Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Zespół perkusisty Blood Incantation. Progresywny black/death metal. Niesamowicie przebojowy i atmosferyczny. 4 płyty na koncie. Dwie ostatnie wydane przez Profound Lore. Proponuję zacząć przygodę właśnie od trójki i czwórki, a później kopać głębiej, bo jest w czym.
To jest zajebiście dziwny zespół. Słuchałem kilka razy World's Blood, i całkiem mi się podobało, bardzo dobre, tylko że w momencie gdy się kończy nie pamiętam ani sekundy.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
To jest zajebiście dziwny zespół. Słuchałem kilka razy World's Blood, i całkiem mi się podobało, bardzo dobre, tylko że w momencie gdy się kończy nie pamiętam ani sekundy.
Ciekawe. Mnie te melodie wchodzą i mogę je nawet nucić przy goleniu. Może to kwestia tego, że to w sumie dość nieoczywiste granie i nie jest tak łatwo spamiętać wszystko co się dzieje w tej muzyce za pierwszym razem?
Również podzielam entuzjazm waćpanów zgledem tegoż bandu. Znam tylko dwie ostatnie płyty, ale szczególnie ostatnia zrobiła na mnie duże wrażenie. Żałuję że nie kupiłem gdy były dostępne w FT.
Bardzo mnie ostatnia płyta zaciekawiła. Black metyl, nastrojowo i nieco brzmień południa Stanów - podobne do nieodżałowanego Cobalt, tylko bez tych plemiennych rytmów.
Ooooooooo w Krakowie? Suuuuuuper. I do tego w Alchemii! I do tego w ostatni dzień mojego urlopu który wziąłem sobie z 1 dniowym zapasem! Fajnie będzie.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.