Suffering Hour

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
PrezydentKosmosu
postuje jak opętany!
Kontakt:

Re: Suffering Hour

29-03-2023, 10:35

Co kto lubi. Ja bm średnio trawię, ale też nie powiem, że nie jest to zupełnie moja bajka. Mocno mi brzmienie robi, i najlepiej mi robi, jeśli jest szwarcmetal pomieszany ze śmierćmetalem lub z metalem zagłady. Takie miksy zazwyczaj są lepsze od składników podanych osobno.
Awatar użytkownika
PrezydentKosmosu
postuje jak opętany!
Kontakt:

29-03-2023, 12:49

Nie no, taki kawałek jak The Abrasive Black Dust to jest dla mnie mistrzostwo świata w tym gatunku (jeśli taki jest, mam na myśli ogólnie dysonansowe metale). To pokopane (dys)harmonie są zaskakująco chwytliwe, jak zresztą cała płyta. Później trochę ten element muzyki stonowali, już mniej jest tych pięknie pogiętych melodii, poza tym te gitary na The Cyclic Reckoning brzmiące tak, jakby się ich słuchało przez telefon. Podejrzewam, że gdyby inaczej zmiksowali tę płytę, to by mi dużo bardziej siadła.
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

13-06-2023, 21:52

Suffering Hour pisze:Our drummer Jason has been diagnosed with Stage III Classical Hodgkin's Lymphoma.
W mediach społecznościowych można znaleźć linki do GoFundMe.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
ODPOWIEDZ