Mam na oku ofertę ze sklepu łowcychin.
Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Yare Yare Daze
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
nie wiem jak ceny teraz ale mam od wielu lat 3ds przerobiony po swojemu i jest to bardzo fajna konsolka, gier jest bez liku, które można sobie pobierać przez wifi w HShop (taka appka), ostatnio nawet przerabiałem Fantastic adventures of Dizzy z Nesa na tym, przejebana gierka dająca dużo satysfakcji
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- vicek
- zahartowany metalizator
Ale lepiej wygląda .... To ile nam postaci do ujawnienia zostało ??? Reiko , shao Nitara i kto ???hcpig pisze: ↑07-08-2023, 06:31Ma:
Zajebiście, że jest kameo Sareena ale Havik jest do dupy, najpierw pomyślałem że to Kai nim się stał ale już się pojawiło bio, że jest z Orderrealm, w ogólnie nie wygląda jak Hotaru czyli poświęcli Dairou.
Obecność Sareeny potwierdza prawdziwość innego przecieku więc ostatnimi nieujawnionymi kameosami (licząc, że Motaro jest kameo) to Drahmin i Cyber Smoke.
Dominic wspomniał, że jest 24 postaci w głównym rosterze ale nie wiadomo czy licząc z preorderowym Shangiem czy bez, w każdym razie pozostała przynajmniej jedna postać, której tożsamości nie znamy bo reszta składu to Sindel, Shao i Nitara.
- hcpig
Główny roster: Sindel + 1 niewiadomy slot
Kameo: Motaro, Cyber Smoke, Drahmin
Ewentualnie jeszcze główny, niegrywalny boss ale tutaj ciężko powiedzieć bo wycieki mało mówią albo są podejrzane. Na pewno nie będzie nim Havik, zrobili z niego jobbera i już w pierwszym trailerze zostaje rozłożony na łopatki.
Quan Ch i i Ermac są w story mode i się przeciw nim walczy ale na skutek decyzji finanowych ich grywalne wersje zostały schowane za paywallem w DLC, zresztą masz w tym ostatnim trailerze QC, jest jednym z przebieranców plus jest scena gdzie leci zielona czacha.
Ostatnio zmieniony 07-08-2023, 19:59 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
- vicek
Obstawiam onage
- hcpig
Też nie, w trailerze Lin Kuei niby jest armia Onagi, w przeciekach Shang Tsunga zwodzi Damashi tyle że jest to dla zmyłki i za awatarem kryje się ktoś inny, najwięcej wycieków mówi Shangu z evil endingu Aftermatch, nadającym z innej linii czasowej ale to może być kolejna teoria z dupy.
Drugia teoria to Sonya, którą chowają na sam koniec bo jest zła i należy do Black Dragon.
Oficialne bio Liu Kanga mówi o przeciwniku, którego Liu się nigdy nie spodziewał.
W ogóle namieszali, Sub-Zero to stary Sub-Zero czyli Bi-Han, młody Sub-Zero czyli Kuai Liang to teraz Scorpion, Havik to Dairou, Damashi to Shang, Reptile to Dr. Connors ze Spidermana, zobaczysz że Hanzo będzie Noobem.
Sama natywna biblioteka 3ds kasuje całą PS4+PS5 razem wziętą.Rejwan pisze: ↑07-08-2023, 19:45nie wiem jak ceny teraz ale mam od wielu lat 3ds przerobiony po swojemu i jest to bardzo fajna konsolka, gier jest bez liku, które można sobie pobierać przez wifi w HShop (taka appka), ostatnio nawet przerabiałem Fantastic adventures of Dizzy z Nesa na tym, przejebana gierka dająca dużo satysfakcji
Yare Yare Daze
- Bień
- postuje jak opętany!
Polecam się zastanowić , Miyoo Mini+ ma wifi - to plus , ale jest mniejsza a to może wpłynąć na wygodę
RG35xx ma też lepsze bebechy
RG35xx ma też lepsze bebechy
- hcpig
Tylko czy to robi różnicę? Szczyt obu konsolek to i tak PSX/N64/CPS3.
Yare Yare Daze
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kto ? moja znajomość MK skończyła się na 4

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- hcpig
Dariusz to wielki wojownik a jego moc jest potężna:

+ vicek najnowsza korekta, zamiast Drahmina jest Shujinko jako kameo.
Yare Yare Daze
- vicek
Roster Zajebisty , brakuje tylko sektora i cyraxa
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ale to jakiś czarnuch jest ?

ja tam jestem patriotą i chce Jarka

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- vicek
https://comicbook.com/gaming/news/morta ... sion-mode/ gdyby ten mode był zajebisty to od samego początku promowali by go.
- hcpig
Tak naprawdę to niewiele jeszcze wiemy o tym trybie. Jutro o 19.00 naszego czasu ( jeżeli dobrze liczę) będzie nareszcie Kombat Kast i pod nóż idzie mechanika Gerasa, Smoke'a i Ashrah, mamy nadzieje też na jakiś trailer.
News dnia to jednak remaster najlepszego szutera ever (a The Reckoning to najlepszy dodatek ever z najlepszymi giwerami), jest nawet dodatkowa kampania oraz wersja z N64:
News dnia to jednak remaster najlepszego szutera ever (a The Reckoning to najlepszy dodatek ever z najlepszymi giwerami), jest nawet dodatkowa kampania oraz wersja z N64:
Yare Yare Daze
- hcpig
Żadnego ujwanienia nowej postaci, sama mechanika. Biorąc pod uwagę te wszystkie teleporty, granaty. itp Smoke'a wygląda na to, że Cyber Smoke to będzie tylko skin a nie kameo.
Do tego cały czas nie wycieka ta 24-ta postać, żadej playtester nie ma o niej pojęcia, kol. vicek zaczynam podejrzewać, że ten slot to będzie jakieś Kreate-A-Fighter jak w Armageddon.
I tak nie ma chuja, już widać, że to będzie najlepsze mordobicie od 2011 (MK9) a może nawet lepsze? Oby jak najwięcej Kombat Packów coby pokryć cały roster z ery PS2/Xbox/Gamecube. Tekken 8 i SF6 mogą spadać na szczaw.
Yare Yare Daze
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- booshee
- postuje jak opętany!
Diablo 4 jest dużo lepszy niż piszą w internetach, przesadzona gównoburza, elegancko się w to pyka. A z tymi dwoma pannami dobra akcja, nie wiem czym się zajmują w Blizzardzie ale o samej grze wiedzą nic xD i ktoś wpadł na pomysł żeby w ramach marketingu właśnie one coś tam zaprezentowały. Nikt nie wie po co i dlaczego, może komuś podpadły, pełna kompromitacja. Zemsta?
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Gram w diablo od premiery pierwszej części, spędziłem przy tej serii setki godzin. D4 ma solidny kręgosłup i jest szansa, że odratują tą grę tak jak odratowali D3, ale póki co to jest chujnia na resorach.
- Mało unikatów i legend
- chujowe aspekty
-Ciągle on line i zmuszanie do grania z innymi graczami
-Design ubiorów czarodziejki
- Tylko kilka meta bildów
- Brak end game,
- skalowaie mobów,
- system paragonów.
Wszystko prawie jest do poprawy.
- Mało unikatów i legend
- chujowe aspekty
-Ciągle on line i zmuszanie do grania z innymi graczami
-Design ubiorów czarodziejki
- Tylko kilka meta bildów
- Brak end game,
- skalowaie mobów,
- system paragonów.
Wszystko prawie jest do poprawy.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- vicek
Nie ma takiej opcji że to k.a.f , to raczej ktoś kto będzie odblokowany po ukończeniu story modehcpig pisze: ↑12-08-2023, 23:14
Żadnego ujwanienia nowej postaci, sama mechanika. Biorąc pod uwagę te wszystkie teleporty, granaty. itp Smoke'a wygląda na to, że Cyber Smoke to będzie tylko skin a nie kameo.
Do tego cały czas nie wycieka ta 24-ta postać, żadej playtester nie ma o niej pojęcia, kol. vicek zaczynam podejrzewać, że ten slot to będzie jakieś Kreate-A-Fighter jak w Armageddon.
I tak nie ma chuja, już widać, że to będzie najlepsze mordobicie od 2011 (MK9) a może nawet lepsze? Oby jak najwięcej Kombat Packów coby pokryć cały roster z ery PS2/Xbox/Gamecube. Tekken 8 i SF6 mogą spadać na szczaw.