GODFLESH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- weteran forumowych bitew
Re: GODFLESH
OK, jak to Godflesh 

- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Oba promo wałki mnie wynudziły, więc nie badam.
-
- rasowy masterfulowicz
No własnie taki standardowy Godflesh. Poprawna płyta dla zagorzałych fanów.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wg mnie jest dobrze z naciskiem na "rokuje lepiej".
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- w mackach Zła
Wg. mnie jest swietnie. Doly, beznadzieja, depresja wylewa sie z tej plyty hektolitrami. Zdecydowanie najbardziej "straceńcza" po powrocie.
-
No kurde. Zupełnie inaczej ją odebrałem. Za pierwszym razem w ogóle mi nie siadła.
-
Rewelacja ta nowa płyta. rewalacja. Kurwa chłopaki nie byli w tak dobrej formie od kilkunastu lat.
Amok
Wpierdolili w tą swoją muzkę masę zakręconej elektroniki i płyta roznosi.
Prodigy i Godflesh
efekt miazga
Amok
Wpierdolili w tą swoją muzkę masę zakręconej elektroniki i płyta roznosi.
Prodigy i Godflesh
efekt miazga
Doom the dark ages. Sesja trwa.
-
Kurwa Panie..........najbardziej przebojowa. Tu jest dyskotekowy hit na hicie. Z 2 utwory mają przegłos smutku. Dobrze tam odrobiono lekcję z The Prodigy. Słychać to w każdym utworze. To w jaki sposób zapętlają muzykę , jak podkrecją to na beacie. Dla mnie super.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
-
- w mackach Zła
Troche posluchalem podczas treningow I rzeczywiscie sa tam niektore kawalki bardzo nosne. Niemniej nastroje morowe.
- ggfh
- w mackach Zła
Pionierzy industrial metalu Godflesh zagrają jedyny koncert w Polsce! Występ Brytyjczyków będzie można doświadczyć w warszawskiej Progresji 16 maja. Nie może Cię to ominąć!
Godflesh wywarł ogromny wpływ na rozwój muzyki industrialnej i metalu, tworząc unikalne brzmienie, które można opisać jako mroczne, ciężkie i mechaniczne. Założony w 1988 roku przez Justina Broadricka (wcześniej członka Napalm Death) i Bena Green'a, Godflesh jest uznawany za jeden z pionierskich zespołów łączących metal z elementami industrialu. Grupa zainspirowała niezliczone zespoły z kręgów industrialno-metalowych, takie jak Fear Factory, Nine Inch Nails czy Ministry. Muzyka Godflesh to esencja industrialnego nihilizmu, który nie tylko wprowadza słuchacza w trans, ale także pozostawia trwałe wrażenie emocjonalnej i dźwiękowej surowości. Na koncie mają 9 płyt studyjnych, a ich najnowszym wydaniem jest „PURGE” wypuszczony w 2023 roku.
GODFLESH 2025
16.05.2025
Warszawa, Progresja
🎟BILETY: https://bit.ly/GODFLESH_WWA
Godflesh wywarł ogromny wpływ na rozwój muzyki industrialnej i metalu, tworząc unikalne brzmienie, które można opisać jako mroczne, ciężkie i mechaniczne. Założony w 1988 roku przez Justina Broadricka (wcześniej członka Napalm Death) i Bena Green'a, Godflesh jest uznawany za jeden z pionierskich zespołów łączących metal z elementami industrialu. Grupa zainspirowała niezliczone zespoły z kręgów industrialno-metalowych, takie jak Fear Factory, Nine Inch Nails czy Ministry. Muzyka Godflesh to esencja industrialnego nihilizmu, który nie tylko wprowadza słuchacza w trans, ale także pozostawia trwałe wrażenie emocjonalnej i dźwiękowej surowości. Na koncie mają 9 płyt studyjnych, a ich najnowszym wydaniem jest „PURGE” wypuszczony w 2023 roku.
GODFLESH 2025
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
wiemyggfh pisze: ↑18-12-2024, 20:10Pionierzy industrial metalu Godflesh zagrają jedyny koncert w Polsce! Występ Brytyjczyków będzie można doświadczyć w warszawskiej Progresji 16 maja. Nie może Cię to ominąć!
GODFLESH 2025
16.05.2025
Warszawa, Progresja

viewtopic.php?f=8&t=19135&p=1916922#p1916922
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- w mackach Zła
Nie wiedzialem, ze zainspirowali Reznora &ske
Deczko autor dodal od siebie.
Po misterium jakie panowie wykreowali na dusej scenie Summer Dying...melduje sie w Progresji obowiazkowo.
The Purge niezmiennie regularnie gosci na mojej playliscie.
Po misterium jakie panowie wykreowali na dusej scenie Summer Dying...melduje sie w Progresji obowiazkowo.
The Purge niezmiennie regularnie gosci na mojej playliscie.
- Medard
- Hellion
- w mackach Zła
Reznora jak Reznora, ale, że wujek Al też Godflesh się zainspirował, to zem nie wiedział xD
-
- w mackach Zła
Z zionkiem meldujemy sie w maju w Progresji.
Kto bedzie z forum - lapka w gore, mozna browka wychylic.
Kto bedzie z forum - lapka w gore, mozna browka wychylic.
- hcpig
- Medard
Udane koncerto w Progresji, chociaż Thaw to nie dla mnie, tylko do sprawdzenia przy browku,
sam Godflesh dobrze, chociaż początkowo nagłośnienie takie sobie na tych Marshallach, które ze sobą przywieźli.
Oglądałem w necie ich koncerty z ogniem, tutaj było tylko dobrze, co prawda się starali. Jesu chyba się już nie doczekam w ich wykonaniu.
Tylko jeden wzór koszulki Godflesh-a i nawet nie koncertowej, za to za 160 cebulaków, do tego jeden winyl, który szybko się skończył, to malutko.
sam Godflesh dobrze, chociaż początkowo nagłośnienie takie sobie na tych Marshallach, które ze sobą przywieźli.
Oglądałem w necie ich koncerty z ogniem, tutaj było tylko dobrze, co prawda się starali. Jesu chyba się już nie doczekam w ich wykonaniu.
Tylko jeden wzór koszulki Godflesh-a i nawet nie koncertowej, za to za 160 cebulaków, do tego jeden winyl, który szybko się skończył, to malutko.
Die Welt ist meine Vorstellung.