11/10
Rewelacja.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
2 razy oglądałem kiedyś. Z rok/dwa temu. Zajebistość. Plastyczność. Zwolnienia. To jak z gracją prowadzona jest fabuła... Bardzo mi się podobało. W sumie niekoniecznie jest to tylko kryminał, ale też dramat psychologiczny dla policjantów z małych miasteczek
Tak, nie da się tego sprowadzić do kryminału wyłącznie, stąd cudzysłów. Klimatyczne ujęcia, a muzyka stanowi ich dopełnienie.trup pisze: ↑31-03-2023, 11:552 razy oglądałem kiedyś. Z rok/dwa temu. Zajebistość. Plastyczność. Zwolnienia. To jak z gracją prowadzona jest fabuła... Bardzo mi się podobało. W sumie niekoniecznie jest to tylko kryminał, ale też dramat psychologiczny dla policjantów z małych miasteczek
I ta muza Bruce Peninsula.
Ja bym powiedział, że muzyka na równi z fabułą prowadzi akcję. Pojawia się w TYCH momentach i mocno robi.helpme pisze: ↑31-03-2023, 13:22Tak, nie da się tego sprowadzić do kryminału wyłącznie, stąd cudzysłów. Klimatyczne ujęcia, a muzyka stanowi ich dopełnienie.trup pisze: ↑31-03-2023, 11:552 razy oglądałem kiedyś. Z rok/dwa temu. Zajebistość. Plastyczność. Zwolnienia. To jak z gracją prowadzona jest fabuła... Bardzo mi się podobało. W sumie niekoniecznie jest to tylko kryminał, ale też dramat psychologiczny dla policjantów z małych miasteczek
I ta muza Bruce Peninsula.
- Do you shave your balls?
- Let's go by the market. I wanna get some beer.
nie polecam, w wersji cda w kilku miejscach pojawia się tajemnicza mgiełka, Cindy naprawdę dała z siebie wszystko, aby się cudnie zaprezentować;) dodatkowo film wykonany w technologii zero bambemudzyne, polecam;)