Ciekawe czy max znowu będzie nosił t-shirty ze swastyka na te rekonstrukcje?DST pisze: ↑14-04-2023, 17:44Błagam, niech zawrócą z tej drogi.Najprzewielebniejszy pisze: ↑14-04-2023, 17:42co kurwa??@!
https://blabbermouth.net/news/max-and-i ... ounce-tourMAX And IGOR CAVALERA Re-Record SEPULTURA's 'Bestial Devastation' And 'Morbid Visions', Announce Tour
SEPULTURA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: SEPULTURA
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- DST
- rasowy masterfulowicz
Byłby to dodatkowy punkt za zgodność historyczną, ale i tak to się nie może udaćolgims pisze: ↑14-04-2023, 17:46Ciekawe czy max znowu będzie nosił t-shirty ze swastyka na te rekonstrukcje?DST pisze: ↑14-04-2023, 17:44Błagam, niech zawrócą z tej drogi.Najprzewielebniejszy pisze: ↑14-04-2023, 17:42co kurwa??@!
https://blabbermouth.net/news/max-and-i ... ounce-tour

-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tylko jedno pytanie ciśnie mi się na usta: po kiego chuja nagrywają to po raz kolejny z nową okładką? Starocie zostawmy w spokoju. Chcą, niech nagrywają w tym klimacie nowe rzeczy. Inną sprawą jest, czy ktoś chciałby ich słuchać.
A przy okazji - kojarzy ktoś jaka jest forma Maxa? Dalej łapie zadyszkę i udaje że gra na gitarze?
A przy okazji - kojarzy ktoś jaka jest forma Maxa? Dalej łapie zadyszkę i udaje że gra na gitarze?
- Tatuś
- Kontakt:
Posłuchałem tego Cultura Tres co się udziela w nim Paulo i też to daje radę. Nie jest to muzyka jakaś wyrafinowana i bogata w nietuzinkowe środki wyrazu ale całkiem dobrze płynie i jest na czym ucho zawiesić. Trochę mi przypomina dokonania drzewiejszego Black Tusk i Baroness i też mi weszło lepiej niż ostatnie dokonania Sepultury, gdzie dużo się dzieje, jest dużo biegania po gryfie, dużo uderzeń w perkusję, wszystko jest wymuskane i przekraczające granice ale poźniej wchodzi Derrick i cały ten misterny plan idzie w pizdu z jego nudnym frazowaniem i dykcją z rodzaju loots blaady loots.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
-
- postuje jak opętany!
-
- rasowy masterfulowicz
Okładki wyglądają tak jak pewnie będą brzmieć oba materiały; napompowane plastikiem i sztuczne
Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Forever outlaw. Never junkie again !
Straight Edge Society
AS <3
Forever outlaw. Never junkie again !
- Hellion
- w mackach Zła
Panie, tyś plastik widział...
Okładki oczywiście zajebiste, ale sam pomysł nagrywania tych albumów na nowo jest osobliwy.
Okładki oczywiście zajebiste, ale sam pomysł nagrywania tych albumów na nowo jest osobliwy.
-
- w mackach Zła
Swietne okladki.
- Tatuś
- Kontakt:
Dej, wyciśniemy z jarząbków jeszcze dulara. Na pewno wytrzymajo i zapłaco, to musi się udać.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
-
Jeśli jest to zapowiedź analogicznego "odrestaurowania" kolejnych albumów to robi się nieciekawie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Cyrk
Jak znam pazerność panów muzyczkantow to niebawem nas czeka ponowne nagranie Arise i Beneath...
Jak znam pazerność panów muzyczkantow to niebawem nas czeka ponowne nagranie Arise i Beneath...
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Sgt. Barnes
Bez przesady. Ja akurat chętnie posłucham tych dwóch albumów w nowej oprawie dźwiękowej, bo, nie oszukujmy się, pierwotny materiał brzmi tak amatorsko że aż żal. Ale pomysł ewentualnej kontynuacji tego procederu na innych albumach to byłby skandal, bo tam niczego pod tym względem nie brakuje.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Gunman
Może się rozpędzą i nagrają Against i kolejneNajprzewielebniejszy pisze:Cyrk

- Sgt. Barnes
Ja bym chciał usłyszeć Roots w nowej odsłonie.
Kabaret Skeczów Męczących normalnie 

- dzik
- DST
- rasowy masterfulowicz
Zajebista są te materiały właśnie, czuję się jakbym na salce prób z nimi siedział jak N-A-K-U-R-W-I-A-J-Ą w pocie czoła jak wariaty. To nic, że gitary nie stroją i Igor nie umie grać na podwójnej stopie tylko walczy o przetrwanie. Jest tam pierwotna, prymitywna agresja.Sgt. Barnes pisze: ↑15-04-2023, 12:35Bez przesady. Ja akurat chętnie posłucham tych dwóch albumów w nowej oprawie dźwiękowej, bo, nie oszukujmy się, pierwotny materiał brzmi tak amatorsko że aż żal. Ale pomysł ewentualnej kontynuacji tego procederu na innych albumach to byłby skandal, bo tam niczego pod tym względem nie brakuje.
Młodsze pokolenie (to nie osobisty przytyk) pewnie tego nie klei i będzie się cieszyć.
- Sgt. Barnes
Ja wszystko verstehen, bo ta nieporadność ma swój urok, tyle, że ja jestem ciekaw jak to zabrzmi na pełnej kurwie, z bardziej profesjonalnym sznytem. I tylko tyle. Sam jestem przeciwnikiem robienia takich rzeczy starociom, ale tym razem robię wyjątek.
- Żułek
żeby tylko nie zrobili z tego drugiego jump da f upSgt. Barnes pisze: ↑15-04-2023, 16:24Ja wszystko verstehen, bo ta nieporadność ma swój urok, tyle, że ja jestem ciekaw jak to zabrzmi na pełnej kurwie, z bardziej profesjonalnym sznytem. I tylko tyle. Sam jestem przeciwnikiem robienia takich rzeczy starociom, ale tym razem robię wyjątek.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- mistrz forumowej ceremonii
Przepiękny post. Zasługuje na wyróżnienie. ETERNAL HAILS. Aż se poleje rudej i będę napierał z morbid visions.DST pisze: ↑15-04-2023, 15:33Zajebista są te materiały właśnie, czuję się jakbym na salce prób z nimi siedział jak N-A-K-U-R-W-I-A-J-Ą w pocie czoła jak wariaty. To nic, że gitary nie stroją i Igor nie umie grać na podwójnej stopie tylko walczy o przetrwanie. Jest tam pierwotna, prymitywna agresja.Sgt. Barnes pisze: ↑15-04-2023, 12:35Bez przesady. Ja akurat chętnie posłucham tych dwóch albumów w nowej oprawie dźwiękowej, bo, nie oszukujmy się, pierwotny materiał brzmi tak amatorsko że aż żal. Ale pomysł ewentualnej kontynuacji tego procederu na innych albumach to byłby skandal, bo tam niczego pod tym względem nie brakuje.
Młodsze pokolenie (to nie osobisty przytyk) pewnie tego nie klei i będzie się cieszyć.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Co do zasady jest przeciwnikiem ponownego nagrywania starych materiałów, ale gdyby Metallica dograła bas na swoją czwartą płytę, a Afflicted deathmetalowe wokale na swój drugi album to bym je wreszcie kupił.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.