niby black metalowy fanatyk, a jednak nie XD
Dezinformacja, ruskie onuce, trolle, agentura
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
Re: Dezinformacja, ruskie onuce, trolle, agentura
rzułf
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Nie zaszczepiłem się, nie walczę o klimat, nie wspieram Ukrainy, jestem za Iranem, nie daję na WOŚP,
płacę gotówką i nie jem robaków.
A jeśli nie mam pewności co jest w życiu słuszne i co jest prawdą to słucham celebrytów,
dziennikarzy i polityków w mainstreamowych mediach. I postępuję zawsze na odwrót.
płacę gotówką i nie jem robaków.

A jeśli nie mam pewności co jest w życiu słuszne i co jest prawdą to słucham celebrytów,
dziennikarzy i polityków w mainstreamowych mediach. I postępuję zawsze na odwrót.

-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To jest słuszna i w gruncie rzeczy bardzo blackmetalowa postawa.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
obawiam się, że możesz być ulotką wyborczą konfederacji

rzułf
- Fanatyk
^
Jprdl zupełnie jakbym oglądał eksperta z telewizji czyli pierdolenie o szopenie. Czy ty czasem nie jesteś redaktorkiem z tvp, suto opłacanym z ukradzionych polakom złotówek.
Jprdl zupełnie jakbym oglądał eksperta z telewizji czyli pierdolenie o szopenie. Czy ty czasem nie jesteś redaktorkiem z tvp, suto opłacanym z ukradzionych polakom złotówek.
- trup
Ale nie szczepiłeś się przeciwko czemu?:Fanatyk pisze: ↑20-03-2023, 14:27Nie zaszczepiłem się, nie walczę o klimat, nie wspieram Ukrainy, jestem za Iranem, nie daję na WOŚP,
płacę gotówką i nie jem robaków.![]()
dziennikarzy i polityków w mainstreamowych mediach. I postępuję zawsze na odwrót.![]()
- gruźlicy,
- wirusowemu zapaleniu wątroby typu B,
- błonicy,
- krztuścowi,
- tężcowi,
- ostremu nagminnemu porażeniu dziecięcemu (poliomyelitis),
- odrze,
- śwince,
- różyczce,
- inwazyjnemu zakażeniu Streptococcus pneumoniae (pneumokokowym),
- inwazyjnym zakażeniom Haemophilus influenzae typu B,
- zakażeniom wywołanym przez rotawirusy,
- ospie wietrznej.
Jesteś pewien że nigdy nie zjadłeś koszenili (E120)?
-------------------------
Czym zazwyczaj jeździsz? Autem? środkami transportu publicznego? Rowerem?
Żarówki masz LED?
------------------------
Za zakupy w internecie też płacisz gotówką?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
A to taki korwinowski typ myślenia, że jak wszyscy oddychają powietrzem, to Ty będziesz próbował oddychać pod wodąFanatyk pisze: ↑20-03-2023, 14:27Nie zaszczepiłem się, nie walczę o klimat, nie wspieram Ukrainy, jestem za Iranem, nie daję na WOŚP,
dziennikarzy i polityków w mainstreamowych mediach. I postępuję zawsze na odwrót.![]()

If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- trup
a bo konfederosja teraz w gazie...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- nagrobek
- zahartowany metalizator
stara zamknie lodówke i przestanie płacić za internet to skończysz cwaniakowaćFanatyk pisze: ↑20-03-2023, 14:27Nie zaszczepiłem się, nie walczę o klimat, nie wspieram Ukrainy, jestem za Iranem, nie daję na WOŚP,
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
zadałem Ci proste pytanie, nie wiem czego nie rozumiesz. może Ci coś wytłumaczyć?
rzułf
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Mają wspólnych funfli - Russland.
BTW minęło już kilka tygodnie od założenia POLSKIEGO RUCHU ANTYWOJENNEGO a nie odnotowano jeszcze ani jednej manifestacji antywojennej pod ambasadą Rosji, wiadomo dlaczego?
Yare Yare Daze
- Fanatyk
Kiedy w końcu zrozumiecie że jesteście perfekcyjnymi klientami systemu i jakby wam gówno kazali jeść i by pan ekspert z tv
pięknie naukowo wam to wytłumaczył, że to jest bardzo modne i konieczne żeby uratować planetę,
to byście się zajadali, malinowe dziady.
Łykacie każdą bajkę z ekranu, a jak wam ktoś to wytknie to natychmiast staracie sie zaszufladkować taką osobę
i zapędzić do wygodnej dla was szuflady.
pięknie naukowo wam to wytłumaczył, że to jest bardzo modne i konieczne żeby uratować planetę,
to byście się zajadali, malinowe dziady.

Łykacie każdą bajkę z ekranu, a jak wam ktoś to wytknie to natychmiast staracie sie zaszufladkować taką osobę
i zapędzić do wygodnej dla was szuflady.

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Robienie wszystkiego na opak jest tak samo głupie jak robienie wszystkiego tak jak celebryta mówi, bo w zasadzie dalej opierasz się na celebrytach. Takie samo przyznanie się do braku własnego rozumu
If you do everything right, there will be no struggle.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Patrzcie jakie brednie wrzuca góral Pitoń, mowa jest tu o pokojowych zamiarach Rosji, która krzywdząco traktowana jest niczym ZSRR a to wszystkich przez złych Polaków, którzy tak źle o Rosji myślą:
Yare Yare Daze
- booshee
- postuje jak opętany!
Dostawców internetu też masz w dupie?Fanatyk pisze: ↑20-03-2023, 17:31Kiedy w końcu zrozumiecie że jesteście perfekcyjnymi klientami systemu i jakby wam gówno kazali jeść i by pan ekspert z tv
to byście się zajadali, malinowe dziady.![]()
i zapędzić do wygodnej dla was szuflady.![]()
- Fanatyk
Jeśli coś jest na youtdupie i nie znikło to jest zgodne z reżimową , poprawnie polityczną linią propagandy dzielącą ludzi aby nimi rządzić więc można to od razu olać i nawet nie zaglądać aby czasami nie zarazić się kurwistością.

- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Najważniejsze żeby konserwa rybna była, kasza gryczana, chleb, bigos.. a sram na to czy będę w systemie czy nie, jak będę miał pełną kiche. I ważne żeby się porządnie wysrać. Zaparć nie było.Fanatyk pisze: ↑20-03-2023, 17:31Kiedy w końcu zrozumiecie że jesteście perfekcyjnymi klientami systemu i jakby wam gówno kazali jeść i by pan ekspert z tv
Raz się zje, raz się nie zje.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
kiedy w końcu zrozumiesz, że wszyscy się tu z Ciebie napierdalają bo jesteś niezbyt inteligentnyFanatyk pisze: ↑20-03-2023, 17:31Kiedy w końcu zrozumiecie że jesteście perfekcyjnymi klientami systemu i jakby wam gówno kazali jeść i by pan ekspert z tv

rzułf
- Fanatyk
Teraz wszystko jest inteligentne
Inteligentne liczniki
Inteligentne samochody
Inteligentne telefony
Inteligentne miasta
Inteligentne domy
Tylko wonsz ogłupiony
nie biją za najmniejsze przewinienie, a karcą pozbawiając premii. Ubezwłasnowolniony trybik zagranicznego biznesu, któremu
nie dano samodzielnie wydawać poleceń ani sobie, ani swojemu czasowi.
Trybik, którego w każdej chwili można wyrzucić i zastąpić innym.

Inteligentne liczniki
Inteligentne samochody
Inteligentne telefony
Inteligentne miasta
Inteligentne domy
Tylko wonsz ogłupiony

Nie jesteś więcej wart dla swojego właściciela niż niewolnik na plantacji w Missisipi 1700 roku. Różnica jest tylko taka, że ciebie'Kolonizacja nie musi być zła.'
nie biją za najmniejsze przewinienie, a karcą pozbawiając premii. Ubezwłasnowolniony trybik zagranicznego biznesu, któremu
nie dano samodzielnie wydawać poleceń ani sobie, ani swojemu czasowi.
Trybik, którego w każdej chwili można wyrzucić i zastąpić innym.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz