TOMB MOLD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: TOMB MOLD
Nie jestem się w stanie przez to przebić. Męczy mnie ten materiał, zaczął się czwarty numer ale ja już podziękuję.
- ozob
- zahartowany metalizator
Wytrzymaj do końca.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- postuje jak opętany!
Po trzech okrążeniach z nowym Tomb Mld mam mieszane rozkminy. Jeszcze będę to obsłuchiwał ale jest to pierwszy ich album z którym mam problem. Wytrzymuję do końca ale to nic nie zmienia. Panowie chyba odbili w nowy rozdział.
-
- rasowy masterfulowicz
U mnie odwrotnie, pierwsza płyta, którą dosłuchałem do końca.
Poluzowana guma w majtkach zrobiła chłopakom dobrze.
Poluzowana guma w majtkach zrobiła chłopakom dobrze.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Swietna płyta. Najlepszy ich materiał w moim odczuciu. Tak mi się zmieniło od wczoraj - od heheszków do podziwu.
- ozob
Jak zachodzie natomiast w glowe jak można było tak dobry utwór jak zamykacz umieścić na płycie obok takiego GÓWNA jakim jest nr 3.
Ogólnie to byłaby z tego albumu całkiem zgrabna EPka.
Ogólnie to byłaby z tego albumu całkiem zgrabna EPka.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jakie rozkminy ? jakie nie moge się przebić ? ja już po pierwszym przesłuchaniu wiem że to jest ZAJEBISTE, a nawet wiedziałem to już przed przesłuchaniem 
biere preorderka bo u Karola wisi

biere preorderka bo u Karola wisi

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Mass-Turbo
- postuje jak opętany!
Słychać na tej nowej płycie trochę DREAM UNENDING, ale to na plus.
- ozob
Miałem sobie jeszcze wrócić do tej płyty, żeby se ja jeszcze obsluchac, ale kompletnie nie wzbudza ona już mojego jakiegokolwiek zainteresowania. To mówi samo za siebie.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
całkiem spoko ten ostatni album, trochę za dużo rowerowania ale da się przeżyć. aż se obadam kiedyś wcześniejsze
-
- mistrz forumowej ceremonii
Wcześniejszych nie trzeba. Chyba, że lubisz sludge.
- ozob
Dwójka to obowiązek.