Wybitnie mnie wkurwia v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Rejwan
weteran forumowych bitew

Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2

19-08-2023, 12:07

A mnie wkurza, że dziś nad morzem mgła jak ze słynnego filmu. No ale ciepło chociaż więc kocyk i piwerko na plaży, skóra już koloru murzyńskiego ;)
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

19-08-2023, 12:13

Bonecrusher pisze:
19-08-2023, 12:05
Jako niepełnosprawny powinienem mieć czas pracy ustawowo 7h, a mam zmiany 24h jak to kurwa możliwe?
Z Twoją grupą niepełnosprawnosci, mając dofinansowania z Perfronu Twój pracodawca powinien Cię całować po stopach. Pójdziesz na udry w sądzie pracy to ugrasz swoje po 2 latach procesu sądowego. Lepiej po porstu jebnąć tym taj jak Ci dziś powiedziałem w rozmowie telefonicznej i znaleźć sobie inne miejsce pracy.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.

https://www.kancelaria-pionier.pl/

https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm

Lucio Fulci forever.
Bonecrusher
rasowy masterfulowicz

19-08-2023, 12:30

Powinien, ale po prostu firma Juwentus myśli, ze będzie w nieskończoność doić niepełnosprawnych z kasy, bo w ich mniemaniu dadzą się dymać w nieskończoność ;)
Stay clean! 8)
Awatar użytkownika
Alkoholokaust
postuje jak opętany!
Kontakt:

19-08-2023, 19:45

Bonecrusher pisze:
19-08-2023, 11:30
W umowie stoi jak byk termin wpłaty za nadgodziny do 20 i chuj czekam. Nie mam za co żreć zoobowiazania nie ruszone, świece oczami przed znajomymi nie wiem który raz. To po chuj ja w ogóle cokolwiek robię. Jestem niepełnosprawny, mam stwierdzoną chorobę psychiczną ogarniam jsk mogę a oni nie przestrzegają warunków umowy którą sami skonstruowali. Nie mam za co żreć nie mówiąc o jakichkolwiek pasjach O urlopach nie wspominając, a robię po +200h w blaszanej budce, gdzie odczuwalna jest spokojnie +40. Mam dość, pojawiają się złe myśli...
Ale Ty nie masz nadgodzin, tylko pewnie umowę zlecenie obok tej o pracę, na którą rozpisują Ci godziny niemieszczące się w normatywnie. Podejrzewam, że po stawce minimalnej. 7h dziennie możesz sobie pracować w normalnej pracy, jeżeli lek.med. pracy wyrazi takową konieczność. Kodeks wytłuszcza jednak, że w przypadku zajmowania się ochroną mienia, tej przywilej Cię nie dotyczy. W praktyce możesz gnić w robocie 24h, a postaw się to zabiją Cię śmiechem. Jeśli Twoja praca w ochronie polega na siedzeniu w budzie przez 24h i podnoszenie szlabanu to jednak radziłym się zastanowić nad sensem tegoż. Jest ochrona i jest ochrona. Zawsze znajdziesz lepszy obiekt, gdzie jest co robić, obowiązków jest trochę więcej i nie traktują Cię jak gówno, któremu jak się nie podoba to może spierdalać, bo Mietek spod sklepu przyjmie Twą fuchę z pocałowaniem ręki. Wypłata drugiej części pensji w innym terminie, to już w ogóle jakieś kuriozum.
hare hare supermarket

nsbm.pl
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

19-08-2023, 20:46

No i właśnie ta druga część wypłaty, to kasa z umowy zlecenia. Tak to się odbywa w większości firm ochroniarskich. O ile nie we wszystkich.
dobry kościół to kościół spalony
Bonecrusher
rasowy masterfulowicz

19-08-2023, 20:53

dzik pisze:
19-08-2023, 20:46
No i właśnie ta druga część wypłaty, to kasa z umowy zlecenia. Tak to się odbywa w większości firm ochroniarskich. O ile nie we wszystkich.
Dokładnie, tylko, że jakby byli terminowi to bym nie musiał teraz kombinować jak koń pod górę ;)
Stay clean! 8)
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

20-08-2023, 10:44

Jak są obsuwy w płatnościach to robi się chujnia.
dobry kościół to kościół spalony
Bonecrusher
rasowy masterfulowicz

20-08-2023, 10:48

Okropna
Stay clean! 8)
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

22-08-2023, 11:39

Wysyp jednoosobowych projektów w gatunkach muzycznych gdzie liczy się gra zespołowa. Często z automatem, bez duszy i szans na odegranie tego na żywo. A podobno ludzi jest coraz więcej...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Żułek

23-08-2023, 15:32

ludzie to są zjebani, sprzedaje typ płyte na allegro a kurwa w środku jest co innego :evil:
i teraz pytanie czy tylko się pomylił i zrobimy podmianke czy trzeba będzie robić zwrot bo gościu nie ma płyty a akurat mi na niej zależy bo szukam jej od lat w normalnej cenie :evil:
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

23-08-2023, 15:44

Kiedyś sprzedałem typowi puste pudełko, bo płyta zostało w odtwarzaczu. Zaczął mnie jebać od złodziei, a ja tylko zapomniałem. Tym sposobem byłem w plecy, bo dosłałem CD. Płyta była za 10 czy 12 zł :) No chciałem ojebać jak sam chuj :D Nie ma co się pruć, tylko grzecznie spytać.
Awatar użytkownika
Żułek

23-08-2023, 15:46

nie no od złodziejów jeszcze go nie wyzwałem ;) zobaczymy jak się rozwinie, oby pozytywnie :)
chociaż pudełko chyba zamienił na połamane bo nie było resztek w kopercie :roll:
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

Bonecrusher
rasowy masterfulowicz

23-08-2023, 16:18

Z wielkim bólem serca uplynniłem epkii demówke Bolzer, na pocieszenie mówię sobie że czasy ciężkie i trzeba się przystosować plus praktycznie w ogóle ich nie słuchałem, ale samo sprzedawanie płyt to dla mnie bolesna sprawa
Stay clean! 8)
Awatar użytkownika
Kilgore
weteran forumowych bitew

23-08-2023, 20:46

gelO pisze:
23-08-2023, 15:44
Kiedyś sprzedałem typowi puste pudełko, bo płyta zostało w odtwarzaczu. Zaczął mnie jebać od złodziei, a ja tylko zapomniałem. Tym sposobem byłem w plecy, bo dosłałem CD. Płyta była za 10 czy 12 zł :) No chciałem ojebać jak sam chuj :D Nie ma co się pruć, tylko grzecznie spytać.
Mnie ostatnio szacowny starszy człowiek sprzedał dwupłytowy album Lee morgana okazało się że druga płyta to był art Blakey , był bardzo zaskoczony gdy zwróciłem mu uwagę Zadzwonił natychmiast przeprosił kasę nie małą zwrócił i kazał zatrzymać płyty
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
Awatar użytkownika
Żułek

25-08-2023, 11:07

Żułek pisze:
23-08-2023, 15:46
nie no od złodziejów jeszcze go nie wyzwałem ;) zobaczymy jak się rozwinie, oby pozytywnie :)
chociaż pudełko chyba zamienił na połamane bo nie było resztek w kopercie :roll:
no i dupa, zwrot, płyty brak :evil:

tomaszm

27-08-2023, 04:11

Nawet nie wkuria co żenuje. ja jebie- młode szzawiki popłyneły z tematem .Nie raz coś się odjebało bardziej kompromitującego ale nie z chuajmi co mają spiki na nosie.

https://www.o2.pl/informacje/przyszli-a ... 874998464a

Ja np uważam ,że nie ma nic na obronę, Niech płyną.....

Wstyd jak chuj. Nikt nikomu nie karze sie powstrzymywać .....niech to tylko będzie w ramach jakieś przyzowitości.

Szczerze: najebałbym po ryju jeden po drugiemu ale to nie jest chyba najbardziej dyplomatyczna wypowiedź.

Bóg/Szatan ,że tych swoich wychowanków ma takich zajebistych i mądrych.

Lucio Fulci forever.
Awatar użytkownika
Żułek

27-08-2023, 04:21

haha to chyba do "wybitnie mnie cieszy" :lol: :lol:
Personel hotelu przesłał do rady protokół zdarzeń i szkód wyrządzonych przez aplikantów. Krzesła, wykładzina w środku, a także chodniki i kosze przed salą były brudne od wymiocin. Pomieszczenie wymagało po wszystkim ozonowania. Zniszczone zostały również kran i płytka w męskiej toalecie.
Obrazek

tomaszm

27-08-2023, 05:00

Ja organizowała imprezy dla znacznej gawiedzi.Żułek było to tak pozbawione namiastki ludzkich,że chłopaki najebały - na zasadzie Leszek prosił kolesia żeby odpuścił -chłopie odpuść trwa dyskoteka- przekroczysz rubikon i zginiesz.................taka bambaryła, fest duży chłop-na dyskotece szalał- taki śmieć, wszędzie szukał problemu- nas znalazł gdzie ja robiłem pacyfistyczną imprezę z Kancelarii..............spale szluga to dokończe

Lucio Fulci forever.
Awatar użytkownika
Parael
rozkręca się

27-08-2023, 05:10

tomaszm pisze:
27-08-2023, 05:00
Ja organizowała imprezy dla znacznej gawiedzi.Żułek było to tak pozbawione namiastki ludzkich,że chłopaki najebały - na zasadzie Leszek prosił kolesia żeby odpuścił -chłopie odpuść trwa dyskoteka- przekroczysz rubikon i zginiesz.................taka bambaryła, fest duży chłop-na dyskotece szalał- taki śmieć, wszędzie szukał problemu- nas znalazł gdzie ja robiłem pacyfistyczną imprezę z Kancelarii..............spale szluga to dokończe
Ja pierdole co za bełkot idź człowieku na odwyk. Ja nie żartuje poszukaj grupy AA w Twojej okolicy bo za rok czy dwa Cię tu nie będzie, dostaniesz wylewu co najprawdopodobniejsze albo padaczki alkoholowej. Tommy śmieszny jesteś ale nie zabijaj się tak szybko.
Nekrosadystyczny Turbosperminator
tomaszm

27-08-2023, 05:13

Wypierdalaj, Tak po dobroci.

Lucio Fulci forever.
ODPOWIEDZ