Kat & Roman Kostrzewski
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- mi666l
- starszy świeżak
- MasterMiller
- starszy świeżak
Re: Kat & Roman Kostrzewski
Tego czkowieka nie mozna brać poważnie - wystarczy zobaczyć jego prywatny profil: https://www.facebook.com/michal.joachimczak.
- Stary Metal
- w mackach Zła
Dzisiaj przyszło.
Po przeczytaniu wstępu i wstępnym przejrzeniu widzę, że będzie czytane tylko skończę Kresa.
Masa nowych zdjęć, tyle samo nowych informacji. Tomiszcze opasłe, więc będzie co czytać.
A Luczyk odmówił swoich występów w książce, więc niech teraz ukucnie i płacze, że to nie było tak, jak napisano.
Miał Pan okazję obronić swoje zdanie, nie skorzystałeś Pan, więc bądź łaskaw Pan nie psuć innym odbioru muzyki tego prawdziwego Kata.
Załączam różne wyrazy
Stary Metal
I kamp med kvitekrist
-
- postuje jak opętany!
Pierwszy raz jak go zobaczyłem, to na myśl rzuciły mi się słowa "aberracja chromosomowa". Warto jednak pamiętać, że nie można patrzeć na ludzi stereotypowo. To, że pan J. wygląda jakby miał zespół downa i prezentuje taki sam poziom intelektualny, to - wbrew wyraźnym przesłankom - bozia nie obdarzyła go bonusowym chromosomem. Osoby dotknięte tą chorobą wykazują nadprzeciętną empatię, podczas gdy wspomniany delikwent jest po prostu moralnym zerem. Naplucie temu człowiekowi w pysk byłoby obrazą dla gruczołów ślinowych...MasterMiller pisze: ↑02-09-2023, 13:09Tego czkowieka nie mozna brać poważnie - wystarczy zobaczyć jego prywatny profil: https://www.facebook.com/michal.joachimczak.
No i ja wiem, że "martwi to kukły żywych", ale myślałem, że po śmierci Romana, ten łeb będzie miał na tyle instynktu samozachowawczego, by odłożyć klawiaturę na jakiś czas. Chuja tam... Tacy ludzie sprawiają, że ma się ochotę ten świat zasypać azbestem.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
skąd brałeś ??Stary Metal pisze: ↑23-09-2023, 13:37
Dzisiaj przyszło.
Po przeczytaniu wstępu i wstępnym przejrzeniu widzę, że będzie czytane tylko skończę Kresa.
Masa nowych zdjęć, tyle samo nowych informacji. Tomiszcze opasłe, więc będzie co czytać.
ja wstukałem w allegro, bo tez chętnie zakupie, a tam adnotacja że wysyłka w dniu premiery tj. 29 września ....
-
- postuje jak opętany!
W Empiku od 27
- Stary Metal
- w mackach Zła
Z Allegro.Stoigniew pisze: ↑23-09-2023, 18:06skąd brałeś ??Stary Metal pisze: ↑23-09-2023, 13:37
Dzisiaj przyszło.
ja wstukałem w allegro, bo tez chętnie zakupie, a tam adnotacja że wysyłka w dniu premiery tj. 29 września ....
Dotarło kilka dni wcześniej.
I kamp med kvitekrist
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Nowy album Kat & Jacek Hiro. Popiór 2.0.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Headcrab
- Kontakt:
Pomyślałem sobie o Luczyku i Profilu FB Kat Historia. Trochę szkoda że się tak nie nazwali.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Co do Luczyka to nie wiem jak można go jeszcze bardziej upokorzyć. Kat bez Romana jest bardziej Katem niż Kat Luczyka.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- empir
- Believer
wokal dla mnie nie do przełknięcia
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jakoś tak, choć pogubić się można.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Najprzewielebniejszy
Obcuję z tą płyta już od jakiegoś czasu i przyznam, że pasuje mi taka forma teatralnego metalu.
Wokal dobry, zrobił kolosalną robotę by nie zabrzmieć jak Roman, ale by to nadal kojarzyło się z Katem i chwytało za gardło. Piekielnie zdolny facet.
Muzyka porządne metalowe rzemiosło, dużo więcej tu Kata z czasów Bastarda czy Róż niż w aktualnej inkarnacji Kata.
Melodyka wyśmienita, pogrobowa atmosfera sztos. Podoba mi się, będę słuchał.
Zauważcie chichot losu, Kat bez nikogo z Kata jest bardziej Katem niż aktualny Kat.
Wokal dobry, zrobił kolosalną robotę by nie zabrzmieć jak Roman, ale by to nadal kojarzyło się z Katem i chwytało za gardło. Piekielnie zdolny facet.
Muzyka porządne metalowe rzemiosło, dużo więcej tu Kata z czasów Bastarda czy Róż niż w aktualnej inkarnacji Kata.
Zauważcie chichot losu, Kat bez nikogo z Kata jest bardziej Katem niż aktualny Kat.
- Tatuś
- Kontakt:
Riffy zapodają śmierćmetalowym zespołem na D. Polecam wywiad:Najprzewielebniejszy pisze: ↑27-09-2023, 20:56Obcuję z tą płyta już od jakiegoś czasu i przyznam, że pasuje mi taka forma teatralnego metalu.
A to akurat żadna nowość w półświadku metalowym. Ktoś poratuje przykładem?Najprzewielebniejszy pisze: ↑27-09-2023, 20:56Zauważcie chichot losu, Kat bez nikogo z Kata jest bardziej Katem niż aktualny Kat.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- empir
Najlepsze podsumowanie upadku LubczykaNajprzewielebniejszy pisze: ↑27-09-2023, 20:56Zauważcie chichot losu, Kat bez nikogo z Kata jest bardziej Katem niż aktualny Kat.
-
- postuje jak opętany!
Po prostu dać mu mówić.Co do Luczyka to nie wiem jak można go jeszcze bardziej upokorzyć.
- Believer
Czekam aż ktoś założy temat top 3 KATy.
- Anzhelmoo
01. Róże Miłości
02. Oddech Wymarłych Światów
03. Bastard
To akurat jak dla mnie proste.
Ktoś już przeczytał całą książkę? Dużo osób się chwali posiadaniem, ale mało opiniami, a ciekawy jestem. Moja jeszcze nie dotarła.
02. Oddech Wymarłych Światów
03. Bastard
To akurat jak dla mnie proste.
Ktoś już przeczytał całą książkę? Dużo osób się chwali posiadaniem, ale mało opiniami, a ciekawy jestem. Moja jeszcze nie dotarła.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- ozob
1. Oddech,
2. 38 minut,
3. Bastard.
2. 38 minut,
3. Bastard.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.