Honor

nie tylko metalem człowiek żyje :)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Zablokowany
Awatar użytkownika
black_lava
rasowy masterfulowicz

13-04-2006, 23:36

[quote][i]Wysłane przez antigod[/i]
[quote] I kolejny raz wychodzi na to, ze dzisiejsi metalowce to zalosna neohippisowska komuna skladajaca sie z tolerancyjnych misiaczkow. Szkoda slow, a wpierdol to wiekszosc metalowcow dostaje a nie spuszcza. Tyle w temacie. [/quote]

Indeed. Metalowiec to romantyczny poeta, słuchający Hunter i głoszący tolerancyjne, pokojowe hasła, o których sam nie ma pojęcia. Rozpierdolił mnie nie dawno reportaż nt. parady równości, gdzie rzesza lewej młodzieży paradowała z transparentami w stylu "Śmierć faszystom, homofobom i kibolom", a przyodziani byli w koszulki Che Guevary, który sam zbuntował gawiedź do krwawego buntu. Nie tylko Adolf Hitler i Józef Stalin byli ludobójcami. [/quote]

jako obywatel Polski, mojego kochanego kraju,trochę zasyfiałego ale jednak nadal mojego jest mi przykro za moich "współziomów",że nie pomni za zło i krzywdy jakie wyrządzili naziści Naszemu Krajowi,gloryfikują i propagują ns pseudointelektualny bełkot,uprawiany tak na marginesie na poziomie dołu kloacznego.jeżeli ktoś stawia jako wzór do naśladowania tego autriackiego pana o żydowskich(sic!)korzeniach plus ze skłonnościami homoseksualnymi to sam nie wiem co mam napisać.a Honor to syf jakich mało,tako rzekłem ja,black_lava
Awatar użytkownika
JOYLESS
zaczyna szaleć

14-04-2006, 08:31

Jak czytam te wypowiedzi pelne oburzenia to jedynie smiac mi sie chce, ale nie mam zamiaru nikogo do niczego przekonywac. W kazdym razie jak czytam, ze Hitler to, ze fjurer, ze Szwaby ponad wszystko to mam wrazenie, ze w temacie, na ktory sie wypowiadacie jestescie rozenani mniej wiecej tak jak przecietny dziennikarzyna robiacy dokument o sektach i muzyce satanistycznej.
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

14-04-2006, 09:59

ale jakiego kurwa oburzenia, Hitler był w pytę i Honor też !

nie przekonuj i nie próbuj, nie ma sensu, rozeznania nie mają bydlaki lewackie, Rudolf Hess nie śpiewał o Szwabach ponad wszystko, Honor nie śpiewał o Rudolfie Hessie, Horst Wessel był twórcą propagandowych marszów o przedszkolnej melodyce, a muza Honoru jest zajebiście black metalowa...

jak czytam te wypowiedzi, podobno znawców tematu, w tym załozyciela tego topicu na czele, to wolę już nic nie poznawać, niech już sobie zostanę żydolewakiem masońskim, gdzież mi tam do potężnych aryjskich idei Szczerego, nie dla mnie, nie jestem tego godzien
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
Evil_woman30
zaczyna szaleć

14-04-2006, 10:16

Czy zespół ten, Waszym zdaniem, to rzecz za którą powinno się dostawać solidny wpierdol czy też uchodzić za prawdziwego, aryjskiego metalowca z immunitetem?
[/quote]

Wpierdol bez dwoch zdan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"bierz sobie wzorce
z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
Awatar użytkownika
JOYLESS
zaczyna szaleć

14-04-2006, 10:45

LOL

Dobra, mniejsza z tym.
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

14-04-2006, 11:07

Ty, no nie poddawaj się, dojebiemy lewakom, za nami stoi szczeroaryjska mądrość tekstów Szczerego, jego zajebisty głos i niesamowita muza Honoru, dawaj !
Nie możesz sobie tak powiedzieć mniejsza z tym, co to za postawa, LOL mniejsza z tym, tak nie mozna, walcz, kurwa walcz !
Awatar użytkownika
JOYLESS
zaczyna szaleć

14-04-2006, 11:16

Nie bawi mnie takie przekomarzanie na forum internetowym. Dlatego tez nie wpisywalem sie w temacie o koncercie (?) Dezerter, ktory jest dla mnie lewackim scierwem i wystrzelalbym wszystkich jego fanow. Nie widze jednak sensu w obrzucaniu sie inwektywami, szczegolnie tak niskich lotow...
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

14-04-2006, 11:42

narodowy socjalizm jest też lewackim ścierwem, pora sobie to uświadomić niedouczeni koleżkowie

no i żeby nie było, ze poruszamy się na poziomie dziennikarzyn z gazety wybiórczej piszących o satanizmie zacytujmy moze jakiś kawałek Honoru, na przykład taki

Honor - "Cena Idei" utwór pierwszy "Narodowy socjalizm" - proszę:

Z raz obranej drogi nie zawracaj w tył
Nie opuszczaj wiary w dumę Białej Rasy
Tak jak Adolf Hitler niszcz żydowski stan
Niech powróci siła, która będzie trwać

Narodowy Socjalizm-jedna droga dla kraju

W Twoich rękach przyszłość niesie nowy ład
To głos pokolenia krzyczy by zwyciężał
Stój na straży prawdy, by aryjski duch
Mógł powierzyć Tobie każdą z swoich cnót

Narodowy Socjalizm-odrodzony dla świata

no i cóż tu więcej dodać?
no i nic kurwa, inteligentny zrozumie, durny pozostanie durny...
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

14-04-2006, 13:28

chyba ?

Brzachwo Wój - Brzachwełe Wójenbaum - podesłany przez Mossad dywersant, mason, cyklista, komunista, lewak i prawak jednocześnie, heteroseksualny pedał (tacy najgorsi), nie zna się na aryjskiej muzyce, kpi z idei NS i religii zarazem, nie czci Nory Bobrzej ani Swaroga, nie pija czarnej herbaty wrocławskiej, lży Najpotężniejszy Majestat Pogańskiego Młota Pradawnej Wiary Kurhanów w osobie Przepotężnego Wojownika, Księcia Majestatu Pogańskiego Młota Pradawnej Wiary Kurhanów Roba Darkena, no po prostu moralna padlina ludzka bezideowa pozbawiona zdrowego narodowo socjalistycznego kręgosłupa. Fuj jak chuj.
Awatar użytkownika
antigod
w mackach Zła
Kontakt:

14-04-2006, 13:42

[quote][i]Wysłane przez - IX -[/i]
Chyba jestes zydem ;) [/quote]

Albo prożydowskim przeżydem ;)
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

14-04-2006, 13:43

4 strony tematu o gownie i na dodatek gowno z tego wynika. mowilem, ze szkoda lacza
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

14-04-2006, 14:03

eee tam, fajna zabawa, mam dyżur w robocie od wczoraj zanim zjadę w sobotę do chaty trzeba jakoś nudę zabić :-)
Awatar użytkownika
lordfekal
zaczyna szaleć

14-04-2006, 14:04

[quote][i]Wysłane przez pajonk[/i]
4 strony tematu o gownie i na dodatek gowno z tego wynika. mowilem, ze szkoda lacza [/quote]

a to poraz pierwszy? Było przywyknąć:D
BRING ME THE HEAD OF FUCKEN JESUS CHRIST!!!!!!

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

14-04-2006, 15:39

ZIG CHLAJ!
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
Awatar użytkownika
Einherjer
zaczyna szaleć

14-04-2006, 16:00

przeżydem[/quote]

ooo! to mi sie zawsze podoba jak katole stopniuja przymiotniki, np.: swiety - swietszy - najswietszy - przenajswietszy hehehe :D
Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat, przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, szeroka jak morze Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg, na którym twój ojciec legł ! La, la, la, laaa, la, la, la...
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

14-04-2006, 16:20

żyd - żydszy - najżydszy - przenajżydszy
Awatar użytkownika
sveneld
zaczyna szaleć

14-04-2006, 16:24

[quote][i]Wysłane przez Einherjer[/i]
przeżydem[/quote]
.: swiety - swietszy - najswietszy - przenajswietszy :D [/quote]

-JP II- Ojciec dyrektor
Only dead fish flows with the stream...
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

14-04-2006, 16:28

[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
żyd - żydszy - najżydszy - przenajżydszy [/quote]

nie no, mi się z gównem zaczeło kojarzyć!

edit: szczególnie stopień trzeci
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
Zablokowany