Jak czarni, którzy mają free pass na nazywanie innych murzynów czarnuchami. Słyszałem też, że pedał to po prostu biedny gej

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jak czarni, którzy mają free pass na nazywanie innych murzynów czarnuchami. Słyszałem też, że pedał to po prostu biedny gej
Na marszach kobiet chodzili z transparentami o treści "Pedały razem z kobietami", więc sami tak się nazywają.
Poseł Trela: "Bestie antyszczepionkowe powinny być lokalizowane, aresztowane i osądzane. Igranie ze zdrowiem i życiem naszych rodaków jest po prostu nieludzkie!"mistrzsardu pisze: ↑10-08-2023, 14:27Z ust posła lewicy padło kultowe sformułowanie: " antyszczepionkowe bestie"![]()
Jezus Maria, aż czyta się strasznie.Sgt. Barnes pisze: ↑29-08-2023, 23:05https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/po ... d33b&ei=19
Kraków stolicą kultury![]()
Podejrzewam, że sporo Plaków w wymienionych krajach, usłyszało podobne wiązanki.frankmullen pisze: ↑21-09-2023, 10:10No ale gdyby tak na Polaka powiedzieli w Anglii, lub Irlandii, czy Niemczech, afera medialna by się rozpętała na cały kraj. A Zbyszek aż by drżał przed kamerą.
Nie jesteśmy ani lepsi, ani gorsi od innych. W każdym narodzie znajdzie się jakiś procent degeneratów. Mieszkałem w Dublinie 4 lata i mógłbym sporo naopowiadać o tym jak zachowywali się tam nasi ziomale. Nie jeden raz musiałem tłumaczyć znajomym Irlandczykom, że nie wszyscy Polacy to patole.Jimmy Boyle pisze: ↑21-09-2023, 10:18Podejrzewam, że sporo Plaków w wymienionych krajach, usłyszało podobne wiązanki.frankmullen pisze: ↑21-09-2023, 10:10No ale gdyby tak na Polaka powiedzieli w Anglii, lub Irlandii, czy Niemczech, afera medialna by się rozpętała na cały kraj. A Zbyszek aż by drżał przed kamerą.
Pełna zgoda. Nawet jeśli Ukraińcy zachowują się w Polsce jak dzicz, napadają na młodych Polaków, upokarzając ich, instalują tu swoje mafie, propagują banderyzm to nie oznacza, że trzeba się wyżywać na jakiejś kobiecie z dzieckiem.frankmullen pisze: ↑21-09-2023, 10:24Nie jesteśmy ani lepsi, ani gorsi od innych. W każdym narodzie znajdzie się jakiś procent degeneratów. Mieszkałem w Dublinie 4 lata i mógłbym sporo naopowiadać o tym jak zachowywali się tam nasi ziomale. Nie jeden raz musiałem tłumaczyć znajomym Irlandczykom, że nie wszyscy Polacy to patole.Jimmy Boyle pisze: ↑21-09-2023, 10:18Podejrzewam, że sporo Plaków w wymienionych krajach, usłyszało podobne wiązanki.frankmullen pisze: ↑21-09-2023, 10:10No ale gdyby tak na Polaka powiedzieli w Anglii, lub Irlandii, czy Niemczech, afera medialna by się rozpętała na cały kraj. A Zbyszek aż by drżał przed kamerą.
Widziałem co innego. Masz szczęście. Tym bardziej chamskie akcje wobec przypadkowych Ukraińców są godne potępienia.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑21-09-2023, 11:01Ja to nie wiem jak tam w Lublinie, ale mieszkam na osiedlu, na którym jest mnóstwo Ukraińców, i ani nie widziałem nigdy, by zachowywali się jak dzicz, ani żeby napadali, ani upokarzali, ani obrazów Bandery tu nie widziałem, ani wpływów mafii, wszystkiego tego trzeba szukać gdzieś po internetach bo na żywo strasznie ciężko, mimo, że mam ich wokół spokojnie z parę tysięcy, w co drugim sklepie pracują, na co dzień w firmie też kontakt normalny, moja team leaderka była też była Ukrainką, nigdy żadnego problemu nie było.