MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: MORBID ANGEL
https://www.darkplanet.pl/Kreator-Morbi ... 46425.html W Progresji był taki koncert, że ludzie przez okna włazili.
.
.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Ta, mój koleszka przez okno w kiblu wlazł 
Na Nile cos się spierdoliło, z pół godz przerwy było.

Na Nile cos się spierdoliło, z pół godz przerwy było.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
po chuj w takim klubie okna ?!?! 
dzień wcześniej (lub dzień później, nie pamiętam) w krakowskiej Fabryce nie mieli z tym problemu bo tam okien nie było

nie pamiętam czy w krk był sold out, ale pamiętam że ścisk tam był kurewski, a koncert zajebisty

dzień wcześniej (lub dzień później, nie pamiętam) w krakowskiej Fabryce nie mieli z tym problemu bo tam okien nie było

nie pamiętam czy w krk był sold out, ale pamiętam że ścisk tam był kurewski, a koncert zajebisty
-
- postuje jak opętany!
Progresja w swej pierwszej lokalizacji mieściła się w budynku, gdzie okna dało się ledwo uchylić i zaduch był niemiłosierny. Obecnie klima i takie tam standardy. Po prostu inne czasy.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
ostatnio było przeskakiwane przez płoty na koncert Kata w Progresji, nie dlatego, że było ciasno, bo miejsca było tam mnóstwo,
tylko były jakieć kowidowe oraniczenia sprzedaży biletów
tylko były jakieć kowidowe oraniczenia sprzedaży biletów
Die Welt ist meine Vorstellung.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
- ozob
- zahartowany metalizator
Ten dach to znak żeby już se dali spokój.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- postuje jak opętany!
Przyznam szczerze, ze specjalnie nie patrzylem, ale myślę, że Prezes nie mógłby prowadzić tego miejsca bez zezwoleń bpoz. Nie mniej większa sala w porównaniu z tym co było daje większy komfort. Na ostatnim wyprzedanym koncercie Kreatora, ( nie pamiętam gdzie, bo byłem wtedy w górach) też wydawało się nieco luzu co daje podstawę przypuszczać, że mniejsza ilość biletów jest wypuszczana, żeby nie było wtopy i być może z uwagi właśnie na pozwolenia. W ramach dygresji przypomnę koncert Sepultury z Maxem w Spodku w 96, gdzie skakałem z trybun na płytę jak wielu innych ludzi więc początek koncertu okazał się prawdziwą próba utrzymania się na nogach w morzu przewalających się ciał...
- when_in_sodom
- postuje jak opętany!
Ja akurat na ten koncert miałem bilety...2! Jeden kupiony zaraz po ogłoszeniu, drugi gdzieś wygrany, chyba w radiu...kmarmaz pisze: ↑01-04-2023, 12:19https://www.darkplanet.pl/Kreator-Morbi ... 46425.html W Progresji był taki koncert, że ludzie przez okna włazili.
.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
też byłem ale akurat Kreatora oceniam najgorzejkmarmaz pisze: ↑01-04-2023, 12:19https://www.darkplanet.pl/Kreator-Morbi ... 46425.html W Progresji był taki koncert, że ludzie przez okna włazili.
.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
dobrze Morbidzi zagrali w 2008 roku z Mardukiem, Kataklysem i Keep of Kalessin
to był klub Stodoła o ile dobrze pamiętam

To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Pewnie łazienki i ustępy były tam nieźle ubrudzone. Jak byłem kiedyś na koncercie w Lublinie to czuć było takim końskim gównem z muszli.
Raz się zje, raz się nie zje.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Końskim? To zapewne duch twojego dziadka hasał po toalecie klubu.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Tak, końskie gówne specyficznie śmierdzi. Musiał ktoś przynieść tam końskie gówno i wrzucić je do muszli. No bo przecież koń tam nie przyszedł i nie nasrał.
- TheDude
Ktoś się zastanawiał co tym razem nagrają panowie z Morbid Angel?
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Mogli by powrócić na nowej płycie do bardzo starego stylu z "Abominations...", ale chyba tak się nie stanie. Prędzej mój koń Kajtek ożyje, pobiegnie do Graffiti w Lublinie i się zesra na muszli w ustępie na koncercie.
- TheDude
^ A może nagrają kawałek o jakimś mitycznym koniu? 

- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Jakby znali mojego Kajtka na pewno by o nim nagrali. Był mądry jak chłop. Jak były mrozy to wychodził na podwórze, obchodził dom od tyłu i rżał pod oknem w kuchni żeby mu babka otworzyła. Następnie wracał pod drzwi babka mu otwierała, a on wchodził do kuchni i szedł spać. Raz cały bigos z garka wyjadł.
- TheDude
^ Ale czy bigos był z mięsem?
-
- weteran forumowych bitew
A potem srał ci do rury po tym bigosie w rytm refrenu God of Emptiness.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑01-04-2023, 23:15Jakby znali mojego Kajtka na pewno by o nim nagrali. Był mądry jak chłop. Jak były mrozy to wychodził na podwórze, obchodził dom od tyłu i rżał pod oknem w kuchni żeby mu babka otworzyła. Następnie wracał pod drzwi babka mu otwierała, a on wchodził do kuchni i szedł spać. Raz cały bigos z garka wyjadł.