lubię, chociaż nie ma tam już tego charakteru jaki miał zespół przed rozpadem. No i szkoda, że z 4 grywają live tylko deathmask, jeśli mają miejsce w setliście.
-
- postuje jak opętany!
"HUGE, SICK, BLOODY AUTOPSY NEWS!!!
Welp…we just finished recording the rhythm tracks for our new full length album at Sharkbite Studios with Scott Evans at the helm and the wild and insane forces of Death Fucking Metal ripping and roaring in our favor. We can already assure you that this record is AUTOPSY at it’s absolute vomit inducing best. Heads will rot, roll and explode!"

Welp…we just finished recording the rhythm tracks for our new full length album at Sharkbite Studios with Scott Evans at the helm and the wild and insane forces of Death Fucking Metal ripping and roaring in our favor. We can already assure you that this record is AUTOPSY at it’s absolute vomit inducing best. Heads will rot, roll and explode!"