Odezwałem się do Poison Ruin, na razie bez odzewu, ale fakt że są chyba w trasie teraz.
Noise Magazine
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Noise Magazine
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- zaczyna szaleć
Uderzałeś bezpośrednio? Oni są teraz w Relapse, którym promo na Europę robi Petting Zoo Propaganda. Na ich stronie znajdziesz maila do Franka i pod ten adres należałoby pisać.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑24-04-2023, 23:32Odezwałem się do Poison Ruin, na razie bez odzewu, ale fakt że są chyba w trasie teraz.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
O jezusicku, nie, pisalem tylko na insta, nie przypuszczalem ze to juz az takie gwiazdy sa zeby przez wytwornie zalatwiac sprawe, ale dzieki, sprobuje.cobra_verde pisze: ↑24-04-2023, 23:42Uderzałeś bezpośrednio? Oni są teraz w Relapse, którym promo na Europę robi Petting Zoo Propaganda. Na ich stronie znajdziesz maila do Franka i pod ten adres należałoby pisać.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑24-04-2023, 23:32Odezwałem się do Poison Ruin, na razie bez odzewu, ale fakt że są chyba w trasie teraz.
-
- zaczyna szaleć
Ee, to nie musi być kwestia gwiazdorstwa. Są w Relapse, która ma u siebie dużo większe zespoły. Relapse ma swoich ludzi od promocji, którzy mają płacone za to, żeby takie wywiady ustawiać i zdjąć to z zespołu, dogadać termin, wysłać linę do zooma, wystawić nagranie. Po to m.in. idzie się do labela, żeby się tym nie zajmować i nie manewrować swoim czasem. Podbij tam śmiałoŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑25-04-2023, 00:15O jezusicku, nie, pisalem tylko na insta, nie przypuszczalem ze to juz az takie gwiazdy sa zeby przez wytwornie zalatwiac sprawe, ale dzieki, sprobuje.cobra_verde pisze: ↑24-04-2023, 23:42Uderzałeś bezpośrednio? Oni są teraz w Relapse, którym promo na Europę robi Petting Zoo Propaganda. Na ich stronie znajdziesz maila do Franka i pod ten adres należałoby pisać.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑24-04-2023, 23:32
Odezwałem się do Poison Ruin, na razie bez odzewu, ale fakt że są chyba w trasie teraz.

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No dobra, skoro tak. Jestem pewnie po prostu przyzwyczajony do zespołów i projektów, gdzie każdy się zna. Z wytwórnią musiałem rozmawiać chyba 2 razy.cobra_verde pisze: ↑25-04-2023, 07:33
Ee, to nie musi być kwestia gwiazdorstwa. Są w Relapse, która ma u siebie dużo większe zespoły. Relapse ma swoich ludzi od promocji, którzy mają płacone za to, żeby takie wywiady ustawiać i zdjąć to z zespołu, dogadać termin, wysłać linę do zooma, wystawić nagranie. Po to m.in. idzie się do labela, żeby się tym nie zajmować i nie manewrować swoim czasem. Podbij tam śmiałowarto tym bardziej, że lider PR to świetny rozmówca.
-
- zaczyna szaleć
#3/2023
MEGADETH // BLACK METAL SPECIAL: OWLS WOODS GRAVES (jedyny wywiad przed najbliższymi koncertami grupy!), IMMORTAL, RUIM, STORMKEEP, 30-lecie PAGAN RECORDS (12 zapomnianych płyt wg Tomasza Krajewskiego), CLOAK, VARMIA // PANDRADOR// ENFORCED// FROZEN SOUL// PUPIL SLICER// ALL OUT WAR & END REIGN// THERAPY? & JAAW// KHANATE// DIETH// THE DEVIL’S TRADE// Opowieści z rynsztoka: EYEHATEGOD// Horyzont zdarzeń: AMNESIA SCANNER
Okładka OWG:
https://noisemagazine.8merch.com/produc ... ds-graves/
Okładka Megadeth:
https://noisemagazine.8merch.com/produc ... -megadeth/?
MEGADETH // BLACK METAL SPECIAL: OWLS WOODS GRAVES (jedyny wywiad przed najbliższymi koncertami grupy!), IMMORTAL, RUIM, STORMKEEP, 30-lecie PAGAN RECORDS (12 zapomnianych płyt wg Tomasza Krajewskiego), CLOAK, VARMIA // PANDRADOR// ENFORCED// FROZEN SOUL// PUPIL SLICER// ALL OUT WAR & END REIGN// THERAPY? & JAAW// KHANATE// DIETH// THE DEVIL’S TRADE// Opowieści z rynsztoka: EYEHATEGOD// Horyzont zdarzeń: AMNESIA SCANNER
Okładka OWG:
https://noisemagazine.8merch.com/produc ... ds-graves/
Okładka Megadeth:
https://noisemagazine.8merch.com/produc ... -megadeth/?
- Żułek
no to teraz nie ma wymówek, trza kupić 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Słuchałem ostatnio waszego odcinka z Youtuba o robieniu wywiadów, zajebiście się słuchało, nawet mimo tego że nie kupuję samego magazynu. EDIT: ja pierdolę, teraz widzę że zrobiliście wywiad ze Stormkeep którzy mi nie odpowiadają, mimo że napisałem i do nich i do wytwórni:D chyba mi w głowie siedzicie i podbieracie pomysły, 4-ty raz, coraz trudniej wierzyć w przypadki:D
Ostatnio zmieniony 26-06-2023, 20:13 przez ŚWIAT BEZ KOŃCA, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zaczyna szaleć
Dziękuję za dobre słowo, przekażę uczestnikom rozmowyŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑26-06-2023, 20:12Słuchałem ostatnio waszego odcinka z Youtuba o robieniu wywiadów, zajebiście się słuchało, nawet mimo tego że nie kupuję samego magazynu.

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Przekaż. W ogóle to przekazano mi, że w Shades of Darkness pojawił się artykuł o dungeon synthcie - jakbyście kiedyś mieli ochotę porozwodzić się nad tematem również, to znasz mój adres, tak tylko luźno zarzucam bo na pewno macie już plany na pół roku do przodu.
-
- zaczyna szaleć
Mamy plany różne, ale będę miał Twoją propozycję na uwadze, dziękiŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑26-06-2023, 20:26Przekaż. W ogóle to przekazano mi, że w Shades of Darkness pojawił się artykuł o dungeon synthcie - jakbyście kiedyś mieli ochotę porozwodzić się nad tematem również, to znasz mój adres, tak tylko luźno zarzucam bo na pewno macie już plany na pół roku do przodu.

- Blackult
- rasowy masterfulowicz
-
- zaczyna szaleć
Ustawienie tej rozmowy było pewnym wyzwaniem, pomogło wsparcie organizatora ich krakowskiego koncertu.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑26-06-2023, 20:12Słuchałem ostatnio waszego odcinka z Youtuba o robieniu wywiadów, zajebiście się słuchało, nawet mimo tego że nie kupuję samego magazynu. EDIT: ja pierdolę, teraz widzę że zrobiliście wywiad ze Stormkeep którzy mi nie odpowiadają, mimo że napisałem i do nich i do wytwórni:D chyba mi w głowie siedzicie i podbieracie pomysły, 4-ty raz, coraz trudniej wierzyć w przypadki:D
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Spodziewałbym się, że zespół z jedną płytą z chęcią będzie dawać wywiady i się promować, ale widać wiele jeszcze nie wiemcobra_verde pisze: ↑27-06-2023, 09:31Ustawienie tej rozmowy było pewnym wyzwaniem, pomogło wsparcie organizatora ich krakowskiego koncertu.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑26-06-2023, 20:12Słuchałem ostatnio waszego odcinka z Youtuba o robieniu wywiadów, zajebiście się słuchało, nawet mimo tego że nie kupuję samego magazynu. EDIT: ja pierdolę, teraz widzę że zrobiliście wywiad ze Stormkeep którzy mi nie odpowiadają, mimo że napisałem i do nich i do wytwórni:D chyba mi w głowie siedzicie i podbieracie pomysły, 4-ty raz, coraz trudniej wierzyć w przypadki:D
- Żułek

no to trza kupić⚔NOISE MAGAZINE (HEAVY METAL SPECIAL) nr 4/2023 -przedsprzedaż⚔
![]()
Wysyłka od 6 września!
A w numerze: CAVALERA// KAT – tekst Mateusza Żyły z okazji 35-lecia „Oddechu Wymarłych Światów”// NIGHT DEMON// WYTCH HAZEL// THE NIGHT ETERNAL// SPIRIT ADRIFT// EXCLUSIVE: ARTHUR RIZK// CANDLEMASS// CORONER// VOIVOD// 1476// KK’S PRIEST// RANKING: New Wave Of British Heavy Metal// Szalone Ikary, czyli rzecz o polskim heavy i thrashu lat 80. // Gdzie oni są? – IN SOLITUDE (nowy wywiad autorstwa Cypriana Łakomego!)//MONASTERIUM// OSSUARY RECORDS// SMOULDER// HORRENDOUS// VOYAGER// FINAL GASP// Historia jednej płyty:
MY DYING BRIDE „Turn Loose The Swans” plus nasze stałe rubryki, felietony i recenzje płytowe.
Nowy numer jest do nabycia w poniższych opcjach (linki do sklepu w komentarzach):
Prenumerata (numer startowy 4/2023)
Przedsprzedaż (okładka KAT)– do 10.09 taniej o koszty przesyłki!
Przedsprzedaż (okładka Cavalera – do 10.09 taniej o koszty przesyłki!
Aplikacja - zawsze szybciej od papieru!
Do Prenumeratorów: wybór okładki zgłaszacie wysyłając maila na adres: noisemag1@gmail.com, w treści wpisując nr zamówienia (koniecznie!) oraz preferowaną przez Was okładkę magazynu
O dacie sprzedaży w Empikach poinformujemy wkrótce.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
najmniej interesujący numer od bardzo dawna, ale pewnie kupie do przejrzenia.
rzułf
-
- weteran forumowych bitew
Chyba kupie pierwszy raz .
- nagrobek
- zahartowany metalizator
spróbowałem kolejny raz wybrać okładkę w prenumeracie, ciekawe czy tym razem się uda i dostanę tę o którą prosiłem 

- Żułek
no to do piątkuZ uwagi na bardzo duże zainteresowanie, chwilowo zawieszamy przedsprzedaż nowego numeru z okładką KAT.
Powodem takiej decyzji jest konieczność zabezpieczenia egzemplarzy dla naszych Prenumeratorów. Dopiero kiedy zakończymy wysyłkę, policzymy ile nam zostanie wolnych sztuk do sprzedaży indywidualnej i ewentualnie uzupełnimy stock w sklepie.
Przepraszamy za niedogodności i liczymy na Waszą wyrozumiałość.
Z dobrych wiadomości:
- dzisiaj N#46 pojawi się w wersji aplikacyjnej
- w Empikach nowy numer będzie dostępny od piątku 8 września.

-
- zaczyna szaleć
#5/2023
FURIA// DOPELORD// GRUZJA// INCANTATION vs. DYING FETUS (wspólny wywiad!)// WOLVENNEST// ROME// BARONESS// HEXVESSEL// ÅRABROT// MATEUSZ ŻYŁA (rozmowa o biografii KAT „Piekło i metal”)// TRIUMPH OF DEATH// ZAMILSKA// SKYND// SVALBARD// THE STUBS// UFOMAMMUT// FOLLAKZOID// THE KEENING// RANKING: „Na pełnych obrotach” o najbardziej ekstremalnych płytach w historii black metalu// OPOWIEŚCI Z RYNSZTOKA: bulwersująca historia Setha Putnama i A.C. plus nasze stałe rubryki, felietony i recenzje płytowe.
Okładka taka:
https://noisemagazine.8merch.com/produc ... dka-furia/
albo taka:
https://noisemagazine.8merch.com/produc ... -dopelord/
a taka prenumerata:
https://noisemagazine.8merch.com/produc ... ra-papier/
FURIA// DOPELORD// GRUZJA// INCANTATION vs. DYING FETUS (wspólny wywiad!)// WOLVENNEST// ROME// BARONESS// HEXVESSEL// ÅRABROT// MATEUSZ ŻYŁA (rozmowa o biografii KAT „Piekło i metal”)// TRIUMPH OF DEATH// ZAMILSKA// SKYND// SVALBARD// THE STUBS// UFOMAMMUT// FOLLAKZOID// THE KEENING// RANKING: „Na pełnych obrotach” o najbardziej ekstremalnych płytach w historii black metalu// OPOWIEŚCI Z RYNSZTOKA: bulwersująca historia Setha Putnama i A.C. plus nasze stałe rubryki, felietony i recenzje płytowe.
Okładka taka:
https://noisemagazine.8merch.com/produc ... dka-furia/
albo taka:
https://noisemagazine.8merch.com/produc ... -dopelord/
a taka prenumerata:
https://noisemagazine.8merch.com/produc ... ra-papier/