Ba. Z grejt pleżer nawet.
Wybory 2023.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybory 2023.
Nie chcę Cię rozczarowywać, ale wydaje mi się, że ostatnio 4 lata temu też lewica przodowała w ankiecie.Hatefire pisze: ↑04-10-2023, 18:27
Widać lata mojej żmudnej propagandowej pracy na Forume, tego marszu przez instytucje, przynoszą efekty stąd takie wysokie notowania tutaj. Robię screeny i zgłaszam się do Sorosa po podwyżkę hehe Żarty żartami, ale skąd tylu tu zwolenników lewicy to nie wiem. Jeszcze niedawno wyglądało to zupełnie inaczej.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- weteran forumowych bitew
Jebać ich wszystkich, ale i tak najbardziej śmieszą mnie metalowcy głosujący na katolicki zamordyzm. To trzeba miec dopiero dysonans poznawczy balansujący na granicy schizofrenii.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No i chyba miałem rację. Wręcz należy powiedzieć, że przez lata Twojej bytności na forum, elektorat lewicowy spadł! Co to za krecią robotę wykonujesz?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-10-2023, 19:04Nie chcę Cię rozczarowywać, ale wydaje mi się, że ostatnio 4 lata temu też lewica przodowała w ankiecie.Hatefire pisze: ↑04-10-2023, 18:27
Widać lata mojej żmudnej propagandowej pracy na Forume, tego marszu przez instytucje, przynoszą efekty stąd takie wysokie notowania tutaj. Robię screeny i zgłaszam się do Sorosa po podwyżkę hehe Żarty żartami, ale skąd tylu tu zwolenników lewicy to nie wiem. Jeszcze niedawno wyglądało to zupełnie inaczej.
viewtopic.php?f=42&t=17436&hilit=wybory
If you do everything right, there will be no struggle.
- Hatefire
No i nici z podwyżkiŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-10-2023, 19:08No i chyba miałem rację. Wręcz należy powiedzieć, że przez lata Twojej bytności na forum, elektorat lewicowy spadł! Co to za krecią robotę wykonujesz?
viewtopic.php?f=42&t=17436&hilit=wybory
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
-
- rasowy masterfulowicz
Już się nie mogę doczekać na szok salonu po wygranej PiSu. Bedą pytania - "Jak to możliwe?" Legiony celebrytów będą ogłaszać wyjazd z kraju. Zapewne będą emigrować do Paryża, Londynu i Los Angeles gdzie oczekują ich intratne propozycje i sława. W tych miejscach będą mogli rozwinąć swoje talenty krępowane do tej pory przez przaśne gusta tubylców.
Celem życia nie jest przeżycie.
- Ascetic
Nastąpiło kolejne ciekawe zjawisko. Wróżenie połączone z cieszeniem się z tego co nie powinno cieszyć konfiarza. Wróżenie, rzecz zrozumiała. Już mentzel odsyłał do wiejskiej baby co wyleczy zgagę, podagrę i przerost prostaty u babki mariusza. Zabobon, gusła i tym podobne bliskie katolom i odklejeńcom. Nauka weg. Znamy. Ale, żeby się cieszyć, z tego, że potencjalnie mogą wygrać Ci, co rozpoczęli frontalny atak na ich sektę? Dziwne. Zakładam, że pamiętamy sondaże na poziomie nastu procent dla konfpedryli, i moje słowa, że jak się urosło, to teraz trzeba pocierpieć. PiS wydatnie w tym pomaga, według złotej zasady "nic na prawo od nas". A ten się cieszy? Syndrom sztokholmski?
Poro
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Nie sądziłem, że kiedykolwiek się z tobą zgodzę, ale pod tym postem mogę się podpisać obiema rękoma.
- ozob
- zahartowany metalizator
To płoną sztosy z metalowcami czy jak?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- rasowy masterfulowicz
Salon w poniedziałek 16.10. 2023. Realia trochę się zmieniły, ale ból będzie ten sam:
Celem życia nie jest przeżycie.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Właściwie to miałem te wybory olać ale będąc tydzień temu w Polsce obejrzałem tvp info ( czy jak to się zwie) i mnie przekonali. Zarejestrowałem się. Idę.
- ozob
Obywatelski obowiązek.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
moszna tesz się wykazać obywatelskim nieposłuszeństwem
- ozob
Można.
-
- weteran forumowych bitew
wy to faktycznie najlepiej do kościółka zapierdalajcie a nie na wybory katolskie ciemniaki 

Seein' me is def not repeated or done twice
- Bloodcult
Oby. Nie wiem jak można na nich głosować od kiedy wiadomo że to ruscy...
- Ascetic
Konfpedryle zyskują. Brawo ruskie onuce. Czyli moje prezentacje "kandydatów", mają sens. Z 7 na 9 głosów wzrosło!!
Zara jak się tu z robotą ogarnę, wrzucę śwież(o)ynkę, nie, nie Hanne Boczek. Jest jeszcze lepsza typiara z tego zwierzyńca wyrwana.
EDIT:
Jest i ona, konfiarska, kacapska ... < i tu już sobie każdy dopisze.

https://wiadomosci.wp.pl/kandydatka-kon ... 040046688a
Zara jak się tu z robotą ogarnę, wrzucę śwież(o)ynkę, nie, nie Hanne Boczek. Jest jeszcze lepsza typiara z tego zwierzyńca wyrwana.
EDIT:
Jest i ona, konfiarska, kacapska ... < i tu już sobie każdy dopisze.

https://wiadomosci.wp.pl/kandydatka-kon ... 040046688a
Poro
- Mass-Turbo
- postuje jak opętany!
Nie wiem czy było.
Krótki przegląd specjalistów wszelkiej maści z Konfederacji.
Zaskakuje ilość specjalistów od onkologii.
""
""
- Ascetic
Jest coś o Hannie Boczek? Tej, hehe, co na banerach wyborczych pozuje z boczkiem hehe. No bo z czym? Hehe, Boczek w nazwisku, hehe, boczek na plakatach, hehe, wegusy, hehe, hehe. Poważna "partia", hehe.Mass-Turbo pisze: ↑05-10-2023, 17:21Nie wiem czy było.
""
Hania Boczek z boczkiem, hehe

Poro