Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
Re: Dowcipy v. n'ta
Zelenski nie objął władzy po Janukowyczu, jest jakiś określony limit ile lat/kadencji musi minąć od odsunięcia prezydenta żeby władza nie była reżimem? wszyscy i tak wiedzą, że smutno Ci bo moskiewskiego pachoła się pozbyli.
rzułf
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Pacjent, urlop się zbliża i próbujesz wyłapać bana (prowokując dyskusje z działu na który dostałeś zakaz w innych miejscach forum) czy jak? Przecież można prościej - wystarczy nie logować się przez te dwa tygodnie na forume.Pacjent pisze: ↑10-08-2023, 21:52Co tu udowadniać? Janukowycz był legalnym prezydentem, pozbawionym nielegalnie urzędu. Może nie jesteś demokratą i jesteś rewolucjonistą...ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑10-08-2023, 21:31No nie bałdzo, reżim to rygor w sensie np. pracy nad sobą, np. jak ktoś powie ,,trudno jest zrzucić wagę bez trzymania reżimu", czyli ścisłe reguły. Doceniam sprawdzenie wikipedii, zawsze to jakaś praca u źródeł. Niemniej jednak reżim to nie jest każda władza, bo nikt jakoś nie mówi, że o "reżimie warszawskim" ani o "reżimie paryskim" (chyba, że jest jebnięty w czambuł i wszędzie widzi reżimy) właśnie z tego powodu, że nie uznaje się ich za uzurpatorów. Jeśli uważasz akurat rząd ukraiński za uzurpatorów, to wypadałoby wyjaśnić, a) dlaczego miałby być nielegalny (dyskusja jałowa, zawsze można powiedzieć, że wybory były nielegalne, powołując się na niesprawdzalne dane) b) dlaczego skoro jest nielegalny, to uznały go wszystkie rządy, włącznie z tym, który ma najbardziej żywotny interes grzmieć, że to niedobra, bardzo niedobra! że tak zrzucili naszego dobrego kolegę Janukowycza z jego złoconego kibla.
Guilty of being right
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
ewentualnie w ogóle. nie wiem jaki jest cel tych dyskusji, poza jednym przydupasem wszyscy mają go za czuba w tematach innych niż muzyczne i nikogo nie przekabaci na swoją stronę.
rzułf
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Smutno mi, bo pozbyli się najbardziej propolskiego (zresztą polskiego pochodzenia) prezydenta, który wszczął procedurę debanderyzacji Ukrainy, co było jednym z powodów jego obalenia. Ty wolisz amerykańskiego pachołka, który wysyła Ukraińców na bezsensowną rzeź w wojnie de facto pozycyjnej, w celu testowania kolejnych rodzajów produktów przemysłu militarnego.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- booshee
- postuje jak opętany!
"Czy popierasz wyprzedaż państwowych przedsiębiorstw?"

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Prorosyjskiego*Pacjent pisze: ↑11-08-2023, 08:04Smutno mi, bo pozbyli się najbardziej propolskiego (zresztą polskiego pochodzenia) prezydenta, który wszczął procedurę debanderyzacji Ukrainy, co było jednym z powodów jego obalenia. Ty wolisz amerykańskiego pachołka, który wysyła Ukraińców na bezsensowną rzeź w wojnie de facto pozycyjnej, w celu testowania kolejnych rodzajów produktów przemysłu militarnego.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Co mnie obchodzi jakie on tam jeszcze miał sympatie? Tak jak Ciebie nie obchodzi, że Żełeński jest również prożydowski. Mnie interesuje jaki stosunek do Polski ma dany przywódca. Gówno mnie obchodzi Ukraina, Rosja czy USA. To co prezentujesz jest wyrazem odwiecznych kompleksów polskiego lokajstwa. Co inni powiedzą? Nie można tak, bo nikt nie poklepie nas po plecach. To nie będzie korzystne dla innego państwa. Kompleksy, brak wiary we własne możliwości i niesłychane wręcz ciągotki do robienia innym dobrze, a potem narzekanie, że nas nikt nie szanuje i kolejny cwaniak (patrz: Ukraina) wykorzystał nas i kopnął w tyłek.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-08-2023, 08:13Prorosyjskiego*Pacjent pisze: ↑11-08-2023, 08:04Smutno mi, bo pozbyli się najbardziej propolskiego (zresztą polskiego pochodzenia) prezydenta, który wszczął procedurę debanderyzacji Ukrainy, co było jednym z powodów jego obalenia. Ty wolisz amerykańskiego pachołka, który wysyła Ukraińców na bezsensowną rzeź w wojnie de facto pozycyjnej, w celu testowania kolejnych rodzajów produktów przemysłu militarnego.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
nie odpowiedziałeś na zadane pytanie.Pacjent pisze: ↑11-08-2023, 08:04Smutno mi, bo pozbyli się najbardziej propolskiego (zresztą polskiego pochodzenia) prezydenta, który wszczął procedurę debanderyzacji Ukrainy, co było jednym z powodów jego obalenia. Ty wolisz amerykańskiego pachołka, który wysyła Ukraińców na bezsensowną rzeź w wojnie de facto pozycyjnej, w celu testowania kolejnych rodzajów produktów przemysłu militarnego.
rzułf
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Przyznam, ze nie wiem co odpowiedziec na ten ciag fantazji ktore nie wiem nawet skad sie wziely, oprocz tego, ze dotad czytajac Russia Today, Sputnik news oraz twoje posty,.bylem przekonany, ze Zelenski jest banderowcem, a wiec nazista, teraz jest prozydowski, czuje sie zagubiony, chcialbym poznac te logike, aczkolwiek raczej przez chorobliwa ciekawosc niz cokolwiek innego, gdyz mamy szanse dojsc do pelnego kola w ktorym nazistami byli Żydzi. Przypuszczam, ze z tej okazji moze pojawic sie niezly cherrypicking udowadniający, ze tak wlasnie bylo.
If you do everything right, there will be no struggle.
-
Od Żyda do nazisty jest bardzo blisko. Wystarczy prześledzić losy ruchu Beitar i współczesnego Izraela, ale to nie ma znaczenia. Żełeński jest pionkiem konkretnych sił, a te sączą banderowską zarazę, bo wymyśliły sobie, że to jedyne spoiwo narodu ukraińskiego. Nie dość, że jest to błąd to jeszcze jest dla Polski bardzo groźne, co widać już teraz gdy Ukraina przeszła do etapu upokarzania Polaków klasyczną metodą "golić frajera". Taka jest ich wdzięczność za okazaną pomoc.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-08-2023, 10:18Przyznam, ze nie wiem co odpowiedziec na ten ciag fantazji ktore nie wiem nawet skad sie wziely, oprocz tego, ze dotad czytajac Russia Today, Sputnik news oraz twoje posty,.bylem przekonany, ze Zelenski jest banderowcem, a wiec nazista, teraz jest prozydowski, czuje sie zagubiony, chcialbym poznac te logike, aczkolwiek raczej przez chorobliwa ciekawosc niz cokolwiek innego, gdyz mamy szanse dojsc do pelnego kola w ktorym nazistami byli Żydzi. Przypuszczam, ze z tej okazji moze pojawic sie niezly cherrypicking udowadniający, ze tak wlasnie bylo.
- Ascetic
No powiem Tobie, że ban na te działy, które znów zasrywa, z tym mistrzovem, drugim kacapskim trollem to minimum. No chyba, że ta bezkarność ma ich jeszcze bardziej ośmielić.uglak pisze: ↑10-08-2023, 23:54Pacjent, urlop się zbliża i próbujesz wyłapać bana (prowokując dyskusje z działu na który dostałeś zakaz w innych miejscach forum) czy jak? Przecież można prościej - wystarczy nie logować się przez te dwa tygodnie na forume.Pacjent pisze: ↑10-08-2023, 21:52Co tu udowadniać? Janukowycz był legalnym prezydentem, pozbawionym nielegalnie urzędu. Może nie jesteś demokratą i jesteś rewolucjonistą...ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑10-08-2023, 21:31No nie bałdzo, reżim to rygor w sensie np. pracy nad sobą, np. jak ktoś powie ,,trudno jest zrzucić wagę bez trzymania reżimu", czyli ścisłe reguły. Doceniam sprawdzenie wikipedii, zawsze to jakaś praca u źródeł. Niemniej jednak reżim to nie jest każda władza, bo nikt jakoś nie mówi, że o "reżimie warszawskim" ani o "reżimie paryskim" (chyba, że jest jebnięty w czambuł i wszędzie widzi reżimy) właśnie z tego powodu, że nie uznaje się ich za uzurpatorów. Jeśli uważasz akurat rząd ukraiński za uzurpatorów, to wypadałoby wyjaśnić, a) dlaczego miałby być nielegalny (dyskusja jałowa, zawsze można powiedzieć, że wybory były nielegalne, powołując się na niesprawdzalne dane) b) dlaczego skoro jest nielegalny, to uznały go wszystkie rządy, włącznie z tym, który ma najbardziej żywotny interes grzmieć, że to niedobra, bardzo niedobra! że tak zrzucili naszego dobrego kolegę Janukowycza z jego złoconego kibla.
Poro
- Ascetic
Przecież już krążył przy tym temacie. Min. przy żydowskiej policji porządkowej, nie wiem czy też nie było u psychola gadki o granatowej policji, czyli bez jakiejkolwiek wiedzy historycznej mieliśmy łączenie „faktów” tak jak czubkowi pasuje i pod te same agendy. Antyukraińską, antysemicką, antyniemiecką, antyeuropejską itd. itp. I wiele innych, tylko po to aby skłócać pod kacapską rozgrywkę. Robi to tutaj od lat.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-08-2023, 10:18Przyznam, ze nie wiem co odpowiedziec na ten ciag fantazji ktore nie wiem nawet skad sie wziely, oprocz tego, ze dotad czytajac Russia Today, Sputnik news oraz twoje posty,.bylem przekonany, ze Zelenski jest banderowcem, a wiec nazista, teraz jest prozydowski, czuje sie zagubiony, chcialbym poznac te logike, aczkolwiek raczej przez chorobliwa ciekawosc niz cokolwiek innego, gdyz mamy szanse dojsc do pelnego kola w ktorym nazistami byli Żydzi. Przypuszczam, ze z tej okazji moze pojawic sie niezly cherrypicking udowadniający, ze tak wlasnie bylo.
Bez względu na wzląd, kolejny dział zasrał swoją ruską agendą. Który to już?
Poro
-
Pisałem tu także o konieczności wypalenia postsowieckiej zarazy w Polsce łącznie z wyburzeniem pomników Armii Czerwonej. W tym czasie kolportowałeś tu Putinowskie brednie o polskich obozach śmierci dla bolszewickich jeńców i realizowałeś europejską zieloną agendę, która - jak już wiadomo - była finansowana przez Kreml.Ascetic pisze: ↑11-08-2023, 13:04Przecież już krążył przy tym temacie. Min. przy żydowskiej policji porządkowej, nie wiem czy też nie było u psychola gadki o granatowej policji, czyli bez jakiejkolwiek wiedzy historycznej mieliśmy łączenie „faktów” tak jak czubkowi pasuje i pod te same agendy. Antyukraińską, antysemicką, antyniemiecką, antyeuropejską itd. itp. I wiele innych, tylko po to aby skłócać pod kacapską rozgrywkę. Robi to tutaj od lat.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-08-2023, 10:18Przyznam, ze nie wiem co odpowiedziec na ten ciag fantazji ktore nie wiem nawet skad sie wziely, oprocz tego, ze dotad czytajac Russia Today, Sputnik news oraz twoje posty,.bylem przekonany, ze Zelenski jest banderowcem, a wiec nazista, teraz jest prozydowski, czuje sie zagubiony, chcialbym poznac te logike, aczkolwiek raczej przez chorobliwa ciekawosc niz cokolwiek innego, gdyz mamy szanse dojsc do pelnego kola w ktorym nazistami byli Żydzi. Przypuszczam, ze z tej okazji moze pojawic sie niezly cherrypicking udowadniający, ze tak wlasnie bylo.
Bez względu na wzląd, kolejny dział zasrał swoją ruską agendą. Który to już?
- Ascetic
Jest jakaś możliwość aby ten ruski odpad nie postował pod moimi postami? (Jakaś techniczna możliwość?) Bo mnie to brzydzi xD
- Tak swoją drogą jemu się wydaje, że ktoś z nim rozmawia? No, wariat -
Dobra, patrzę co dalej tutaj się będzie się działo.
- Tak swoją drogą jemu się wydaje, że ktoś z nim rozmawia? No, wariat -
Dobra, patrzę co dalej tutaj się będzie się działo.
Ostatnio zmieniony 11-08-2023, 13:36 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- bartwa
- booshee
- postuje jak opętany!
Następny temat zasrany na kilka stron. Wypierdalać do Strategy & Future.
https://strategyandfuture.org/sklep/
https://strategyandfuture.org/sklep/
- Ascetic
Chodziło mi o to, aby miał to ograniczone, żeby tokować pod moimi. Mi się ostatnio włącza u tego dzbana, że po 2-3 zdaniach mam autoignor (chyba, że jest gownoburza, wówczas wczytuje się w to co przekleja z RT), wiec często nie doczytuje tych powtarzalnych idiotyzmów, tylko marzy mi się aby gadał sam ze sobą, opcjonalnie z tymi z jego kacapskiego zaciągu.
Poro
- bartwa
Ha, sfera marzeń, w realu pozostaje tylko wyjebka. Czubem się będziesz przejmował? Szkoda zdrowia, dosłownie. Ich są w tym kraju miliony, dlatego jest jak jest.Ascetic pisze: ↑11-08-2023, 13:44Chodziło mi o to, aby miał to ograniczone, żeby tokować pod moimi. Mi się ostatnio włącza u tego dzbana, że po 2-3 zdaniach mam autoignor (chyba, że jest gownoburza, wówczas wczytuje się w to co przekleja z RT), wiec często nie doczytuje tych powtarzalnych idiotyzmów, tylko marzy mi się aby gadał sam ze sobą, opcjonalnie z tymi z jego kacapskiego zaciągu.
PLASTIK NIE JEST METALEM
-

- trup
aż się wierzyć nie chce jakie kiedyś dorodne ryby byli...

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)